Lost Odyssey (επιτέλους). Με το παιχνίδι ασχολήθηκα συνολικά 80 ώρες και 3 λεπτά (lol) και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε αρκετά. Τα αρνητικά που εντόπισα και ανέφερα παλιότερα παραμένουν μέχρι το τέλος, αλλά στον τέταρτο δίσκο εμφανίζονται πάρα πολλές side quests οι οποίες καλύπτουν όλους τους χαρακτήρες. Προκλήσεις δεν μπορώ να πω ότι συνάντησα, αν και υπάρχει ένα boss προαιρετικό που δεν κατάφερα να νικήσω και δεν πρόκειται. Χρειάζεται πολύ leveling και δεν έχω όρεξη να διαθέσω παραπάνω ώρες. Αυτές οι αποστολές πάντως ήταν απολαυστικότατες και διάθεσα κοντά στις 30 ώρες για να τις κάνω. Πάρα πολλές, ατελείωτες θα έλεγα, Pure shadow hearts experience.
Το σύστημα μάχης είναι μέτριο ΙΜΗΟ επειδή τα 3/4 των skills είναι άχρηστα. Το βασικό σενάριο είναι αδιάφορο και το μόνο που το σώζει είναι το εκπληκτικό δέσιμο μεταξύ των χαρακτήρων και τα συναισθήματα αυτών. Ζωντανοί ήρωες, ανθρώπινοι. Το βασικό σενάριο όμως είναι πολύ φτωχό και χιλιοειπωμένο. Συνολικά μία καλή εμπειρία, το διασκέδασα απίστευτα στο τέλος και αφιέρωσα τόσες ώρες επειδή το ήθελα. Από achievements καλά τα πήγα, δεν έκανα τα skill masters των immortals, το achievement για το τελευταίο μυστικό boss και αυτό για όλα τα σεντούκια (δεν μπορώ να φανταστώ ποιο μου ξέφυγε). Συνολικά 890 gamerscore και εκεί θα μείνει.
Το σύστημα μάχης είναι μέτριο ΙΜΗΟ επειδή τα 3/4 των skills είναι άχρηστα. Το βασικό σενάριο είναι αδιάφορο και το μόνο που το σώζει είναι το εκπληκτικό δέσιμο μεταξύ των χαρακτήρων και τα συναισθήματα αυτών. Ζωντανοί ήρωες, ανθρώπινοι. Το βασικό σενάριο όμως είναι πολύ φτωχό και χιλιοειπωμένο. Συνολικά μία καλή εμπειρία, το διασκέδασα απίστευτα στο τέλος και αφιέρωσα τόσες ώρες επειδή το ήθελα. Από achievements καλά τα πήγα, δεν έκανα τα skill masters των immortals, το achievement για το τελευταίο μυστικό boss και αυτό για όλα τα σεντούκια (δεν μπορώ να φανταστώ ποιο μου ξέφυγε). Συνολικά 890 gamerscore και εκεί θα μείνει.
Comment