Announcement

Collapse
No announcement yet.

WipEout HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Έβαλα να παίξω χτες ένα eliminator και σκάει μύτη ο Cyber_Oratorium (Οδυσσεάρας). Λέω εδώ είμαστε, invite με τη μία, ελληνική σημαία και οι δύο, μπαίνουμε δυνατά και παίζουμε για να τιμήσουμε τη χώρα μας. Είμαστε στο τέλος του πρώτου αγώνα, ταπεινωνόμαστε, ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ QUAKE ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΊΡΝΩ ΌΛΑ, ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!!! Παίξαμε μετά έναν ακόμα αγώνα και δεν είχαμε τίποτα άξιο αναφοράς, ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΜΕ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!1 Τα επόμενα τρία παιχνίδια ήταν χλιαρά, σε κάποιο βγήκε ο Οδυσσέας τρίτος και εγώ πέμπτος, φτάνουμε στο τελευταίο μας, λέμε μετά από αυτό την κάνουμε, έπαιζα προσεκτικά, ΒΓΗΚΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΡΙΤΟΣ!!!

Τους ταπεινώσαμε τους ξένους χτες, Ελλαδα prevailed! Dj μπες στο κλίμα και πάμε για να ισοπεδώσουμε τα πάντα. Ελλάδα και στις 3 πρώτες θέσεις και όλα τα άλλα είναι λίγα!

Πέραν όλων των άκυρων, το eliminator mode είναι ΤΕΛΕΙΟ.

Comment

Σαββατο ή Κυριακη (or both) προς μεσημερι.. ποιοι ειναι μεσα να κανονισουμε κανα γερο session;
      Ελπιζω να βρεθουν ενδιαφερομενοι περαν των 2 που εχω κατα νου.
      Αντε μηπως κλεισουμε καμια 5αδα εστω (στανταρ ).

Comment

Εγώ είμαι μέσα, άρα είμαστε 2 .

Laharl είσαι βασικός, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, 3.

Από εκεί και πέρα υπάρχει λαός (hideo, dj, burai, bigboss) που έχει το παιχνίδι, ελπίζουμε να ψηθεί κανένας.

Comment

Κανε τους λιγο trash talk μηπως ψηθουν γιατι αλλιως δε βλεπω προκοπη .
          Θα πω και στον Αlex αν ειναι, σ/κ πιστευω να ευκαιρει.

Comment

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ

Comment

Δυστυχως το εχω στο χαλασμενο 60αρι και οχι στο slim.
              Kαι δυστυχως δεν το ειχα αγορασει,αλλα μου το ειχαν κανει share.

Comment

Το τσίμπησα.Πήρα και κάμποσα χρυσά μετάλλια.Αν ενδιαφέρεται κανείς για multi,εδώ είμεθα.
                Carpe diem

Comment

Και εγω το πήρα και το δοκιμάζω asap , μέσα για multi εννοειται

Comment

Όποτε θέλετε είμαι και εγώ μέσα.Επιτέλους,εδώ και χρόνια σας παρακαλάμε να το πάρετε για να παίξουμε,έπρεπε να πέσει το psn πρώτα για να σας καταφέρουμε.

Θα βγάλουμε τρελά γούστα πάντως,είναι πραγματικά φανταστικό παιχνίδι.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

Οντως τι περιμενατε τοσο καιρο, 10ε εκανε μτχ στα public και μιλαμε για απιστευτα αρτιο παιχνιδι.
                      Αντε να δειτε κι εσεις γιατι εγινε τοσος ντορος.

Για μενα αποθεωσε την εμπειρια και η επιλογη Custom OST, αλλα οι περισσοτεροι εδω νομιζω πως δεν εχουν επαφη με αυτη τη μουσικη η οποια δενει τελεια με το παιχνιδι, οποτε και δε νομιζω να εκτιμησουν ιδιαιτερα αυτη την επιλογη.

Για αρχη εβαλα τα OSTs των παλιων WipEout - μιλαμε για υπερπαραγωγες με Prodigy, Sasha, Propellerheads, Fischerspooner, Fluke, Paul Van Dyk, Orbital, Kraftwerk και αλλα πολλα.

Τελευταια βεβαια απλα ακουγα τα απαντα των Prodigy, εξισου βολικη επιλογη για να βελτιωθει ακομα περισσοτερο η τελικη εμπειρια .

Comment

Πολύ σωστός xeno,όντως η δυνατότητα να βάζεις τα κομμάτια που θέλεις είναι όλα τα λεφτά,εγώ είχα έπαιζα ακούγοντας τα κομμάτια του wipeout 2097.

Πολύ respect σειρά πάντως,όλα της τα παιχνίδια είναι ένα και ένα.

Άντε πείτε πότε θα κανονίσουμε κανα πανφορουμικο wipeout.Κώστα σε θέλω μέσα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

pote de tha kanonistei, tosa xronia to suzhtame kai en telei oi monoi pou etuxe na paijoun htan egw me ton laharl:-P

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                            Για μενα αποθεωσε την εμπειρια και η επιλογη Custom OST, αλλα οι περισσοτεροι εδω νομιζω πως δεν εχουν επαφη με αυτη τη μουσικη η οποια δενει τελεια με το παιχνιδι, οποτε και δε νομιζω να εκτιμησουν ιδιαιτερα αυτη την επιλογη.
                            Όντας συλλέκτης psy/goatrance cds (850 και βάλε) μάλλον βρήκα το παιχνίδι μου.

Comment

Εγω για να μπω θελει θυσιες (ειμαι σε cfw 3.55) και αν παω σε 3.61 ή ο,τι ειναι τωρα μετα δεν υπαρχει γυρισμος.
                              Το παλεψα κι εγω οταν επαιζα πιο πολυ να ψησω κοσμο, αλλα ουτε τοτε εκατσε. Ξαναδοκιμαστε μπας και κατσει και θα το σκεφτω αν αξιζει τον κοπο .

Μπορει να μην το εχω λιωσει το παιχνιδι, αλλα ειναι σιγουρη λυση οταν θελω να βαλω κατι για λιγο απλα για να γουσταρω και παιζω ακομα και τωρα αραια και που.

Κριμα που δεν υπαρχει και ανταγωνισμος, αντε να δουμε στην Ε3 ενα F-Zero απο την Amusement Vision για το Cafe να λιποθυμησουμε επι τοπου.

Comment

Εγώ αν δεν ήταν τσάμπα δεν θα το αποκτούσα ποτέ μιας και δεν παίζω racing games,αλλά μιας και έκατσε,ψηθείτε.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X