Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros. Brawl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• rε, το video ειναι απλα ενα μικρο μερος. πολυ μικρο αφου στην ουσια δειχνει μονο μερικα γνωστα αγνωστα. overhyped damn it!

edit:

for teh brawl sake... do not look for spoilers i tell ya.

εγω δεν θα κοιμηθω 39 μερες τωρα. OMG.... δειτε ρε οσα spoilers θελετε! γιατι να σας κοψω την χαρα?
    εαν θελετε μπορω να αρχισω να μαζευω εικονες και videos.

edit: θα βαλω το link απο μια εικονα. περιεχει spoilers αλλα ειναι τοσο cult στιγμη που αξιζει πραγματικα να την δειτε. κοιταξτε απλα το γεματο απορια πρoσωπο του

http://www.uploda.org/uporg1224166.jpg

Comment

• Δεν έχω Wii και θα αναγκαστώ να πάρω για αυτό τον λόγο...(μάζι με κανα 4 ακόμα βέβαια)
      Όσο για το soundtrack....HOLY S%$@!!!!!!!!& #33; ΣΠΕΡΝΕΙ!! :blink: :blink: :blink:

Comment

• oυτε εγω εχω Wii κι αν παρω αυτο θα ειναι το πρωτο μου παιχνιδι, και μετα θα ακολουθησουν αλλα δυο τρεια σαν το Mario Kart, το επομενο Zelda κλπ. βλακεια αμα παρω ολοκληρη κονσολα για τοσα λιγα παιχνιδια αλλα τι να γινει, το Ps3 ειναι πιο ακριβο. καμια λιστα τελικα με ΟΛΟΥΣ τους χαρακτηρες που υπαρχουν μεστο παιχνιδι υπαρχει ή ακομα τιποτα ?

Comment

• υπαρχει λιστα αλλα δεν δινω
          βεβαια περιμενουν να επιβεβαιωθουν ακομη ενας η δυο χαρακτηρες αλλα ισως εχουμε περισσοτερες εκπληξεις.

εγω εχω να κλεισω ματι απο χθες βραδυ και παρακολουθω 5-6 forum μαζι.
          εχω φαει τα spoiler της ζωης μου.

Comment

• SPOILERS!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!

αμα καποιος δεν θελει να δει τους νεους χαρακτηρες ΜΗΝ προχωρησει παρακατω.

εγω ξερω για τους Luigi, Ganondorf, Captain Falcon, Marth, Falco Lombardi, Mr. Game & Watch και R.O.B.

screenshots:

Luigi (from the Mario series)

Ganondorf (from The Legend of Zelda series)

Captain Falcon (from the F-Zero series)

Marth (from the Fire Emblem series)

Falco Lombardi (from the Star Fox series)

Mr. Game & Watch (from the classic Game & Watch series)

R.O.B. (Robotic Operating Buddy, known as Robot in Japan — from the NES games Gyromite & Stack-Up)

Comment

• well... οποιος θελει να κανει την λιστα highlight.

edit. μισο να την φτιαξω.

edit. fixed... στην αρχη φαινοταν και θα σας γεμιζα spoilers

Mario
              Donkey Kong
              Link
              Samus
              Kirby
              Fox
              Pikachu
              Marth
              G&W
              Luigi
              Diddy Kong
              Zelda/Sheik
              Pit
              Metaknight
              Falco
              PKMN Trainer
              Ike
              Snake
              Peach
              Yoshi
              Ganondorf
              Ice Climbers
              Dedede
              Lucario
              Ness
              Sonic
              Bowser
              Wario
              Toon Link
              Robot (ROB)
              Olimar
              Falcon
              Lucas
              Jigglypuff

αυτη ειναι η λιστα και μενει ακομη ενας χαρακτηρας για να βγει αληθινη η λιστα που ειχε διαρρευσει πριν μερες.

dude, θα σε παρακαλεσω να σβησεις τις εικονες. δεν θελουν ολοι να φανε τα spoilers στα μουτρα τους με το που μπουν.

Comment

• το κανα edit το ποστ μου και προειδοποιω για Spoilers απλα. ο Mewtwo δεν εμφανιστηκε ακομα...

Comment

• βασικα εχει εμφανιστει σε ενα mode η σιλουετα του, αλλα δεν μαθαμε αν ειναι απλα καποιο trophie η θα ειναι αργοτερα επιλεξιμος χαρακτηρας.

στο adventure mode φημες τον θελουν σαν εχθρο του pokemon trainer.
                  φημες ειναι που ξεκινησαν απο fans του mewtwo βασικα καλη ιδεα παντως. θα ειναι σαν την ταινια ποκεμον ενα πραγμα.

edit: μερικοι χαρακτηρες που εκαναν την εμφανιση τους σαν bosses, θα επρεπε να ειναι και επιλεξιμοι.
                  καταρα... δεν πειραζει! ισως και να ειναι αργοτερα τα περισσοτερα infos για χαρακτηρες και λοιπα προερχονται απο το adventure mode οποτε μου κανει μεγαλη εντυπωση να μπορεις να ξεκλειδωσεις τους παντες μονο σ'αυτο το mode.

Comment

• Θα ηαν λογικο να υπαρχει κι ενας αντι-pokemon trainer χαρακτηρας. Απ'την αλλη το χουν παρακανει με τα ποκεμον θα ειναι too much να βαλλουν και Mew Two αφου υπαρχει Lucario. Κι επιτελους γιατι ο JigglyPuff? Δε βαζανε κανενα Eevee τουλαχιστον να αλλαζει και μορφες καθως παιζει.
                    Do a barrel roll!

Comment

• 35 characters sinolika, e ?? Terastia lista, kai xairoma pragmatikai gia merikous apo autous .. Lete na kanoume ena "spoiler-filled" topic ?? Tha einai diskolo na sinexistei i sizitisi xoris na anaferomaste se oti mathame apo to iaponiko version ..

Comment

• τελικα οπως ολα δειχνουν θα ειναι 35. ακομα να βγαλουν τον τελευταιο χαρακτηρα εαν τελικα ειναι 35 αλλα εαν υπαρχει και ειναι αυτος που λενε, τοτε η λιστα με τους χαρακτηρες θα διαμορφωθει οπως πρεπει και ολοι οι χαρακτηρες θα ειναι τοποθετημενοι αναλογα με το συμπαν τους.

εαν δειτε τωρα εικονες με την επιλογη χαρακτηρων, θα δειτε πως ο bowser, wario -για παραδειγμα- απεχουν αρκετα μεταξυ τους, ναι! 35 θα ειναι τελικα!
                        παντως περιμενα 40 για να ειμαι ειλικρινης μα δεν μπορω να χωνεψω πως ολοι οι χαρακτηρες ξεκλειδωθηκαν στο adventure mode -περα απο δυο η τρεις- ειναι ανηκουστο μενει να μαθουμε εαν οι δυο με τρεις χαρακτηρες που ξεκλειδωνουν σε αλλο mode, εχουν καποια συμμετοχη στο adventure.

edit:

πριν εμφανισουν τον JigglyPuff και κανα δυο ακομη -δειτε links, εαν θελετε να spoilerιαστειτε- οι χαρακτηρες ηταν τοποθετημενοι σε εντελως random θεσεις. δυστυχως πρεπει να ψαξω παρα πολλες σελιδες τωρα στα αλλα forum για να βρω αρχικες εικονες απο την οθονη με τους χαρακτηρες. παρτε την πιο προσφατη οπου μπορειτε να δειτε τους 34 χαρακτηρες και επισης δωστε εμφαση στα παραπανω που ελεγα για τον bowser και wario.

http://ranobe.com/up/src/up254065.jpg

τωρα δειτε και την τελευταια εικονα που εαν βγει ο χαρακτηρας που λενε ολοι, τοτε ολοι οι υπολοιποι θα μπουν σε μια σειρα αναλογα με το συμπαν τους.

http://xs123.xs.to/xs123/08052/finaroster869.jpg

αυτο αποδεικνυει μαλλον πως ο τελευταιος χαρακτηρας θα ειναι αυτος που ολοι λενε.

Comment

• Ποιος μενει να αποκαλυφθει; Αντε αφου ξερετε την απαντηση, πειτε την σε spoiler tags .

Comment

• Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το roster. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο και μεγαλύτερο, αλλά μην γινόμαστε και πλεονέκτες... Ειδικά σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κλώνοι, είναι μια χαρά.

Μπράβο! Έκαναν καλή δουλειά και ανυπομονούμε να το επιβεβαιώσουμε από πρώτο χέρι!
                            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Ποιος μενει να αποκαλυφθει; Αντε αφου ξερετε την απαντηση, πειτε την σε spoiler tags .
                              [/b]
                              Δεν ειδες τη τελευταια εικονα; [Ο Λυκος απ'τα StarFox.]
                              Do a barrel roll!

Comment

• Kati listes pou kikloforoun se neogaf btw, lene oti to paignidi den tha vgei oute kan mesa sto q2 gia Europi ..

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=233188

Tpt official, alla afou oloi to kseroume mesa mas oti ton Septevrio tha to paiksoume osoi exoume Pal Wii ..

Comment

Working...
                                X