Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν άντεξα, ξύπνησα νωρίς σήμερα και έβαλα να παίξω κι άλλο. Ήθελα να πάρω τη δόση μου πριν το μάθημα στη σχολή. Τι να πω, δεν έχω λόγια ρε γμτ . Τι Gears of War και βλακείες, εδώ μιλάμε για τελειότητα :xp: . Βέβαια το σενάριο μου τα χάλασε λίγο σήμερα. Κρατάω λοιπόν μία επιφύλαξη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού (το οποίο αν συνεχίσω έτσι θα είναι σήμερα).

7 ώρες και κάτι λοιπόν και είμαι στο 73% του παιχνιδιού. Πάμε πάλι μωρή παιχτούρα evans, τερματισμός και του δεύτερου uncharted σε μία ημέρα :xp: .

Loggo φαντάζομαι θα αγοράσεις PS3 κάποια στιγμή (γιατί όχι και σύντομα), οπότε σίγουρα θα τα παίξεις both.

Comment

• Ρε σεις αφήστε μας μ'αυτό το μουφοπαίχνιδο πια!!!Όταν μπαίνω το βλέπω στα νέα μνμ συνέχεια.Παίξτε κάτι άλλο.Αυτά τα "games" τα νοικιάζουμε-τα παίζουμε τελειώσαμε!!!'Αντε μπράβο να χαλαρώσουμε λίγο...
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Εχεις σκεφτει να μην κοιτας topics που δε σε ενδιαφερουν;
        Do a barrel roll!

Comment

• Βέβαια το σενάριο μου τα χάλασε λίγο σήμερα
          Τι ακριβως σε χαλασε δηλαδη ;

Υ.Γ. Επειδη δεν εχω δει πουθενα να αναφερονται αρνητικα
          εγω εχω να πω ενα που ειδα στο παιχνιδι και εχει να κανει με το stealth μερος
          και μου κανει εντυπωσει που δεν εχει αναφερθει

αλλα τεσπα το game τα κανει ολα ή σχεδον ολα σωστα και αγγιζει την τελειοτητα
          οποτε παω πασο

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
            Εχεις σκεφτει να μην κοιτας topics που δε σε ενδιαφερουν;
            Mα αυτό κάνω.Απλά δεν μπορώ να βλέπω συνεχόμενα στα new posts το uncharted.Μπήκα μια φορά για να ψαρώσω κανέναν!!!:whip::whip:
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Evans λενε ο τερματισμος δεν ειναι ανταξιος του υπολοιπου παιχνιδιου παντως.Αντε τελειωσε το να μας πεις τελικες εντυπωσεις.
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Αρχικά να ανακαλέσω όσα είπα πριν. Το σενάριο πήρε μία τροπή που ήταν αρκετή για να με κάνει να γουστάρω. Ως τώρα ήσουν σε ένα μόνιμο κηνυγητό, αλλά τώρα τα πράγματα έστρωσαν.

Είμαι λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, στο 94% και το ρολόι γράφει 10 ώρες και 23 λεπτά. 47 θησαυρούς βρήκα ως τώρα, λογικά θα το κλείσω με 50. Πολύ καλό το ότι στην οθόνη επιλογής κεφαλαίου σου λέει πόσους θησαυρούς έχει το κάθε κεφάλαιο και πόσους βρήκες εσύ.

Παιδιά το πόσες φορές καλύτερο από το πρώτο Uncharted είναι δεν περιγράφεται. Είναι λίγα τα sequel που κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά. Πριν από ένα χρόνο έλεγα ότι το Among Thieves δε μου γεμίζει το μάτι, πόσο λάθος ήμουν ρε γμτ. Παίξτε όλοι το πρώτο Uncharted και πάτε αμέσως στο 2, η διαφορά είναι... δεν περιγράφεται, τι να λέμε τώρα.

Comment

• Μόλις το τερμάτισα. Αzrael δεν ξέρω τι διάβαζες, εγώ τον τερματισμό τον βρήκα παρόμοιο με του πρώτου, χαλαρό και αστείο. Βέβαια στο πρώτο είχαμε και την τέλεια ατάκα "Sully, you beautiful sonofabitch" αλλά ΟΚ δε βαριέσαι.

