Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    Οταν με ειχες ρωτησει ομως σου ειχα πει πως μπορεις να χρησιμοποιησεις και αυτο που εχει το κινητο σου.Αλλα μαλλον επαιζες με το πουλακι σου και δεν εδωσες σημασια.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ναι, δε το ηξερα να δωσω 30+ ευρω για να παρω bluetooth για το Ps3, ενω θα επρεπε να εχει τετοιο πραγμα out of the box... Μη το γαμαμε...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    LOOOOOOL Θεος!!!!:resp:

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Παντως οντως ηταν πολυ καλο το multi, αν ειχε και ενδοσυνενοηση η μαλακια το ps3 θα ηταν καλυτερα... Τι να κανουμε...

Να ψαχνουμε καλυτερα γιατι εχει.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Είναι εξωπραγματικό αυτό το παιχνίδι..

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Μπραβο μαλακα!!!!

Λολ, εχω κατι φιαλες στο σπιτι, και σκεφτομουν τι να τις κανω...

Παντως οντως ηταν πολυ καλο το multi, αν ειχε και ενδοσυνενοηση η μαλακια το ps3 θα ηταν καλυτερα... Τι να κανουμε...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παίξαμε με DjSolid και γουστάραμε άπειρα (κλασικά πράγματα). Αρχικά έβαλα 3 coop και μετά 2 deathmatches. Στο 2ο coop του έπαιξα τρελή μπινιά, προσπαθούσε απεγνωσμένα να σκοτώσει έναν εχθρό και εγώ πήγα να το παίξω έξυπνος: πετάω μία φιάλη υδρογόνου και καλά για να σκοτώσω τον εχθρό. Εν τέλει κατέληξε στα μούτρα του Χατζαρόπουλου. Μου ήρθε σε 2 λεπτά ένα message "bravo malaka," μάλλον είχε δίκιο .

Τέλος πάντων, ορίστε κάποιες φωτογραφίες (με κόκκινο κυκλάκι βλέπουμε τον Dj σε ηρωικές στιγμές, ο μαύρος Nate είμαι εγώ):

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Sessler's Soapbox: Uncharted 2 is Awesome!

I'm so hyped

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Παιξαμε και ηταν η τελευταια φορα εκτος αν τσιμπησω κανα monitor.Απο το flickering και τη χαμηλη αναλυση δεν εβλεπα αν ηταν ο Dj ή ο βραχος.Με εχεσε 8-5 στο ενα 7-4 στο αλλο.Fail.Παιξαμε και μια φορα co op,καλα τα πηγαμε αλλα χασαμε απο μαλακιες,σε ενα σημειο επεσε ο Drake περιεργα και πεθανε στον αερα απο bug .

Εχει πολυ πραμα ομως για multi.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παίξατε τελικά; Ρεμάλια, τα λένε από νωρίς αυτά. Ουστ.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Το βραδυ ψηνεστε για multi?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βγήκε το demo στο psn. Μπείτε και κατεβάστε το όλοι. Άντε, καιρός να λιώσουμε.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Οποτε μπειτε για multi ειμαι ετοιμος κι εγω ετσι; Τσιμπηστε με να παιξουμε!!!!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εντάξει αναμενόμενο ήταν κάποια στιγμή να αποκτούσε και αυτό παιχνίδια που δε θα είχε το 360. Εγώ έξι μήνες τώρα δεν παίζω τίποτε απολύτως στο 360, ενώ στο PS3 όλο και κάτι θα βρω. Βέβαια το 360 το έχω πολύ περισσότερο καιρό και σίγουρα έπαιξα ό,τι ήθελα να παίξω.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Στα παπαρια μας,λες και δεν εχεις παιχνιδια να παιξεις.Αρκουδιαρη .

PS3 FTW.Πριν ενα χρονο δεν ημουν σιγουρος για την αγορα,στο τσακ ηταν να παρω 360.Ο Odin ομως με καθοδηγησε σωστα.

Leave a comment:

Working...
X