Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Υπαρχει sp demo του παιχνιδιου?

Comment

• Nai
      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Uncharted 2 over 3.5 million sold and more than 150 industry awards.

Comment

• Χθες βράδυ το τελείωσα και εγώ. Πολύ διασκεδαστικό όπως και το πρώτο!

Comment

• Έτοιμο το update του Uncharted 2

Η Naughty Dog ανακοίνωσε πως όσοι επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το multiplayerόλοι οι όροι » Multiplayer Multiplayer χαρακτηρίζονται τα βιντεοπαιχνίδια (ή τμήμα αυτών) που περισσότεροι του ενός, παίκτες παίζουν στο ίδιο περιβάλλον την ίδια χρονική στιγ... περισσότερα » mode του Uncharted 2: Among Thieves, θα ενημερωθούν για ένα update που έχει ετοιμάσει η ομάδα ανάπτυξης για την περιπέτεια του Drake. Πλέον, η έκδοση του τίτλου αναβαθμίζεται στην 1.06 και πέρα από ορισμένα bugsόλοι οι όροι » Glitch Τα βιντεοπαιχνίδια πολλές φορές αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρά τεχνικά προβλήματα, που οι δοκιμές/ έλεγχοι πριν την κυκλοφορία τους, δεν τα εντόπισαν... περισσότερα » που εντοπίστηκαν, οι αλλαγές θα είναι αρκετές και θα έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά των όπλων αλλά και την αντοχής των παικτών στα αντίπαλα χτυπήματα -στις δικτυακές πάντοτε αναμετρήσεις. Όλες τις βελτιώσεις/αλλαγές οι κάτοχοι του τίτλου θα τις δουν πατώντας εδώ.

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Kάνε edit γιατί πέρασες και τα link descriptions...
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Το παιχνίδι είναι ότι πιο κοντινό έχω παίξει σε ταινία του hollywood.
                Επίσης τα γραφικά του δεν υπάρχουν.
                Το όλο σκηνικό στην Shambala είναι απίστευτα απίστευτο.

Comment

• Έτσι, thumbs up για την πόρωσή σου.
                  sigpic

Comment

• Uncharted 2: Among Thieves

Ή αλλιως το μεγαλυτερο blockbuster απο αυτη την πλευρα του Milky Way.

Οκ, ομολογω πως αργησα. Αλλα τα οικονομικα και οι εργασιακες (ανυπαρκτες τοτε) συνθηκες δεν μου αφησαν περιθωριο να απολαυσω το τιτλο περυσι. Και τι με αυτο; Το Uncharted 2 ειναι ενα παιχνιδι που και πεντε χρονια αργοτερα θα συγκαταλεγεται στο πανθεον του gaming ως μια απο τις πιο δυνατες και εκρηκτικες εμπειριες που μπορει να ζησει κανεις σαν gamer στην ζωη του.

Το παιχνιδι το τελειωσα περιπου στις 15 ωρες, αριθμος πληρως ικανοποιητικος για το normal mode και το scale του παιχνιδιου. Και αυτες οι 15 ωρες ηταν ισως οι πιο "γεματες" 15 ωρες gaming που ειχα εδω και παρα πολυ καιρο, για εναν και μοναδικο λογο: το παιχνιδι δεν σταματαει την δραση του και το ενδιαφερον του ΠΟΥΘΕΝΑ!

Σε πολλα παιχνιδια αναλογου στυλ και ειδους υπαρχουν κενα διαστηματα, περιοχες οπου ο παικτης θα πρεπει να μαντεψει το τι πρεπει να κανει. Οχι ομως και εδω. Στο Uncharted 2, ακομα και αν κολλησει καποιος, υπαρχει ενα πολυ καλο (αλλα διακριτικο παρολα αυτα) hint system το οποιο "δειχνει" τον δρομο για την επομενη μεγαλη σκηνη.

