Δεν άντεξα, ξύπνησα νωρίς σήμερα και έβαλα να παίξω κι άλλο. Ήθελα να πάρω τη δόση μου πριν το μάθημα στη σχολή. Τι να πω, δεν έχω λόγια ρε γμτ
. Τι Gears of War και βλακείες, εδώ μιλάμε για τελειότητα :xp: . Βέβαια το σενάριο μου τα χάλασε λίγο σήμερα. Κρατάω λοιπόν μία επιφύλαξη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού (το οποίο αν συνεχίσω έτσι θα είναι σήμερα).
7 ώρες και κάτι λοιπόν και είμαι στο 73% του παιχνιδιού. Πάμε πάλι μωρή παιχτούρα evans, τερματισμός και του δεύτερου uncharted σε μία ημέρα :xp: .
Loggo φαντάζομαι θα αγοράσεις PS3 κάποια στιγμή (γιατί όχι και σύντομα), οπότε σίγουρα θα τα παίξεις both.
. Τι Gears of War και βλακείες, εδώ μιλάμε για τελειότητα :xp: . Βέβαια το σενάριο μου τα χάλασε λίγο σήμερα. Κρατάω λοιπόν μία επιφύλαξη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού (το οποίο αν συνεχίσω έτσι θα είναι σήμερα).7 ώρες και κάτι λοιπόν και είμαι στο 73% του παιχνιδιού. Πάμε πάλι μωρή παιχτούρα evans, τερματισμός και του δεύτερου uncharted σε μία ημέρα :xp: .
Loggo φαντάζομαι θα αγοράσεις PS3 κάποια στιγμή (γιατί όχι και σύντομα), οπότε σίγουρα θα τα παίξεις both.

Επίσης χειρίστηκαν άψογα την πίστα πάνω στα βαγόνια του τρένου. Όπως επίσης το σημείο στο Θιβέτ από όπου ξεκινάς. Τέλεια μάχη μέσα στην χιονοθύελλα και πολύ καλά stealth kills, μέχρι να σκάσουν οι τρεις βαρβάτοι με τα shotguns. Ρε γμτ, παρατήρησα κάτι ακόμη. Πήγα κυκλικά των τριων εχθρών και έφτασα στο σημείο που μπορείς να σκαρφαλώσεις για να φύγεις- κοιτάω πίσω μου και ούτε καν φαινόντουσαν( όσο επέτρεπε η χιονοθύελλα δλδ) Πάω να σκαρφαλώσω και με σκοτώνει ένας με shotgun. Εντάξει ρε παιδιά υπήρχε και καλύτερος τρόπος να σου πουν, σκότωσέ τους και προχώρα
Comment