Announcement

Collapse
No announcement yet.

WipEout HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μια που πλέον είμαστε πολλοί που παίζουμε αυτό το παιχνίδι, επαναφέρω το topic στη ζωή!

Λοιπόν, πρόσφατα κατορθώματα:

- Elite Campaign τερματισμένο
    - Όλα τα skins σε όλα τα σκάφη
    - Aribraker trophy
    - Zone 66 στην Anulpha Pass

Να κανονίσουμε και κανένα session .

Comment

Να κανονίσουμε οπωσήποτε!

Εγώ δεν έχω καταφέρει τίποτα σπουδαίο προς το παρόν

Μάζευψα ωστόσο 50+χρυσά μετάλλια!

Πάντως κάποια μετάλλια μου φαίνονται άσκοπα.Τι νόημα έχει στο head rush να σου βάζει σε venom ταχύτητα ένα speed lap session?;

Comment

Σου ζητάει να κάνεις μικρότερο χρόνο σε venom επίπεδο.

69 zones στην anulpha pass. Σιγά σιγά φτάνω τα 75 .

Comment

75 zones στην Anulpha Pass και πήρα το ανάλογο (gold) Trophy!!!!!

Αύριο βάζω λεφτά να πάρω το Fury, να δω τι καινούριο μπήκε στο παιχνίδι. 49 ώρες ως τώρα. Α ρε PS3, μας έχεις καταστρέψει.

O Dj μας έπριξε όταν πήρε το παιχνίδι, τώρα χάθηκε. Laharl πάμε μόνοι μας, δυνατά!

Comment

KAI NAI, πλέον παίζω ΚΑΙ FURY!!!

Kαλά οι προσθήκες πάρα πολλές, οι νέες πίστες πανέμορφες (φοβερά γραφικά), τα νέα modes τέλεια και η προσθήκη 4 πιστών για ειδικά για zone ήταν ό,τι καλύτερο. Έπαιξα 2 ώρες και είδα λίγο από όλα, τώρα χαλαρά θα πάω για το campaign και τα λοιπά trophies. Άντε να παίξουμε ξανά Ody και εσύ Dj δήλωσε παρών.

Comment

Όποτε θες ρε να παίξουμε.Να μαζευτούμε και άλλοι,DJ,Ieon,Hideo και όσοι το έχετε

Εγώ τελείωσα το campaign του HD όλα χρυσά πλην δύο χάλκινων.Θα τα πάρω και αυτά και μετά θα αρχίσω campaign fury.

Καλά με τα zones evans δεν την παλεύεις...Εγώ έχω φτάσει μέχρι 27 να πούμε

Comment

Μπα δε θα ασχοληθώ (τουλάχιστον άμεσα) με zones. Στόχος είναι να τελειώσω το campaign του Fury στο skilled και να πάρω όλα τα trophies του καθώς και τα bling brigade και AG assassin του κανονικού WipEout HD. Μετά μόνο online, αν κάτσει.

Τις 50 ώρες έφτασα, καταστροφή είναι αυτό το παιχνίδι.

Comment

Παιδιά το παιχνίδι το έχω δει και εγώ και φαίνεται καλό αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να το κατεβάσω.

Αρχικά δεν ξέρω αν είναι σαν τα παλιά wipeout τα οποία ήταν απίστευτα σπαστικά σε σημείο να φεύγουν μοχλοί από το παράθυρο. Ειδικά στο πρώτο δεν μπορούσες να στρίψεις με τίποτα. Ο χειρισμός πως είναι σε αυτό;

Επίσης υπάρχουν μερικά τρισδιάστατα παιχνίδια που δεν μπορώ να τα παίξω γιατί με πιάνει εύκολα ναυτία-ζαλάδα, πχ παιχνίδια με γρήγορη δράση και αλλαγή καρέ και φοβάμαι μήπως δυσκολεύομαι και στο wipeout.
                  https://www.emulator-zone.com
                  I am an iteration closer to my desired solution!
                  The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                  Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                  Hyperdimension Neptunia

Comment

Όχι ρε συ, μια χαρά έστριβαν τα Wipeout, απλά έπρεπε να εξοικειωθείς με τα Shideshifts, δε πήγαινες γιουρούσι.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

F-Zero >>> WipeOut
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Νάτος ο παίχτης!
                        Το συζητάγαμε πριν λίγες μέρες με τον Ferry και τον Ραμπίδη. Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία του F-Zero GX είναι ανεπανάληπτη. Γενικά όμως θεωρώ ότι και δυο σειρές είναι εξαιρετικές, προσφέροντας κάτι πολύ διαφορετικό η μια από την άλλη. Οποίος παίζει και τα δυο είναι WIN.

Και Extreme-G 1 και 3 γιατί πρέπει.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Είναι εντελώς offtopic αλλά με Fzero έχω ασχοληθεί μόνο σε ΣΝΕΣ και γκεημ μπου. Θα ήθελα να έβλεπα σε περισσότερο βάθος και τα άλλα, αλλά δεν έτυχε. Όσα Wipeout δοκίμασα μου φάνηκαν αδιάφορα. Τελικά μόνο η Νιντέντο ξέρει να φτιάχνει racing. Τέλος offtopic και σόρρυ.
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Συμφωνώ με Loggo ότι η συγκρίση μεταξύ F-Zero και WipeOut είναι άσκοπη μιας και άλλη φάση το ένα και άλλη το άλλο.

Και φυσικά Extreme-G1 best electronic soundtrack ever!

Comment

Δεν έχω παίξει ποτέ F-zero και δεν ξέρω αν θα παίξω ποτέ, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα να συγκρίνουμε τις δύο σειρές σε ένα τοπικ που είναι για το WipEout HD .

Τέλος πάντων, κάηκα σήμερα, το παρατάω για τουλάχιστον 24 ώρες γιατί με καταστρέφει .

Belmont τι να σου πω, αν δεν το δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος, ό,τι και να σου πούμε εμείς λίγο θα είναι.

Comment

Μου εχει μεινει μονο το τελευταιο event απο τα 8 στο campaign του HD και ολα τα μεταλλια μου ειναι gold skilled. Οποτε εχω γλυτωσει αρκετο καψιμο.

Η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη εχω τερματισμενο 100% το Wipeout Pure στο PSP, μου ειναι γνωστες οι περισσοτερες πιστες και ο χειρισμος. Αλλα η ταχυτητα ειναι οντως out of this world...
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                                X