Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just finished

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ε ντάξει το κάνω αυτό because it's my choice (ελα για να βλέπω matrix fans ).
    Με σειρές δένομαι μόνο όταν είμαι fanboy (με την καλή έννοια) για αυτες, π.χ. Shenmue.

    Τωρα απο κει και περα επειδη θελω να δω και τι εστι mass effect, θα παω κατευθειαν στο 2. Καλυτερα γραφικα, μηχανισμοί κτλ. Το οτι θέλω να ζήσω την εμπειρία ενός παιχνιδιού δε σημαίνει (για μένα) οτι πρεπει να παρω ότι έχει βγει εκει έξω, άσχετα αν έχω κάποια κενά.
    The illusion of free will is an illusion.

    Comment


    • Your choice οντως, αλλα οκ οταν μιλαμε για σειρες με 2 επεισοδια πχ και οχι 10 τοτε κι εγω πιστευω πως δεν ειναι τραγικο να παιξεις 2 παιχνιδια αντι ενος αν ειναι να σχηματισεις μια γνωμη χωρις κενα.
      Στην τελικη αν ηταν να παιξω ενα παιχνιδι θα παιζα το 1ο, αλλα οκ αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.

      Comment


      • Μερικές φορές αυτό που λέει ο Ryu έχει νόημα αν το δεύτερο είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

        Comment


        • Για τα παραπάνω σχόλια σας απλά ...

          Λοιπόν...

          Update

          Επιτέλους έκανα όλα τα achs στο 2ο playthrough σε Normal mode. Πάω για 3ο playthrough στο hard χωρίς Vita Chambers για τα 2 τελευταία. Μου πήρε 3 μέρες να βρω όλα τα ημερολόγια και τα μηχανήματα αναβάθμισης όπλων χωρίς να δώσω σημασία στο σενάριο και στα λοιπά. Τώρα θα δώσω τρελή προσοχή και με λίγη υπομονή στο hard για να "σπάσω" τα 2 τελευταία achs.
          sigpic

          Comment


          • 1000g ftw, αυτα ειναι.
            Ryu για να παρεις το 3s online edition ελπιζω ως τοτε να χεις λιωσει το HD Remix. Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι κριμα να χεις σεναριακα κενα απ το prequel .

            Comment


            • Για πάρτη σου η φωτο απο τον τερματισμο του 2 στο signature! Παμε για 3 γερά!
              The illusion of free will is an illusion.

              Comment


              • Bioshock 1 1100/1100 ! Όλα τα πήρα !

                Το τερμάτισα. Για hard το αφεντικό ήταν γελοία εύκολο.

                Ακολούθησα την εξής στρατηγική, που θα βοηθήσει πολλούς:

                Πρώτη μορφή: Απλά κάντε strafe και πετάξτε του μόνο τα βέλη από το τόξο.
                Δεύτερη μορφή: Λόγω των bots, θα πρέπει να κάνετε ολόκληρο το γύρο μέχρις να σταματήσει η αντίστροφη μέτρηση. Μην διανοηθείτε να τα πυροβολήσετε άσκοπα. Όσο για το boss, αν έχετε το incinerate 2, απλά πετάξτε του μόνο αυτό. Αν χρειαστεί και τα βέλη μαζί για πιο γρήγορα, ακολουθώντας πάντα το strafe mode.
                Τρίτη μορφή: Λόγω των φρικιών, απλά βγάλτε το πολύβολο με το antipersonnel bullet και καθώς κάνετε τον γύρο πάλι, πυροβολήστε τα στο δρόμο σας. Όταν τελειώσετε με τα φρικιά, πετάξτε incinerate 2 στο αφεντικό, και αν το δείτε να μπαίνει στο νερό, πετάξτε του Electro Ball, αυτή τη φορά κάνοντας τον γύρο.

                Και αυτό ήταν.
                sigpic

                Comment


                • Stalker Clear Sky στο master εννοειται

                  Νταξει τι να πω, κατωτερο σε ολα απτο shadow of chernobyl εκτος απτα γραφικα ( αν και με ενα σοβαρο graphic mod οπως το stalker complete το SoC δειχνει καλυτερα γραφικα οχι μονο απτο CS αλλα και απτο call of pripyat ) Πολυ scripting εδω κει εκει, αντιπαλοι που κανουν spawn ακριβως μπροστα σου ενω μολις ειχες καθαρισει το δωματιο με αποκορυφωμα την πολη limansk οπου εκει το παιχνιδι απο ενα ατμοσφαιρικο "ελευθερο" και με αρκετα στοιχεια rpg fps μετατρεπεται σε ενα γραμμικο shooter του κιλου, αυτο που μου την εσπασε ητανε οτι απο ενα σημειο και μετα δεν υπηρχε γυρισμος ενω ηθελα τοσα πραγματα να κανω πριν τελειωσω το υποτιθεμενο main quest.