Γενικά οι εντυπώσεις είναι οι ίδιες, ένα τέλειο παιχνίδι, θα τολμούσα να πω αψεγάδιαστο. Το τερμάτισα στο hard και η πρόκληση ήταν πολύ ικανοποιητική, καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Τα διάφορα σημεία δράσης μπορούσες να τα προσεγγίσεις με stealth και να τα βγάλεις πολύ γρήγορα και έξυπνα, επομένως +1 και εδώ. Η τελική μάχη δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, καλύτερη πάντως από του 1 που ήταν καθαρά scripted (και άδικη).

Από εκεί και πέρα, 12 ώρες, 53 treasures, 55% των trophies και θα πάρω 2-3 ακόμα πριν το επιστρέψω, επομένως μάλλον θα φτάσω το 60%.

Θα γίνω γραφικός, αλλά θα το πω μία ακόμα φορά, η Naughty Dog έφτιαξε ένα τέλειο sequel. Άντε να το παίξει και κανένας άλλος ή όσοι το έχουν παίξει να πουν εντυπώσεις. Εγώ είμαι ενθουσιασμένος :xp: .

Comment

• Τι εντυπωσεις θες να ακουσεις ρε Evans δεν υπαρχουν εντυπωσεις για το U2
                    ειναι σχεδον τελειο game και οπως λες το τελειο sequel
                    ολα τα αλλα ειναι περιτα .

Υ.Γ.Εσυ Azrael συνεχισε να βλεπεις βιντεακια στο youtube

Comment

• Solid θα το τσιμπησω και γω ρε,απλα σκεφτομαι μηπως το παρω Χριστουγεννα να το παιξω Λαρισα στην 1080p.Τωρα θα χανει πολυ και δε ξερω αν αξιζει αυτο το παιχνιδι να μη το δεις οπως του αρμοζει.
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Πήρα κάποια ακόμα trophies, 65% λοιπόν και τέλος. Σήμερα το επιστρέφω δυστυχώς (να μη φάω άλλα λεφτά). Αν το είχα θα το ξεκινούσα αμέσως στο crushing. Δεν πειράζει, θα το παίξω ξανά όταν το αγοράσω, να αποφύγω και το overdose.

Comment

• Έπαιξα λίγο το μεσημέρι και έφτασα στο chapter 4, λίγο μετά τη μάχη που μαθαίνεις να χειρίζεσαι τις grenades. Μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά αλλά δίνει την αίσθηση ενός πιο δουλεμένου Drake's Fortune. Ευτυχώς οι εχθροί δεν έχουν τα ίδια προβλήματα στο Α.Ι. με το πρώτο ενώ το Hard μου φαίνεται αρκετά πιο ισορροπημένο.
                          Περιμένω για τα καλύτερα δλδ Η Chloe έχει ματάρες, τρελή προφορά και είναι θεά, το είπα και ησύχασα...

Ένα μειονέκτημα γιατί είμαι ψείρας Ρε σεις γιατί- όπως και στο Arkham πρόσφατα- οι εχθροί μοιάζουν τόσο απελπιστικά μεταξύ τους... Ώρες ώρες νιώθω πως είμαι στον πόλεμο των κλώνων. Eλπίζω να υπαρχει ποικιλία γενικά- όχι πως θα πεθάνω κιόλας- γιατί στον ίδιο τομέα μου τα είχε χαλάσει και το πρώτο.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Κοίτα, πρόκειται όντως για ένα πιο καλοδουλεμένο Drake's Fortune... αλλά το θέμα είναι ότι πρόκειται για ένα 10000 φορές πιο καλοδουλεμένο Drake's Fortune :xp: . ΙΜΟ αυτό είναι ό,τι καλύτερο, γιατί και κρατάει το ύφος του πρώτου, που αγαπήσαμε ιδιαίτερα, αλλά και διορθώνει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό ΟΛΑ του τα προβλήματα.

Από εκεί και πέρα οι εχθροί είναι όντως οι ίδιοι ξανά και ξανά. Δε με ενόχλησε πάντως, ενώ στο 1 μου είχαν σπάσει τα νεύρα οι ίδιες αντιπαθητικές φάτσες. Εδώ όλοι (πλην ενός μοντέλου) φοράνε μάσκες, κουκούλες και στολές, οπότε δε χτυπάει άσχημα η ομοιότητα. Επίσης ο εξοπλισμός των εχθρών σχετίζεται και με τη δύναμή τους και ο παίχτης μπορεί πιο εύκολα να ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον κάθε εχθρό και πώς να προφυλαχθεί από αυτόν. ΠΧ αυτοί που έχουν τα άσπρα αλεξίσφαιρα είναι οι πιο εύκολοι εχθροί του παιχνιδιού, ενώ αυτοί που έχουν μαύρα ρούχα και κράνος είναι οι πιο imba.

