Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
To εχω αρχισει εδω και καποιες μερες.Πολυ καλο,εθιστικο,διασκεδαστικο κτλ κτλ. Αλλα,υπαρχει τροπος να βγει στο elite?????
Το κατεβασα στο skilled και αμεσως και πηρα χρυσο σε εναν αγωνα που παλευω μερες.
Λοιπόν,θέλετε να πούμε για σίγουρα αύριο;Κατά τις 11 είναι καλά;Να μαζευτούμε λίγος κόσμος,να μην είμαστε μόνο 2 άτομα.Στην τελική αλταιρ αν δεν μπορέσει κανένας άλλος παίζουμε και οι 2 μας.Θα σου πρότεινα μόνο να το βάλεις λίγο για να εξοικειωθείς μαζί του.
Δεν έχω κανονίσει κάτι για απόψε,αλλά από χτες η σύνδεσή μου τον παίζει πάλι.Λογικά είμαι μέσα,εκτός απροόπτου.Πείτε ώρα.
Πάντως πέρα από την πρώτη μέρα που το κατέβασα δεν το έχω ξαναπαίξει.
Εγω για να μπω θελει θυσιες (ειμαι σε cfw 3.55) και αν παω σε 3.61 ή ο,τι ειναι τωρα μετα δεν υπαρχει γυρισμος.
Το παλεψα κι εγω οταν επαιζα πιο πολυ να ψησω κοσμο, αλλα ουτε τοτε εκατσε. Ξαναδοκιμαστε μπας και κατσει και θα το σκεφτω αν αξιζει τον κοπο .
Μπορει να μην το εχω λιωσει το παιχνιδι, αλλα ειναι σιγουρη λυση οταν θελω να βαλω κατι για λιγο απλα για να γουσταρω και παιζω ακομα και τωρα αραια και που.
Κριμα που δεν υπαρχει και ανταγωνισμος, αντε να δουμε στην Ε3 ενα F-Zero απο την Amusement Vision για το Cafe να λιποθυμησουμε επι τοπου.
Leave a comment: