Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Στείλε μου το κινητό σου να σου πω εντυπώσεις .

Πέραν της πλάκας τώρα, τα έχει ισοπεδώσει όλα. Κάτω από 9 δεν έχω δει πουθενά. Αχ, 8 το Demon's Souls και 16 το Uncharted.

Comment

Προτεινω να τα μποϋκοταρετε ως διαμαρτυρια που δε κυκλοφορουν για 360.

Χωρις πλακα, τοσα χρονια κοροιδευα τους PS3 users για τα games που δεν ειχανε και πραγματικα ενιωθα απιστευτη ικανοποιηση, δε μπορω να φανταστω οτι τωρα νιωθουν αυτοι το ιδιο, ειναι τεραστεια αδικια.
      Do a barrel roll!

Comment

Στα παπαρια μας,λες και δεν εχεις παιχνιδια να παιξεις.Αρκουδιαρη .

PS3 FTW.Πριν ενα χρονο δεν ημουν σιγουρος για την αγορα,στο τσακ ηταν να παρω 360.Ο Odin ομως με καθοδηγησε σωστα.
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Εντάξει αναμενόμενο ήταν κάποια στιγμή να αποκτούσε και αυτό παιχνίδια που δε θα είχε το 360. Εγώ έξι μήνες τώρα δεν παίζω τίποτε απολύτως στο 360, ενώ στο PS3 όλο και κάτι θα βρω. Βέβαια το 360 το έχω πολύ περισσότερο καιρό και σίγουρα έπαιξα ό,τι ήθελα να παίξω.

Comment

Οποτε μπειτε για multi ειμαι ετοιμος κι εγω ετσι; Τσιμπηστε με να παιξουμε!!!!
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Βγήκε το demo στο psn. Μπείτε και κατεβάστε το όλοι. Άντε, καιρός να λιώσουμε.

Comment

Το βραδυ ψηνεστε για multi?
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Παίξατε τελικά; Ρεμάλια, τα λένε από νωρίς αυτά. Ουστ.

Comment

Παιξαμε και ηταν η τελευταια φορα εκτος αν τσιμπησω κανα monitor.Απο το flickering και τη χαμηλη αναλυση δεν εβλεπα αν ηταν ο Dj ή ο βραχος.Με εχεσε 8-5 στο ενα 7-4 στο αλλο.Fail.Παιξαμε και μια φορα co op,καλα τα πηγαμε αλλα χασαμε απο μαλακιες,σε ενα σημειο επεσε ο Drake περιεργα και πεθανε στον αερα απο bug .

Εχει πολυ πραμα ομως για multi.
                    Ground_Zero:

Comment

Sessler's Soapbox: Uncharted 2 is Awesome!

I'm so hyped

Comment

Παίξαμε με DjSolid και γουστάραμε άπειρα (κλασικά πράγματα). Αρχικά έβαλα 3 coop και μετά 2 deathmatches. Στο 2ο coop του έπαιξα τρελή μπινιά, προσπαθούσε απεγνωσμένα να σκοτώσει έναν εχθρό και εγώ πήγα να το παίξω έξυπνος: πετάω μία φιάλη υδρογόνου και καλά για να σκοτώσω τον εχθρό. Εν τέλει κατέληξε στα μούτρα του Χατζαρόπουλου. Μου ήρθε σε 2 λεπτά ένα message "bravo malaka," μάλλον είχε δίκιο .

Τέλος πάντων, ορίστε κάποιες φωτογραφίες (με κόκκινο κυκλάκι βλέπουμε τον Dj σε ηρωικές στιγμές, ο μαύρος Nate είμαι εγώ):

Comment

Μπραβο μαλακα!!!!

Λολ, εχω κατι φιαλες στο σπιτι, και σκεφτομουν τι να τις κανω...

Παντως οντως ηταν πολυ καλο το multi, αν ειχε και ενδοσυνενοηση η μαλακια το ps3 θα ηταν καλυτερα... Τι να κανουμε...
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Είναι εξωπραγματικό αυτό το παιχνίδι..

Comment

Παντως οντως ηταν πολυ καλο το multi, αν ειχε και ενδοσυνενοηση η μαλακια το ps3 θα ηταν καλυτερα... Τι να κανουμε...

Να ψαχνουμε καλυτερα γιατι εχει.
                              Ground_Zero:

Comment

LOOOOOOL Θεος!!!!:resp:
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X