Announcement

Collapse
No announcement yet.

WipEout HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Συμφωνώ με Loggo ότι η συγκρίση μεταξύ F-Zero και WipeOut είναι άσκοπη μιας και άλλη φάση το ένα και άλλη το άλλο.

Και φυσικά Extreme-G1 best electronic soundtrack ever!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Είναι εντελώς offtopic αλλά με Fzero έχω ασχοληθεί μόνο σε ΣΝΕΣ και γκεημ μπου. Θα ήθελα να έβλεπα σε περισσότερο βάθος και τα άλλα, αλλά δεν έτυχε. Όσα Wipeout δοκίμασα μου φάνηκαν αδιάφορα. Τελικά μόνο η Νιντέντο ξέρει να φτιάχνει racing. Τέλος offtopic και σόρρυ.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Νάτος ο παίχτης!
    Το συζητάγαμε πριν λίγες μέρες με τον Ferry και τον Ραμπίδη. Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία του F-Zero GX είναι ανεπανάληπτη. Γενικά όμως θεωρώ ότι και δυο σειρές είναι εξαιρετικές, προσφέροντας κάτι πολύ διαφορετικό η μια από την άλλη. Οποίος παίζει και τα δυο είναι WIN.

Και Extreme-G 1 και 3 γιατί πρέπει.

Leave a comment:

• straier
    replied
    F-Zero >>> WipeOut

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Όχι ρε συ, μια χαρά έστριβαν τα Wipeout, απλά έπρεπε να εξοικειωθείς με τα Shideshifts, δε πήγαινες γιουρούσι.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Παιδιά το παιχνίδι το έχω δει και εγώ και φαίνεται καλό αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να το κατεβάσω.

Αρχικά δεν ξέρω αν είναι σαν τα παλιά wipeout τα οποία ήταν απίστευτα σπαστικά σε σημείο να φεύγουν μοχλοί από το παράθυρο. Ειδικά στο πρώτο δεν μπορούσες να στρίψεις με τίποτα. Ο χειρισμός πως είναι σε αυτό;

Επίσης υπάρχουν μερικά τρισδιάστατα παιχνίδια που δεν μπορώ να τα παίξω γιατί με πιάνει εύκολα ναυτία-ζαλάδα, πχ παιχνίδια με γρήγορη δράση και αλλαγή καρέ και φοβάμαι μήπως δυσκολεύομαι και στο wipeout.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μπα δε θα ασχοληθώ (τουλάχιστον άμεσα) με zones. Στόχος είναι να τελειώσω το campaign του Fury στο skilled και να πάρω όλα τα trophies του καθώς και τα bling brigade και AG assassin του κανονικού WipEout HD. Μετά μόνο online, αν κάτσει.

Τις 50 ώρες έφτασα, καταστροφή είναι αυτό το παιχνίδι.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Όποτε θες ρε να παίξουμε.Να μαζευτούμε και άλλοι,DJ,Ieon,Hideo και όσοι το έχετε

Εγώ τελείωσα το campaign του HD όλα χρυσά πλην δύο χάλκινων.Θα τα πάρω και αυτά και μετά θα αρχίσω campaign fury.

Καλά με τα zones evans δεν την παλεύεις...Εγώ έχω φτάσει μέχρι 27 να πούμε

Leave a comment:

• Evans
    replied
    KAI NAI, πλέον παίζω ΚΑΙ FURY!!!

Kαλά οι προσθήκες πάρα πολλές, οι νέες πίστες πανέμορφες (φοβερά γραφικά), τα νέα modes τέλεια και η προσθήκη 4 πιστών για ειδικά για zone ήταν ό,τι καλύτερο. Έπαιξα 2 ώρες και είδα λίγο από όλα, τώρα χαλαρά θα πάω για το campaign και τα λοιπά trophies. Άντε να παίξουμε ξανά Ody και εσύ Dj δήλωσε παρών.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    75 zones στην Anulpha Pass και πήρα το ανάλογο (gold) Trophy!!!!!

Αύριο βάζω λεφτά να πάρω το Fury, να δω τι καινούριο μπήκε στο παιχνίδι. 49 ώρες ως τώρα. Α ρε PS3, μας έχεις καταστρέψει.

O Dj μας έπριξε όταν πήρε το παιχνίδι, τώρα χάθηκε. Laharl πάμε μόνοι μας, δυνατά!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σου ζητάει να κάνεις μικρότερο χρόνο σε venom επίπεδο.

69 zones στην anulpha pass. Σιγά σιγά φτάνω τα 75 .

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Να κανονίσουμε οπωσήποτε!

Εγώ δεν έχω καταφέρει τίποτα σπουδαίο προς το παρόν

Μάζευψα ωστόσο 50+χρυσά μετάλλια!

Πάντως κάποια μετάλλια μου φαίνονται άσκοπα.Τι νόημα έχει στο head rush να σου βάζει σε venom ταχύτητα ένα speed lap session?;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μια που πλέον είμαστε πολλοί που παίζουμε αυτό το παιχνίδι, επαναφέρω το topic στη ζωή!

Λοιπόν, πρόσφατα κατορθώματα:

- Elite Campaign τερματισμένο
    - Όλα τα skins σε όλα τα σκάφη
    - Aribraker trophy
    - Zone 66 στην Anulpha Pass

Να κανονίσουμε και κανένα session .

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Αντε καιρος ηταν
    να μπορεσουμε να το παιξουμε εκαι εμεις η μη προνομιουχοι.

Και καιρος ειναι να ερθουν και αυτες οι psn cards στην ευρωπη επιτελους

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Wipeout HD officially announced for Blu-ray release on PS3

SCEE has announced PSN hit Wipeout HD will see a Blu-ray release for PlayStation 3.
    The release will include the original game, as well as the recently released Fury expansion, all for £19.99 and released on October 16.
    It comes as it was rumoured this morning a Dutch PS3 site had the game listed for retail for €24.99 on the same date.

Leave a comment:

Working...
X