Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedah
    replied
    500 σαπάκια...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Mεσα λεει η Ubisoft εχει 500 ατομα για το assasin's creed.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ναι,αν λάβεις υπόψιν σου ότι στα περισσότερα εμπορικά παιχνίδια είναι αρκετά περισσότερα.

Στο assasins creed 2 για παράδειγμα εργάστηκαν περισσότερα από 500 άτομα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μονο;;;; Δηλαδη ειναι λιγα;

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου αποτελείται από 85 άτομα μόνο!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Πολλοι λενε ειναι το RE4 αυτης της γενιας,εχει αναλογο pacing κτλ.
    Wow. Μακάρι το Resi 4 είναι από τα λίγα games του είδους που με πώρωσαν τόσο ώστε να κάνω 3 playthroughs. Βασικά το παίζω anytime.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Oχι ρε ειναι πολυ κλασει(classy)και καμια σχεση με μαλλιαδες και αξυριστους.

10 απο authority????Και 9 απο EDGE.Μωρε μπραβο.

Βασικα εχει 25 perfect scores και μεχρι τα 61 review εβλεπα σε ενα φορουμ ειχε μεσο ορο 9.7(στο metacritics) και ηταν τριτο ολων των εποχων.Μετα επεσε στο 9.6 και ειναι στη 15η θεση νομιζω.LOL για μια μοναδα.

Πολλοι λενε ειναι το RE4 αυτης της γενιας,εχει αναλογο pacing κτλ.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    10 και το authority.gr

Δεν άντεξα τελικά. Λογικά Τρίτη- Τετάρτη θα το έχω. Είδα το θεμα στο neogaf, διάβασα και εντυπώσεις. Ευτυχώς όπου να' ναι τελειώνω και το πρώτο Uncharted στο Hard.

Εμένα ρε Azrael η pic με κάνει να ντρέπομαι xD

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ενας στο neogaf μαζεψε ολα τα τελευταια post που λενε "holy shit" :xp:.

Πανω απο 10.000 posts στο τοπικ για το game.Πορωση σκετη ειναι το neogaf.

PS.Burai η καλυτερη pic σε αβαταρ εδω μεσα ειναι η δικια σου με διαφορα.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ζημιά το game. Ωστόσο μιας και έχω το Demon's Souls να μου κάνει παρέα θα το τιμήσω το Uncharted στο πολυυυυ μέλλον. Εκτός κι αν αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή

EDIT:
    Άλλαξα γνώμη εν τέλει xD

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ναι Bart,αυτήν την ταινία εννοώ.

Τώρα για το αν θα το πάρω παίζει,όμως δεν θα το παίξω ακόμα γιατί δεν έχω τελειώσει καλά καλά ακόμη το πρώτο...(τρέχει να κρυφτεί)

Πάντως η naughty dog είναι γνωστή για το πόσο πολύ βελτιώνει τα sequels της.Αν κρίνω από τις βαθμολογίες,το uncharted 2 συνεχίζει αυτήν την παράδοση.

Το gamespot έδωσε 9.5 και το eurogamer 10!

Mιλάμε πάει για goty!

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Τρομερά γραφικά, μπορώ να πώ ότι έδωσε καινούρια πνοή στο μηχάνημα και έθεσε νέα standars. Βάζει κάθε καινούρια τεχνολογία μέσα στο παιχνίδι. Θέλω όποιος το παιξει διεξοδικά να μας καταγράψει αναλυτικά και πώς είναι ο χειρισμός και ποιοί οι βασικοί μηχανισμοί. Καλό θα είναι να ακούσουμε και κανα αρνητικό (αν εντοπιστεί) για να υπάρχει ισορροπία.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Mία μέλισα τον Αύγουστο ; Deus κάντο σωστά και πάρε το game και άσε τον evans να σε βλέπει
    που κάνει και τον δύσκολο...
    (αύριο φεύγει order)

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Lol ρε Azrael.Το και καλά τέλος μου θύμισε μια ελληνική ταινία που βγήκε πριν λίγα χρόνια.(δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά της)

Καλά τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν ξεφύγει εντελώς.Παίζει να είναι τα καλύτερα που έχουμε δει στις κονσόλες ως τώρα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    O τερματισμος ειναι απιστευτος.Τσιμπαει τον Nathan σφηκα(οπως και τον Pilgrim)και τουμπανιαζει(ειναι αλεργικος) και πιανεται απο ενα edge.Εσυ πρεπει να σπαμμαρεις το "Χ" για να ανεβει.

Evans δες αυτη την εικονα.Μικρο spoiler,κοιτα detail!

Leave a comment:

Working...
X