Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Odysse@r@s View Post
    Το παιχνίδι από τεχνολογικής άποψης βρίσκεται στον Θεό.
    Κατά τη γνώμη μου πάντως δεν ξεπέρασε το Killzone 2 στον συγκεκριμένο τομέα αν και αρχικά ήμουν της αντίθετης άποψης.

Όσοι θέλετε να παίξουμε online Uncharted 2 είμαι μέσα.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Κι εγώ είμαι μέσα αλλά για μεγάλο party. Κάνω αναφορά στο ανάλογο thread για psn meetings.

Comment

• Μέσα και εγώ αφού μου έρθει το Uncharted 2 που πήρα από το ebay.Δηλαδή σε καμία εβδομάδα

Comment

• Originally posted by panayot@r@s View Post
          Κι εγώ είμαι μέσα αλλά για μεγάλο party. Κάνω αναφορά στο ανάλογο thread για psn meetings.
          Αν εννοείς co op, μέχρι τρία άτομα δεν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα;

Comment

• To τέλειωσα πριν λίγο το παιχνίδαρο... Τι σχόλια να ειπωθούν, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα games που έχω παίξει ποτέ. Ήταν ένα μικρό σοκ για μένα που δεν έχω εντρυφήσει τη λεγόμενη next gen, το καταευχαριστήθηκα και μου έδωσε στο μέγιστο την εντύπωση ότι παρά τις εμφανείς gameplay επιρροές του το σύνολο δεν το έχω δει πουθενά αλλού, ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Είναι φοβερός ο τρόπος που δένει cut-scenes και gameplay, η εναλλαγή τους και ο ρυθμός της δράσης βρίσκονται ακριβώς στη τέλεια ισορροπία. Είναι το πρώτο παιχνίδι που πραγματικά μου έδωσε την αίσθηση ταινίας που ελέγχω τις σκηνές δράσης. Τα γραφικά του είναι ότι καλύτερο έχω δει και στέκομαι λίγο παραπάνω στη σκηνοθεσία τόσο των cut-scenes όπου σε φάσεις ήταν λίγο μεταφυσική εμπειρία, νόμιζα ότι όντως έβλεπα ταινία όσο και του gameplay όπου αρκετές φορές γούρλωσα τα μάτια και έμεινα με ανοιχτό το στόμα με αυτά που έπαιζα.

Φανταστικό παιχνίδι, μπράβο στη Naughty Dog :resp:
            sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
              το καταευχαριστήθηκα και μου έδωσε στο μέγιστο την εντύπωση ότι παρά τις εμφανείς gameplay επιρροές του το σύνολο δεν το έχω δει πουθενά αλλού, ήταν κάτι πρωτόγνωρο.
              Ακριβως αυτο ειδα με το πρωτο uncharted.To 2o ειναι σιγουρα καλυτερο,αλλα οσο να ναι η πρωτη επαφη με την σειρα σου μενει περισσοτερο.

Comment

• New UNCHARTED 2 DLC Out Next Week!

http://blog.eu.playstation.com/2010/...out-next-week/

Comment

• Οι εχθροί από το doom 3 στο setting του Uncharted 2 ?
                  How lame is that ?

Comment

• Κillzone 2 και Resistance είναι.

Comment

• Λοιπόν αύριο μετά τις 3 ποιοί ψήνονται για Uncharted 2?

Εγώ κ ο Evans είμαστε μέσα πάντως

Ελα να βλέπω συμμετοχές

Comment

• Οδυσσέα κράτα και σήμερα στις 11 και κάτι ως ένα ενδεχόμενο. Αυτά που σου έλεγα στο τηλέφωνο δεν ισχύουν πλέον .

Comment

• Κανένας για σήμερα σε κάνα μισάωρο?

Comment

• Uncharted 2 approaching 3 million sales worldwide
                            Sony America chief Jack Tretton has revealed that sales of adventure romp Uncharted 2: Among Thieves has surpassed the company’s …

Comment

• Νέα multiplayer maps, skins, trophies και medals για το Uncharted 2 (ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ), όλα με θεματολογία το πρώτο Uncharted:

Naughty Dog's PlayStation 3 action adventure Uncharted 2: Among Thieves is about to get some fresh multiplayer content in the form of two new maps, six new player skins and all-new PlayStation Trophies and in-game medals.

Η λίστα με τα trophies (όλα multiplayer και απάλευτα):

• Sneaky... - Get 50 Stealth Kills
                              • Brass Knuckles - Get 100 Melee Kills
                              • Tastes Like Chicken - Get 20 BBQ Medals
                              • Rapid Fire - Get 7 Tripled Medals in Deathmatch
                              • I Told You I Was Hardcore! - Complete All 3 Co-op Objective Maps on Hard Difficulty
                              • Made It - Finish Wave 10 in one Survival Game
                              • Gold Digger - Finish Wave 10 in one Gold Rush Game
                              • Wipe Them Out... - Win 50 Deathmatch Games
                              • Plays Well With Others - Win 50 Objective Games
                              • Still Alive - Win 50 Elimination Games
                              • Plundered! - Get 200 Captured Medals
                              • Cold Blooded - Get 2,500 Kills in Deathmatch or Elimination games

Comment

• Δοκίμασα το ντέμο αλλά πολύ πιστολίδι βρε παιδιά. Ακόμα και στο very easy μου φάνηκε αρκετά δύσκολο...
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X