Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγω πιστευω οτι το Uncharted 2 μπορει να παρει ενα πολυ μεγαλο μεριδιο του online gaming στο PSN, και η beta δειχνει αυτο ακριβως το πραγμα. Επισης το επιπεδο πλεον στο Uncharted εχει παρει το απαραιτητο boost απο την beta, οποτε θα ειναι ηδη ετοιμοι οσοι ασχοληθηκαν, σε αντιθεση με το Warfare 2 το οποιο θα το αρχισουν με την αγορα του.

Ετσι πιστευω οτι αν καποιος ειναι μεταξυ Uncharted και Warfare, λογω της beta θα επιλεξει το πρωτο.
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Σήμερα έγινα 20 rank μετά από 4 t3h παιχνίδια με τον Dj. Πιστεύω ότι πλέον είμαστε μία καλή ομάδα, με τις καλές της στιγμές (ταπεινώνουμε ταυτόχρονα τους ίδιους, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, παίρνουμε εκδίκηση ο ένας για τον άλλον) και τις κακές της (πας να σκοτώσεις έναν αντίπαλο και σου σκάω μία μπαζουκιά στα μούτρα).

Άντε σιγά σιγά να παίξει και κανένας άλλος. Η beta κλείνει στις 12 του μηνός, στις 18:00. Μετά μόνο με το original, που μάλλον θα είμαι και ο μόνος που θα το πάρει day one.

Comment

που μάλλον θα είμαι και ο μόνος που θα το πάρει day one.
        Όντως, μιας και εγώ έκανα cancel την παραγγελία μου, οπότε περιμένω εντυπώσεις. Αν και λογικά θα αργήσω αρκετά να ασχοληθώ ελέω θητείας.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Xτες παίξαμε εγώ, Dj, Emo και I have no equal και μπήκε και ένας φίλος του Dj. Φτιάξαμε δυνατή ομάδα, ισοπεδώσαμε τις αντίπαλες ομάδες. Το τέταρτο παιχνίδι μόνο δεν πήγε καλά, όπου και χάσαμε 41-50. Γενικά το χαρήκαμε πάρα πολύ, θα κοιτάξω τα videos μπας και βγάλω καμιά καλή φωτογραφία. Ελπίζω να άρεσε το παιχνίδι και στο i have no equal, ήταν και η πρώτη φορά που το έπαιζε.

Comment

Emo να πεις τη θεια σου.Γαματα ηταν χτες.Χασαμε και μια αλλη φορα απο ενα πουστρακι με το μυδραλιοκωλο μας γαζωνε τα πρεκια.Μονο μια φορα τον σκοτωσαμε και το εκανα ΕΓΩ καθως πηγα απο πισω οταν γαζωνε εσας(αχχαχααχ)και τον εκανα melee ala Snake.Βασικα καταλαβα πως με τις melee παιζονται πολλα,τα περισσοτερα kills ετσι τα εκανα και δεν εχασα ουτε μια φορα hand to hand.

Εν τω μεταξυ μονο 2 φορες εφαγα disconnect απο τοτε που εβαλα τη γραμμη και η μια ηταν χτες και μαλιστα οτανειχαμε 49 kills.Πειραζε ρε πουστη να το ετρωγα 2 δευτερολεπτα μετα να τελειωνε το ματσακι και να επαιρνα τους ποντους.Ελεος δλδ.

Ειχαμε και ενα μαλακα στην ομαδα μια φορα με γαμησε να με σκοτωνει και τον εκανα Kick.

Φλωρε Evans,εισαι παιχτουρα.
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by DjSolid View Post
              Εγω πιστευω οτι το Uncharted 2 μπορει να παρει ενα πολυ μεγαλο μεριδιο του online gaming στο PSN, και η beta δειχνει αυτο ακριβως το πραγμα. Επισης το επιπεδο πλεον στο Uncharted εχει παρει το απαραιτητο boost απο την beta, οποτε θα ειναι ηδη ετοιμοι οσοι ασχοληθηκαν, σε αντιθεση με το Warfare 2 το οποιο θα το αρχισουν με την αγορα του.

Ετσι πιστευω οτι αν καποιος ειναι μεταξυ Uncharted και Warfare, λογω της beta θα επιλεξει το πρωτο.
              Πολυ καλο το uncharted μου αρεσε αρκετα..

Αλλα η συγκριση με modern warfare 2 ειναι λιγο ακυρη, καταρχην το COD οπως και να το κανουμε ειναι FPS με τους ιδιους μηχανισμους με τα προηγουμενα οποτε οποιος επαιζε καλα το 1 η και το WAW δε θα εχει προβλημα εκμαθησης..

Το uncharted ειναι σχετικα user-friendly αλλα δεν νομιζω οτι θελει το skill του COD, αν μαθεις την πιστα και τι δουλευει καλυτερα θα κανεις αρκετα kills και με το melee μονο, αν δε μαθεις να σημαδευεις καλα στο COD και πιο οπλο δουλευει καλυτερα αναλογα με την περισταση δεν εχεις πολλες ελπιδες...