Καλή συνέχεια αρχηγέ, κάτσε και λιώσε, μιλάμε για διαμάντι. Το Drake's Fortune ήδη φαίνεται πολύ πίσω. Αν το έβρισκα σήμερα κι όλας 30€ θα το έπαιρνα χωρίς να το σκεφτώ.

Comment

• Αισίως έφτασα στο Θιβέτ για δεύτερη φορά.;) Έπαιξα χθες το βράδυ ένα γεμάτω 5ωρο και το ευχαριστήθηκα. Είχα βάλει και ακουστικά να μην ενοχλώ τους γείτονες και απομονώθηκα τελείως. Αν και αρχικά έμοιαζε με ένα remastered Drake's Fortune πλέον έχει απογειωθεί. Πολύ καλύτερα και περισσότερο ευέλικτα shooting sessions( το παίζω στο hard κι έχω πεθάνει αρκετές φορές αλλά δεν έχει καμμία σχέση με την άκαμπτη ΑΙ και τους αλεξίσφαιρους εχθρούς του προηγούμενου), καλύτερο stealth όπου είναι δυνατό και περισσότερο και καλύτερο platforming με περισσότερο ευέλικτο χειρισμό. Μάλιστα σε κάποια σημεία επιβάλλεται να παρατηρήσεις κρυμένα platforming μονοπάτια για να εντοπίσεις κάποιο treasure( δεν είναι όλα σε σκοτεινές γωνίες πλέον ) Το μόνο θέμα που έχω είναι πως σε ορισμένες περιοχές στο Nepal ενώ ήθελα να εξερευνήσω την περιοχή για treasures πήγα να πέσω στο περβάζι που ήταν από κάτω μου, πέρασα από μέσα και πέθανα- σημείωση: δεν ήταν καν θανατηφόρο σαν άλμα υπο φυσιολογικές συνθηκες. Θα μου άρεσε σε κάποια σημεία περισσότερη platform ελευθερία. Bρήκα και ένα μικρό bug( σε ένα σημείο ήμουν στην κορυφή ενός σωλήνα και ο Nate αρνούνταν πεισματικά να κάνει το οτιδήποτε... reload και όλα λύθηκαν βέβαια)

Τώρα στα spoilers

Πόσο απίστευτες ήταν οι σεκάνς με το ελικόπτερο στο Νεπάλ και στο τρένο? Το κτίριο που καταστρέφεται και γέρνει ολόκληρο με εσένα μέσα ήταν Επίσης χειρίστηκαν άψογα την πίστα πάνω στα βαγόνια του τρένου. Όπως επίσης το σημείο στο Θιβέτ από όπου ξεκινάς. Τέλεια μάχη μέσα στην χιονοθύελλα και πολύ καλά stealth kills, μέχρι να σκάσουν οι τρεις βαρβάτοι με τα shotguns. Ρε γμτ, παρατήρησα κάτι ακόμη. Πήγα κυκλικά των τριων εχθρών και έφτασα στο σημείο που μπορείς να σκαρφαλώσεις για να φύγεις- κοιτάω πίσω μου και ούτε καν φαινόντουσαν( όσο επέτρεπε η χιονοθύελλα δλδ) Πάω να σκαρφαλώσω και με σκοτώνει ένας με shotgun. Εντάξει ρε παιδιά υπήρχε και καλύτερος τρόπος να σου πουν, σκότωσέ τους και προχώρα
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

•  
                                Και burai να πω κάτι που το σκεφτόμουν τις προάλλες: Στο κεφάλαιο με το τραίνο γίνεται in-game μεταφορά από την περιοχή της ζούγκλας στο βουνό με τα χιόνια. Καθώς παίζεις βλέπεις το τοπίο να αλλάζει, μπαίνεις μέσα στο τούνελ, βγαίνεις και είναι όλα χιονισμένα. Πόσο μπροστά, ούτε cut scenes ούτε τίποτα, ζεις το ταξίδι και την ένταση.

Comment

Working...
                                X