                  Μετανιωσα που δεν εκατσα να τελειωσω την campaign της duty πρωτα ( δινει πολυ καλο reward ) και που αφησα καποια οπλα ( vintar BC απτο main quest , πειραγμενο avalance και dragunov ) κρυμενα σε ενα stash γιατι δεν μπορουσα να τα κουβαλαω ολα παντου. αμα τα ειχα κανει αυτα η τελικη μαχη θα ητανε πολυ πιο ευκολη γιατι τα μαμησια συνηθως εχουν χαλια ακριβεια και η πανοπλια μου δεν την πολυπαλευε, ευτυχως ομως ειχα ενα artifact καβατζα για να κουβαλαω +20 κιλα φορτιο ενα αλλο για να μειωνει την ραδιενεργεια και ενα αλλο που αναπληρωνε σιγα σιγα το health, ακομα και οταν αιμοραγουσα βοηθαγε πολυ γιατι τουλαχιστον δεν αφηνε την υγεια να παει πιο κατω.

                  Το FMV που επαιξε στο τελος ητανε απλα μετριο ,περιμενα κατι καλυτερο ισως και 2-3 εναλλακτικα αναλογα με τις πραξεις μου ( το SoC ειχε 7 ! ) απ'την αλλη βεβαια το παιχνιδι ειναι prequel ( η σειρα παει clear sky -> shadow of chernobyl -> call of pripyat ) οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν καποιοι περιορισμοι για να μην χαλασει το σεναριο.

                  Απο bugs / glitches ελαχιστα παρατηρησα, μονο κατι quest σχετικα με τις faction που δεν ελεγαν να γινουν complete επειδη η Α-Life εκανε τα δικα της ( hint : οποιος περιμενει να εξοντωσει τελειως τους bandits στην garbage απλα χανει τον χρονο του ) και καποιοι χαρακτηρες που για καποιον περιεργο λογο ειχανε απειρο health ( τα scripted events που ελεγα πιο πρν ) ή θελανε 3 knife στο σβερκο για να πεσουν, τουλαχιστον ο uromov αμα του εριχνες με golden gun στην facility / silo / depot ψοφαγε, ποσο μπροστα αυτη η rare πια

                  All in all 7/10, απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο, το γεγονος οτι πολλες μαχες θελανε trial and error μεχρι να βγουνε ( ή στην εσχατη να τις αποφυγεις και τελειως για καποιον σοβαρο λογο ) και ο ολος ο προβληματισμος σχετικα με τον εξοπλισμο σου ( τι αξιζει να αναβαθμισεις στην στολη / οπλο, τι θελει πουλημα κλπ ) εμενα μου αρεσε, ο περισσοτερος κοσμος ομως με το που ζοριστει λιγο παει και να κανει uinistall

                  Σειρα εχει SoC με lurk 1.1 ( οποιος παιζει SoC σκετο μονο με τα patch απλα χανει τον χρονο του, το παιχνιδι μπορει καλλιστα να θεωρηθει "βιαστικο" και μισοτελειωμενο ) και μετα call of pripyat να τελειωνω επιτελους αυτην την καταραμμενη τριλογια. metro 2033 οταν παρω το δευτερο pc

                  Comment


                  • τελειωσα velvet assasin, bourne conpiracy, alone in the dark, darksiders τα είχα παίξει παλιά στο παλιό μου account και επειδή μου άρεσαν τα ξαναέπαιξα τώρα που έκανα νέο gamertaq

                    Comment


                    • Limbo

                      DarkSiders

                      Comment


                      • Για πες για το Limbo.

                        Comment


                        • The World Ends With You.


                          Τα σπασε το παιχνίδι! Ίσως το καλύτερο που έχω παίξει στο DS.
                          Τώρα προσπαθώ να μαζέψω όλα τα reports.
                          I'm back bitches... Version 2.0

                          Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

                          Comment


                          • Τώρα προσπαθώ να μαζέψω όλα τα reports.
                            Μάζεψε και όλες τις κονκάρδες και τα ρούχα.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                            Comment


                            • Originally posted by NickTG View Post
                              The World Ends With You.


                              Τα σπασε το παιχνίδι! Ίσως το καλύτερο που έχω παίξει στο DS.
                              Τώρα προσπαθώ να μαζέψω όλα τα reports.
                              Όχι ίσως! :xp:

                              Αυτό το παιχνίδι το αγάπησα όσο κανένα άλλο!
                              Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
                              ---------------------
                              animEΛ_ΛΑΣ

                              Comment


                              • Αξίζει δηλαδή να του δώσω δεύτερη ευκαιρία;Λίγο που ασχολήθηκα βαρέθηκα.
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X