Ρε, μην γκρινιαζεται. Ρε, Guybrush Threepwood, ρε!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monkey Island(s)
Collapse
X
-
Originally posted by NiCk View PostΟ Guybrush είναι ο ίδιος ηθοποιός σίγουρα, και από ότι διάβασα όλο το cast του Curse Of Monkey Island επέστρεψε για τις φωνές .. Αν κάτι έχει αλλάξει μάλλον φταίνε τα 12 χρόνια που μεσολάβησανΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Το πιο video είναι για όλους τους haters ... Νομίζω ότι βλέποντας in-game footage από το demo walkthrough το παιγνίδι φαίνεται ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλύτερο από αυτό που είδαμε τόσο σε εικόνες όσο και στο trailer .. Το περιβάλλον φαίνεται πιο ζωντανό, τα animations είναι πολύ καλά και ο Guybrush δεν φαίνεται τόσο "out-of-place" όπως στις εικόνες ... Check it out ! ( spoilers φυσικά .. εγώ είδα 20-30 δευτερόλεπτα και το έκλεισα )
GameSpot is the world's largest source for PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita, Wii PC, 3DS, PSP, DS, video game news, reviews, previews, trailers, walkthroughs, and more.
Pre-order +1 ( δεν χάνω το cover toυ Purcell)
Comment
-
Πάντως και μόνο που το ρημέηκ έχει φωνές και ανανεωμένη μουσική εμένα μου αρκεί. Εξάλλου το βρίσκω πολύ πιστό στην απεικόνιση του αυθεντικού. Σε όλους άρεσαν τα γραφικά του 3ου παιχνιδιού δεν διαφωνώ (ίσως από τα καλύτερα δείγματα δισδιάστατων γραφικών και καλλιτεχνικής διεύθυνσης που έχουμε δει ποτέ, κι μόνο η φιγούρα-λελέκι του Γαϊβράσιου προσθέτει πόντους) αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα. Η νοσταλγία είναι πολλές φορές κακός σύμβουλος. Για το καινούργιο είμαι επιφυλακτικός και δεν καταλαβαίνω και τη μανία με τα επεισόδια...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Αν εξαιρεσουμε το προσωπο του Guybrush το υπολοιπο art direction μ'αρεσε παρα πολυ στα previews που ειδα. ΟΚ δεν ηταν το αξεπεραστο 2D του CMI αλλα θυμιζε πολυ το 4 (το οποιο με τη σειρα του θεωρω οτι εμοιαζε αρκετα στο 3 αλλα σε 3D).
Το Wii or not to Wii? Ποσο να κανει αραγε το καθε episode...
Comment
-
Εγώ αν και Mac owner το αγόρασα σε PC και ας χρειάζεται να κάνω boot τα windows για να το παίζω .. 35 δολάρια ήταν και για τα 5 επισόδια, και δικαιούμαι να πάρω ακόμα ένα παιγνίδι δωρεάν που έγινε developed από την Telltale Games ( μάλλον Sam & Max ), καθώς και ένα συλλεκτικό dvd case που θα είναι ζωγραφισμένο από τον Steve Purcell ( είχε δημιουργήσει το original cover του Monkey Island 1 ) ...
Αυτά είναι όμως δευτερεύοντα .. Ο κύριος λόγος είναι ότι πιστεύω ότι στο Wii θα μου έρθει πολύ πιο ακριβά για να αγοράσω και τα 5 episodes ..
Comment
-
Nick μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες παραπάνω? Το παιχνίδι κυκλοφόρησε? Και τι ακριβώς παίζει με τα επεισόδια?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Μαλλον το προπαρηγγηλε απο εδω: http://www.telltalegames.com/store/talesofmonkeyisland
Πολυ καλο το deal για τα 5 episodes και δινουν και καποια εξτρας.
Comment
-
Νέο gameplay trailer ..
Καλούτσικο είναι ... Μπορώ να πώ ότι αρχίζω να συνηθίζω τα γραφικά .. Η αισθητική του παιγνιδιού είναι αρκετά καλή, το πρόβλημα είναι τα character models .. Ο Le Chuck είναι ο μόνος που φαίνεται ενοχλητικός .. Ο Guybrush και η Elaine είναι απλά διαφορετικοί .. Οι διαλόγοι έχουν κάποιες καλές στιγμές στο video, αλλά νομίζω ότι ο Le Chuck το παράκανε με το "har har har" ..
Τέλος να πώ οτι δεν μου άρεσε το ότι ο Guybrush δίνει αρκετά hints ... "Now I need to find thοse instructions", και "I need to get on Elaine's ship" χαλάνε την αίσθηση του παιγνιδιού .. Τα Monkey Island ( και γενικότερα τα Point & click ) πάντοτε είχαν να κάνουν με την εξερεύνηση .. Αν σου λεν από πριν τι να κάνεις, δεν υπάρχει λόγος να τα παίξεις ... Ελπίζω αυτό να μην συνεχίζει σε όλο το παιγνίδι, ή τουλάχιστον το πιο ψηλό επίπεδο δυσκολίας να μην έχει αυτά τα hints ..
Όπως και να έχει, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας έμειναν μόνο 7 μέρες για ένα νέο Monkey Island !Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες
Comment
-
Sorry, για το Double post, αλλά είπα να μοιραστώ τις απόψεις μου μιας και σήμερα κατέβασα και τελείωσα πριν από λίγο το 1ο chapter του Tales Of Monkey Island
Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος με αυτό που έπαιξα .. Το παιγνίδι με τράβηξε τόσο πολύ, που απέρριψα ακόμα και την θάλασσα για να το συνεχίσω σήμερα .. Geeky or not, περίμενα 9 χρόνια περίπου για ένα τέτοιο παιγνίδι, και από την στιγμή που το παιγνίδι το απολάμβανα πολύ περισσότερο από το τελευταίο ( Escape From Monkey Island ) δεν υπήρχε περίπτωση να το εγκαταλείψω !
+ Καλύπτει απόλυτα το Monkey Island feeling
+ Πολύ καλά puzzles
+ Ενδιαφέρουσα ιστορία, που δημιουργά άριστες βάσεις για τα επόμενα 4 episodes
+ Ισορροπημένη δυσκολία ..
+ Ευχάριστα γραφικά .. Παρά τις μουρμούρες, τα γραφικά μου άρεσαν .. Και το ότι παίζουν άριστα σε ένα laptop 3 χρονών, αυτό είναι προς τιμήν τους ...
- Τα controls .. Όλα πάνε καλά όσο προσπαθείς να επιλέξεις ένα αντικείμενο .. Παραδοσιακό point n' click ... Το πρόβλημα ξεκινάει όταν πας να μετακινήσεις τον Guybrush .. Εκεί τα controls γίνονται ουσιαστικά "drag to move", κάτι που το βρήκα αχρείαστο και ανούσιο .. Το συνήθισα όσο περνούσε η ώρα, αλλά ελπίζω στο episode 2 να έχουμε την επιλογή για παραδοσιακά controls παντού ..
- NPCs .. Θα μπορούσαν να ήταν λίγοοοο καλύτεροι .. Κακοί δεν είναι, απλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ..
Εν κατακλείδι να πώ ότι το παιγνίδι πρέπει να το παίξουν όλοι όσοι είναι fan των point n' clicks .. Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείτε .. Η Telltales τα κατάφερε, και πλεον περιμένω το episode 2 με μεγαλύτερη σιγουριά
Comment
Comment