Επισης το COD εχει το φανατικο κοινο του εχει και αλλους που θα το παρουν απλα επειδη ειναι καλο fps οποτε αυτο που λες οτι θα επιλεξει το uncharted για εμενα ισχυει μονο αν δεν εχει παιξει ποτε COD και θελει κατι πιο αναλαφρο και ανεμελο, εκει το uncharted τα παει τελεια..

Επισης μου αρεσε πολυ και το co-op που παιξαμε με Azrael και πιστευω οτι το single του θα ειναι πολυ καλο.. Anyway θα το παρω γιατι γουσταρα να με κρατησει μεχρι το modern warfare 2...

Comment

Έπαιξα και εγώ λίγο μόνος μου χθες καθώς και λίγα ματσάκια σήμερα με τον Μπαρτ. Η σχετικότητα μου φάνηκε από το γεγονός ότι οι δικοί μου πόντοι ήταν μία τάξη μεγέθους κάτω από όλους τους υπόλοιπους. Γενικά έχω ένα σημαντικό πρόβλημα στο να εντοπίζω τους αντιπάλους ή τι με πυροβολάει και άλλο ένα στο να τους στοχεύω. Όσα kills έκανα ήταν melee... Κατά τα άλλα πλάκα είχε.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Πάντως να πω ότι κι εγώ μέχρι το rank 10 κυρίως melee kills έκανα. Μετά άρχισα να μαθαίνω λίγο τα υπόλοιπα όπλα, ενώ πλέον θεωρώ ότι την παλεύω με όλους τους τρόπους παιξίματος.

Comment

Παντως η ομαδα που καναμε ηταν uber, δε θα αφησω την ευκαιρια να παει χαμενη και νομιζω οτι θα το αγορασω day one μονο και μονο για να κανουμε μια clan και να σκιζουμε κοσμο...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Uncharted 2 Walkthrough

Τα πρωτα 30 λεπτα.Ο τυπος εχει ολα τα chapter.Τουλαχιστον ειδα να εχει μεχρι part 12.

Δε ξερω αν θα αντεξω να μη δω τουλαχιστον τα επομενα.
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Naughty Dog pokes fun at next-gen graphics and games

This generation of games has one unique quality to it: a brownish tint. Naughty Dog games have a lot of lush color to them, so to make Uncharted 2: Among Thieves a “true” next-generation title, you need to offer gamers the option to make the game look a little drab. Much like Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2 features a ‘Next-Gen Filter’, which you can purchase with the in-game money. Unlike Drake's Fortune filter, this time around it's much more accurate and comical.
                        Much more defined this time around, Naughty Dog makes the next-gen filter make Uncharted 2 look like Gears of War or Metal Gear Solid 4 in color, which is pretty much one main color theme. The filter makes the game look brownish gold and takes away nearly all the color found in the game. When you turn the filter on, you are truly playing a “next-gen” title. You have to love the humor of Naughty Dog.
                        Comparison screens can be found in the gallery below.

http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Providence-Video-Game-Examiner~y2009m10d12-Naughty-Dog-pokes-fun-at-nextgen-games

Tο ειχαν και στο πρωτο uncharted αυτο το φιλτρακι αλα gears of war.
                        Ground_Zero:

Comment

Σόρρυ παιδιά αλλά η νέα γενιά είναι πολύ πίσω. Το Final Fantasy 6 το έκανε αυτό 15 χρόνια πριν (ήταν από τα πρώτα παιχνίδια με 256 χρώματα στο ΣΝΕΣ και αποφάσισαν πως η καλύτερη χρήση όλων αυτών των χρωμάτων ήταν να το γεμίσουν με όλες τις δυνατές αποχρώσεις του καφέ και του γκρι ). Τι Gears of War και .......
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Το εχω απο το πρωι το game και μολις μπηκα σπιτι και ανοιξα το ps3

Comment

Αχ ρε τυχερέ. Εγώ μάλλον θα αργήσω να το πάρω γιατί στην Αγγλία έχουν απεργία τα ταχυδρομεία και δε θέλω να πληρώσω πάνω από τα 43€ που το είχα βρει. Αν καώ άπειρα θα πάω να το νοικιάσω. Αγορά όταν το βρω εδώ <40€.

Comment

Αχ ρε τυχερέ. Εγώ μάλλον θα αργήσω να το πάρω γιατί στην Αγγλία έχουν απεργία τα ταχυδρομεία και δε θέλω να πληρώσω πάνω από τα 43€ που το είχα βρει. Αν καώ άπειρα θα πάω να το νοικιάσω. Αγορά όταν το βρω εδώ <40€.
                                Πάντως σε μένα το Resi 5 το έστειλαν χθες από play.com. Βασικά μου το είπε ο bro λίγο αφότου μου είχες τηλ.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X