Μιλοντας για σκηνες: δεν υπαρχει τιποτε αλλο στον πλανητη gaming που να εχω δει ή να εχω παιξει που να μπορει να σταθει διπλα στο Uncharted 2 σε επιπεδο συμβαντων μεσα στο παιχνιδι. Απο πού να αρχισει κανεις και πού να τελειωσει; Απο την σκηνη με το ελικοπτερο και την πολυκατοικια στο Θιβετ; Απο το τρενο; Απο τις γεφυρες που πεφτουν; Απο τα αυτοκινητα ή τα φορτηγα;

Καθε σημειο του παιχνιδιου φωναζει "αδρεναλινη". Και οταν δεν φωναζει αδρεναλινη, φωναζει "υπερπαραγωγη". Πραγματικα δεν πιστευα οτι θα ερχοταν η ημερα τοσο συντομα οπου θα εβλεπα ενα παιχνιδι να συνδιαζει με τοση ανεση και ταχυτητα (δεν υπαρχουν ΚΑΝ loading times) την ενταση ενος gunfight με την φρεσκαδα της εξερευνησης και το μυστηριο της αναζητησης στοιχειων και puzzles.

Ισως ενας τροπος να το θεσω ειναι ο εξης: πώς θα επρεπε να ειναι ενα παιχνιδι Indiana Jones και Tomb Raider συνδιασμενα.

Τα production values ειναι απο αλλον πλανητη βεβαια. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Τιποτα δεν ειναι καλο μονο απο τα γραφικα και απο τον (υπεροχο) ηχο με τα (φανταστικα, απιστευτα, εκπληκτικα, ανεπαναληπτα) voice overs και special effects. Για αυτο ας περασουμε στην ουσια.

Το παιχνιδι εχει ανετα το καλυτερο pacing - ρυθμο που εχω δει ποτε σε παιχνιδι. Η μεταβαση απο την δραση στην εξερευνηση και στην περιπετεια γινεται ακαριαια μεν, απιστευτα ομαλα δε. Κι αυτο διοτι ολα ειναι in game graphics με αμεσες εναλλαγες απο cut-scene σε gameplay και τουμπαλιν.

Ο χειρισμος του ειναι ο καλυτερος δυνατος, με πολυ απλες κινησεις, αμεση αποκριση και κανενα ειδος κολληματος. Εαν πεσει κανεις σε γκρεμο, ειναι δικο του λαθος. Εαν παλι επιζησει, το καταφερε ο ιδιος. Το collision detection ειναι ακριβεστατο, πραγμα απαραιτητο για ενα τετοιο παιχνιδι. Τα αλματα γινονται πανευκολα αλλα ακρως πειστικα, ενω και εν μεσω πυροβολισμων ειναι αδυνατο να κανει κανεις λαθος στον στοχο ή στην κινηση. Αριστα κι εδω.

Το σεναριο ειναι κι αυτο blockbuster, οκ κλισε μεν (save teh world γιατι ο κακος βρηκε κατι που θα τον κανει παντοδυναμο κλπ κλπ κλπ), αλλα οι περιοχες στις οποιες ο παικτης καλυται να ταξιδεψει ειναι εκπληκτικες. Μπορει να δει κανεις τα παντα: απο ζουγκλες, μουσεια, υπονομους, οτι μπορει κανεις να φανταστει ειναι μεσα. Επισης ειναι πολυ ενδιαφερουσα η πλοκη με τις δυο love interests, την Elena και την Chloe, διοτι το παιχνιδι δεν αφηνει σε καμια περιπτωση να καταλαβει ο παικτης τι προκειται να κανει ο Drake (εδω δεν ξερει ουτε ο ιδιος βασικα...).

Παραπονα: κανενα ουσιαστικο. Ισως καποιοι πουν οτι ο ρεαλισμος εχει παει περιπατο, διοτι τελικα ποιος ειναι ρε παιδι μου ο Drake, ο Terminator με ρουχα Indiana Goofy; Οκ, εαν το θεσει καποιος σε αυτη την βαση, μπορει να πει κανεις οτι η υπερβολη και η "αμερικανια" (αν και σαφως μη Αμερικανιαρικος τιτλος σε πολλα σημεια) ειναι μεσα στο προγραμμα συνεχως. Απο την αλλη ξεραμε τι περιμεναμε, και αυτο επιζητουσαμε κιολας σαν gamers.

