Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Egw pantws oti save exw dokimasei na metakinhsw apo thn stigmh pou efevrethikan ta trophies apetyxe...
Ti na pw makari na ta kataferete giati ontws einai ksenerwma.
Apo thn allh des opwsdhpote to telos akomh kai sto youtube an xreiastei, egw goustara apistefta!
Den tha leitourgisei to save sas to lew egw tsaba kanete ton kopo.
Ta saves den leitourgoun apo thn stigmh pou efevrethike to hlithio systhma me ta Trophies...
Mαλακία μου, δεν το σκέφτηκα καν να το γράψω. Μπορώ κάπως να σου στειλω το save μου που έχω στο stick; Θα το αναγνωρίζει; Εϊμαι chap.8 βέβαια αλλά αν δουλεύει καλύτερα απτο να αρχίσεις απτην αρχή....
Ouch, είχα διαβάσει γι αυτό με το save πριν αγοράσω τον τίτλο έτσι όποτε πέρναγα ένα επίπεδο, έκανα quit και το copy save σε usb stick. Νόμιζα πως ήταν γνωστό το θέμα αυτό, έχει βουήξει ο τόπος.
Ευτυχώς δεν το έχω αγοράσει ακόμη για να το πάθω... Τι φρικτά πράγματα συμβαίνουν στα παιχνίδια. Με τέτοια οργή που σε βλέπω, σε κόβω να το ξαναπαίξεις από την αρχή.
παιζω ps3 version
λοιπον ημουνα πριν 10 λεπτα final boss και ξαφνικα μου εσκασε ενα error στην οθονη μου που εγραφε unhandled error εμεινα λιγο wtf ομως το εγγαφαλικο μου ηρθε μολις πηγα να κανω load το save μου και ειδα οτι το save ειχε γινει damaged και επρεπε να ξαναρχισω το παιχνιδι απο την αρχη!!
και οχι δεν μπορεις να δημιουργησεις δικο σου save μιας και το κανει για σενα to παιχνιδι και λειτουργει με auto save
το προβλημα απο οτι διαβασα συμβαινει και στο xbox μονο που εκει δεν γινεται damaged το save file
η λυση ειναι να κρατας back up το save file ΑΛΛΑ αν δεν το ξερεις? απλα το πουλο οπως τον εφαγα και εγω
φυσικα αν εισαι τυχερος και το δεις σε κανενα forum πριν το παθεις εχει καλος...αν οχι??
τι να πω προκειται περι αλητειας απο την konami ντροπη και αισχος στους προγραματιστες της εχω εκνευριστει παρα πολυ , απαραδεχτα πραγματα με bugs και errors εν ετη 2010
τελος το chapter 8 και ειναι η ωρα να δωθουνε καποιες απαντησεις σε μερικα ερωτηματα στορυwise
η τελευταια μαχη του chapter 8 ητανε η επικοτερη so far μεχρι την επομενη φυσικα
εχω ξεκλειδωσει τις ultimate κινησεις se holy/dark και απλα σκορπουσα τον τρομο στα vampires που συναντησα τα τελευταια chapters ακομα και στο knight diffuculty που παιζω
top ατμοσφαιρα, voice acting,ost, για καποιο λογο η ολη εμπειρια μου φερνει σε μια ποιο goth εκδοση της lotr τριλογιας (σε αυτο εχει βοηθησει το storytelling και η ορχηστρικη μουσικη επενδυση, καιρο ειχα να πωρωθω ετσι με ορχηστρικα κομματια
Leave a comment: