Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Δε ξερω , το συγκεκριμενο βιντεο με την συγκεκριμενη μουσικη μου θυμισε πιο πολυ τον sonic απο ολες τις τελευταιες προσπαθιες της sega μαζεμενες...
[/b]
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν έβλεπα το video.
3D Sonic by Nintendo EAD now!
Το Video πάντως ήταν απλά συγκίνηση, Green Hill Zone, η κλασσική μουσική να παίζει και Mario VS Sonic, απλά τέλειο.
Επίσης αν προσέξατε στο background ένας Mario έτρεχε πάνω στο loop!
Somari Strikes Back.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
LOL πράγματι, ο Tails και ο Knuckles είναι, με τον Silver (?) να ακολουθεί.
Αλλά μόλις χάλασε μια ωραία ιστορία και κάτι που στη τελική θα έπρεπε να είναι έτσι.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Kαι η τρελή πορεία συνεχίζεται
Smash Bros. Tops 700,000
The Wii could have its next million seller later this week! http://wii.ign.com/articles/849/849608p1.html
Τις πρώτες τέσσερις μέρες!!! :blink: :blink:
Παντώς εγώ οπωσδήποτε θα αγοράσω το ΟST!!! για το παιχνίδι δεν ξέρω ακόμα!
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
σημερα πηγα σε εναν φιλο μου και μαντεψτε? ειχε το παιχνιδι :blink:
στην αρχη το εβαλε να παιξουμε και καλα μαζι και τελικα επαιζε μονο αυτος. μεχρι που του εδωσα μια στο κεφαλι και μαζευτηκε λιγακι βαζει να παιξουμε διπλο αλλα δεν βρισκαμε το δευτερο wii-mote οποτε ετρεξα στο σπιτι μου και πηρα το δικο μου και ενα χειριστηριο game cube. παιζαμε για αρκετη ωρα και μετα ηρθε και η αδερφη του και παιξαμε τριπλο. το παιχνιδι μαμει και σπερνει δικε μου ζηλευω.... το θελω! το εχω αναγκη πολυ γιατι ειναι το ναρκωτικο μου. απιστευτη εμπειρια! μοναδικη
αι σιχτιρ... μαλλον θα τσιπαρω το Wii μου αφου η Ninty μας εχει χεσει τελειως με τις καθυστερησεις της.
τωρα η αναμονη θα με σκοτωσει σιγουρα εμαθα μερικα ενδιαφεροντα πραγματακια απο τον φιλο μου που μπορεις να κανεις/εχεις με το Wii αμα το τσιπαρεις και εχω ψηθει.
τελος παντων... το θεμα ειναι το παιχνιδι. ο χειρισμος με το wii-mote σιγουρα ειναι περιεργος στην αρχη
ειναι καλος αλλα σιγουρα περιεργος. μετα επαιξα με το χειριστηριο του game cube και ενιωθα σαν στο σπιτι μου.
γραφικα ανεπαναληπτα, δραση καταιγιστικη, soundtrack μαγικο! απο τα καλυτερα που εχω ακουσει ποτε μου.
επαιξα με τους ike, mario, zelda/shiek, lucas, kirby, pikachu, metal knight και olimar,
metal knight, ftw, btw! δεν επαιξα με αλλους γιατι κολλησα με τον metal knight ;)
ο φιλος μου ετρωγε τρελο ownage απο μενα μεχρι που ηρθε η αδερφη του για να φαω και εγω ownage απο αυτην 5 συνεχομενες φορες με την peach :blink: :blink: :blink: λολ. σιγουρα η κοπελια εχει καποια skils.
ω, θεοι! αυριο θα ξανα παω να παιξω και ελπιζω να παιξω με τον luigi αφου δεν τον ειχε βγαλει ακομη.
ισως μαλιστα τον πεισω να μου δανεισει το Wii του. εαν συμβει αυτο, αναμεινατε για εντυπωσεις.
ναιιιιιιιι περισσοτερο για το παιχνιδι
βασικα δεν ξερω τι να κανω αφου αυτος τσιπαρισμενο το αγορασε απο καποιον αλλον και δεν ξερει να μου πει περισσοτερα εδω και μια ωρα εχω φαει το internet για να ενημερωθω σχετικα αλλα με τρομαζουν πολλα απο αυτα που διαβασα. oh, well... θα δειξει! για την ωρα θα γινω τσιμπουρι στον φιλο μου
edit: NiCk, οπως εμαθα, η αδερφη του ασχολειται με το melee εδω και δυο χρονια. ειναι παλια καραβανα δηλαδη τους περισσοτερους τους εχει ευκολα απο εδω μεσα. ισως να τυχει να παιξετε και κανα wi-fi μαζι καμια φορα
edit: swordmaster, απο το update που εχει σημερα μας ετυχαν το nintendogs και hammer bro
ΥΓ. υπαρχει καπου το soundtrack του παιχνιδιου? πραγματικα το παιχνιδι αξιζει απο μονο του για το soundtrack.
edit: παιδια, σορρυ που παραφερθηκα καπως. απο την χαρα και απο την μεγαλη συγκινηση που νιωθω εγραφα χωρις να σκεφτομαι και το ολο κειμενο δεν βγαζει και πολυ νοημα. απλα εγραφα οτι μου ερχοταν εκεινη την στιγμη ενω θα μπορουσα να κατσω και να το παρουσιασω με πολυ ομορφο τροπο αφου το αξιζει κατι τετοιο.
την επομενη φορα αυτο θα κανω και θα ειμαι πιο συγκρατημενος. εδειξα μια ανωριμοτητα στα παραπανω κειμενα λες και ημουν πενταχρονο
Mας το είχανε δείξει και παλιότερα, αλλά αυτή η καλτ-ίλα να είναι ο Lakitu 2D στην πίστα είναι απλώς ΑΨΟΓΗ ιδέα και υλοποίηση, ταιριάζει και στην φιλοσοφία του παιχνιδιού.
Το Metroid είναι επίσης τέλεια σχεδιασμένο.
Ειστε ασχετοι. O Wii_Mastah γουσταρει την αδερφη του φιλου και ψαχνει για τσιπακια να το ξεπερασει. Το οτι εφαγε ownage τον κολλησε ακομη περισσοτερο, ειναι προφανες οτι τον γοητευουν οι γυναικες που εχουν το πανω χερι.
Comment