Ισως παλι να ηθελα λιγο περισσοτερα puzzles, λιγο πιο ανοικτο περιβαλλον (ειναι τελειως streamlined το παιχνιδι, αλλα το κρυβει υπεροχα). Αλλα και παλι, οχι αλλο sandbox, και οχι στο Uncharted.

Κατα τα αλλα ομως το παιχνιδι ειναι ο ορισμος του επιτυχημενου sequel. Εκει που το Uncharted 1 ηταν καπως ριχο, το 2 απλως εκτινασει τα παντα στα υψη, προσφεροντας 15 ωρες - ορισμου του συγχρωνου gaming. Αληθεια, ποσα παιχνιδια μπορουν να το κανουν πλεον αυτο;

Για μενα ηταν μια εκπληκτικη εμπειρια, η οποια θα μου μεινει σιγουρα για πολυ καιρο. Εκτος και αν το Arkham Asylum με κανει να αναθεωρησω...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Είμαι 6ο κεφάλαιο.Εντυπώσεις;τα έγραψε τόσο καλά ο Evans παρακάτω,που δεν έχει νόημα να τα επαναδιατυπώσω,οπότε απλα τα παραθέτω.Respect στην Naughty Dog για το Διαμάντι που παρέδωσε.

Originally posted by Evans View Post
                      Το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα, δεν του βρίσκω κανένα αρνητικό ως τώρα. Το μόνο που φοβόμουν ήταν το shooting κομμάτι, αλλά έγιναν πολλές μικρές και ουσιαστικές αλλαγές. Μερικές νέες κινήσεις στο cover σύστημα, γρηγορότερη εναλλαγή όπλων με R1+τριγωνο, χειροβομβίδα με R2 και αλλαγή της πλευράς του τοίχου που κρύβεσαι με έναν απλό συνδυασμό κουμπιών. Το καλύτερο όμως είναι ότι πλέον δεν είναι όλα τόσο scripted, το ΑΙ είναι υπαρκτό και κάνει καλά τη δουλειά του. Δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς συγκεκριμένα μονοπάτια για να νικάς, μπορείς να εκμεταλλεύεσαι ικανοποιητικά το περιβάλλον και υπάρχει δυνατότητα διαφορετικής προσέγγισης ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης των εχθρών. ΟΚ αυτό φτάνει για να γίνει η σχεδόν τέλεια συνταγή του πρώτου παιχνιδιού τέλεια.

Έχοντας λύσει το πρόβλημα με το action στοιχείο, μένει το platforming. Στα ίδια επίπεδα το είδα, απλό, διασκεδαστικό, με μικρούς αλλά ευχάριστους γρίφους που και που. Τα περιβάλλοντα είναι όμορφα και τα επίπεδα γενικά ωραία δομημένα, οπότε το platforming το χαίρεσαι και με το παραπάνω. Υπάρχουν και σημεία που πρέπει να προσέχεις το τι γίνεται γύρω σου (όπως στο τρένο) και αυτό προσθέτει και κάποια πρόκληση στο πώς θα κινηθείς και τι θα κάνεις.

Γραφικά... Θα μου επιτρέψει ο αρχηγός να τον μιμηθώ. Έμεινα έτσι:

:jd:

