Announcement

Collapse
No announcement yet.

WipEout HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    @Hideo, βάλε skilled και άσε το elite για το platinum trophy. Είναι φτηνή δυσκολία, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

@Ryu, άσε .

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Το είδα σε 1080p και έπαθα πλάκα! Το παιχνίδι έχει crystal clear εικόνα, ούτε λίγο aliasing, συν 60 fps, χαίρεσαι να το βλέπεις!

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Γενικα ξεκιναω τα παιχνιδια στο τερμα δυσκολια,βεβαια το wipeout επρεπε να το ξεκινησω skilled απ'οτι φαινεται.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γιατί προσπαθείς με τη μία να το βγάλεις στο elite;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Kατι εκανα μετα την γκρινια.Μαλλον επρεπε να ξεσπασω.:p

Αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αλλα,υπαρχει τροπος να βγει στο elite?????
    Ναι .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    To εχω αρχισει εδω και καποιες μερες.Πολυ καλο,εθιστικο,διασκεδαστικο κτλ κτλ.
    Αλλα,υπαρχει τροπος να βγει στο elite?????
    Το κατεβασα στο skilled και αμεσως και πηρα χρυσο σε εναν αγωνα που παλευω μερες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    11+ θα μπω κι εγώ.Φαίνεται να έχει στρώσει η σύνδεση.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Enpsty θα σε κάνω add.

Είμαστε οκ τελικά για σήμερα το βράδυ στις 11;

Όπως και να χει εγώ θα μπω και αν βρω κανέναν παίζουμε.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Μπορώ να μπω κι εγώ.
    Το username μου είναι ormion, όσοι θέλετε addάρετε.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Λοιπόν,θέλετε να πούμε για σίγουρα αύριο;Κατά τις 11 είναι καλά;Να μαζευτούμε λίγος κόσμος,να μην είμαστε μόνο 2 άτομα.Στην τελική αλταιρ αν δεν μπορέσει κανένας άλλος παίζουμε και οι 2 μας.Θα σου πρότεινα μόνο να το βάλεις λίγο για να εξοικειωθείς μαζί του.

Ψηθείτε ρε παιδιά,το eliminator βγάζει άπειρο γέλιο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν έχω κανονίσει κάτι για απόψε,αλλά από χτες η σύνδεσή μου τον παίζει πάλι.Λογικά είμαι μέσα,εκτός απροόπτου.Πείτε ώρα.
    Πάντως πέρα από την πρώτη μέρα που το κατέβασα δεν το έχω ξαναπαίξει.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Τι έγινε ρε παιδιά;Υποτίθεται ότι θα κανονίζαμε να παίξουμε.Γιατί ξεχάστηκαμε;Τέλος πάντων,ψηθείτε για σήμερα το βράδυ.Έλα να βλέπω συμμετοχές.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ αν δεν ήταν τσάμπα δεν θα το αποκτούσα ποτέ μιας και δεν παίζω racing games,αλλά μιας και έκατσε,ψηθείτε.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εγω για να μπω θελει θυσιες (ειμαι σε cfw 3.55) και αν παω σε 3.61 ή ο,τι ειναι τωρα μετα δεν υπαρχει γυρισμος.
    Το παλεψα κι εγω οταν επαιζα πιο πολυ να ψησω κοσμο, αλλα ουτε τοτε εκατσε. Ξαναδοκιμαστε μπας και κατσει και θα το σκεφτω αν αξιζει τον κοπο .

Μπορει να μην το εχω λιωσει το παιχνιδι, αλλα ειναι σιγουρη λυση οταν θελω να βαλω κατι για λιγο απλα για να γουσταρω και παιζω ακομα και τωρα αραια και που.

Κριμα που δεν υπαρχει και ανταγωνισμος, αντε να δουμε στην Ε3 ενα F-Zero απο την Amusement Vision για το Cafe να λιποθυμησουμε επι τοπου.

Leave a comment:

Working...
X