Παιδιά εντάξει δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε κονσόλα και πιστεύω ότι έχω παίξει όλα τα παιχνίδια κονσολών που φημίζονται για τα γραφικά τους. Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ λεπτομέρειες. Τα πάντα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, οι λεπτομέρειες τραγικά πολλές, η φυσική μηχανή άψογη για αυτό που κάνει, η κίνηση στην οθόνη ομαλότατη και γίνεται ΧΑΜΟΣ. Τα μειονεκτήματα του πρώτου, όπως οι αστείες εκρήξεις, έχουν αντικατασταθεί από ωραία εφέ, το animation έχει γίνει πολύ καλύτερο, τι να πω δεν ξέρω που να σταματήσω. Η εναλλαγή ingame σε cut scenes είναι αξιοθαύμαστη, πολλές φορές μάλιστα πετάγεσαι αμέσως στη δράση χωρίς καν να σβήσει η οθόνη. Τα δε cut scenes που δε χρησιμοποιούν ingame γραφικά είναι από άλλο πλανήτη, για τα δεδομένα των κονσολών πάντα. Αφήνει το Gears of War και το Resident Evil 5 αιώνες πίσω, όπως και το MGS4.

Παιδιά μιλάμε για must play, πατάει πάνω στο πρώτο, αλλά εκεί που εκείνο υστερούσε, αυτό διαπρέπει και ταυτόχρονα καλυτερεύει και τα ήδη πολύ καλά στοιχεία του.
                      Carpe diem

Comment

• Να πω εδώ πως το Uncharted 2 δεν έχει άρτιο τεχνικό τομέα μόνο για τα δεδομένα των κονσολών αλλά και για τα pc, δεν υπάρχει κανένα 3rd person action game στο pc που μπορεί να συγκριθεί με το Uncharted 2 σε οτιδήποτε.

Και φυσικά δεν λέω πως το pc δεν μπορεί καλύτερα (στον οπτικό τομέα τουλάχιστον) το θέμα δεν είναι όμως το τι μπορεί, το θέμα είναι το τι παίρνουμε στο τέλος απο το pc όπως και απο το ps3 με hardware που κυκλοφόρησε το 2006.

Comment

• Το έβαλα σήμερα για 10 λεπτά να το δείξω σε ένα φίλο και τελικά έκλεισα εξάωρο.Είμαι στο 18ο κεφάλαιο και ειλικρινά,αν δεν νύσταζα,ακόμα θα έπαιζα.Απίστευτο παιχνίδι.Είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον προκάτοχό του.Το έχω βάλει στο hard και αν εξαιρέσουμε ένα κεφάλαιο που έχανα από σαχλαμάρες,το θεωρώ αρκετά βατό.Είμαι 18ο κεφάλαιο.Λογικά τέτοια ώρα αύριο θα έχω δει τίτλους τέλους.
                          Btw κάποιοι θησαυροί είναι απάλευτοι.Μου παίρνουν άπειρη ώρα να τους βρω.
                          Carpe diem

Comment

• Είναι όντως παιχνίδι που κολλάς και μάλιστα δεν το βαριέσαι ούτε στιγμή. Έχει τόσες πολλές εναλλαγές σκηνικών και τόσο διαφορετικά επίπεδα μεταξύ τους που πραγματικά και διπλάσιο να ήταν, πάλι δε θα κούραζε. Η δε δυσκολία πολύ πιο ισορροπημένη από το πρώτο, χωρίς "φτηνούς" θανάτους και γελοία ευστοχία από τη μεριά των αντιπάλων. Το παίζεις απείρως πιο άνετα και δε χρειάζεται να ακολουθείς scripted λογικές για να περάσεις διάφορα σημεία (όπως στο 1), ο πειραματισμός, και πολλές φορές το stealth, αποδίδει.

Δεν είναι τυχαίο που το 3 είναι ο τίτλος του 2011 που αναμένω περισσότερο από όλους.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                              .Είμαι στο 18ο κεφάλαιο και ειλικρινά,αν δεν νύσταζα,ακόμα θα έπαιζα.Απίστευτο παιχνίδι
                              Noμίζω πως το Uncharted 2 πήρε πάνω από 80 βραβεία, κανένενα άλλο videogame δεν το κατάφερε αυτό.

Comment

• Αυτό που με πωρώνει ακόμα πιο πολύ στον τίτλο είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και το μεράκι που φαίνεται πως έχουν καταβάλλει οι άνθρωποι της Naughty Dog.:resp:
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X