Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Super Mario Bros. Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pilgrim
    replied
    Το έφτασα και εγώ στο απόλυτο (100%) το παιχνίδι και με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι ήταν ότι καλύτερο έπαιξα φέτος.
    Αφήνοντας (όσο μπορώ) στην άκρη τον παράγοντα νοσταλγία θα πω απλά ότι το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό από κάθε μα κάθε άποψη. Από τα υπέροχα γραφικά και ήχο μέχρι το κλασσικό μαριο gameplay και το εκπληκτικό το ξαναλέω εκπληκτικό (ότι καλύτερο εχω δει διάολε!) level design. Ήταν έτσι δομημένες οι πίστες που παρότι είχαν υψηλή πρόκληση σε καμία στιγμή δεν ένιωθες ότι το παιχνίδι σε αδικεί (και σε παιχνίδια με μεγάλη πρόκληση αυτό συμβαίνει σπάνια!).
    Loggo ο 7ος κόσμος είχε μακράν τα καλύτερα castles του παιχνιδιού αλλά για μένα ο 5ος είναι ο επίσημος αγαπημένος και ο 8ος αυτός με την καλύτερη και ποιο διασκεδαστική σε 2d platform πίστα που έχω παίξει ποτέ.

Ισως να οφείλεται στο ότι μου θυμίζει τα βαγονάκια του DKC δεν ξέρω.

Δυστυχώς δεν βρήκα παρτενερ για multi και χάνω ίσως το δυνατότερο κομμάτι του τίτλου οπότε σας προσκαλώ όποτε γουστάρετε να έρθετε στην Ηγουμενίτσα να λιώσουμε! (τα wii motes φέρτε μόνο και τα υπόλοιπα τα κανονίζω εγώ!)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δε σε πέταξα εγώ, αλλά ο Θάνος :xp: .

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ι know.Έγινε owned σε ένα κόσμο από τον evans.Ευτυχώς δεν έχασα λόγω της φούσκας.Με πέταξε κατευθείαν προς τα κάτω που είχε ένα χρυσό νόμισμα.Λίγο πριν πέσω μπήκα στην μικρή φουσκίτσα και όλα ΟΚ!Χεχε άπειρο γέλιο!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε μπορεις να κανεις συνεργασια λεει...

Ρε αν δε το παιζα Multiplayer ακομη θα παλευα να ξεκλειδωσω τις περισσοτερες πιστες στον 9ο κοσμο. Για νομισματα σε κοσμους σα τον 7ο / 80 δε το συζητω. Δε ξερω αν παιξατε μονο το πρωτο κοσμο παντως υπαρχουν πολλα σημεια μετα που το multiplayer βοηθαει πολυ.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μα γιατί αφού υποτίθεται ότι είναι four player co-op.Έπρεπε να έχει έστω ψύγματα συνεργασίας.Βέβαια μπορείς να το δεις και από την ανάποδη.Να συνεργαστείς με κάποιον για να φας κάποιον άλλον...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    [...],ούτε καν συνεργασία μπορείς να κάνεις.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Kαι εγώ έχω να πω μετά το κάψιμο με τα παιδιά ότι δεν είναι φτιαγμένο με την καμμία για four player multi.Δεν έχει νόημα βασικά να υπάρχει.Δεν ανταγωνίζεσαι σε κάτι πέρα από τις ζωές και τα continue,ούτε καν στα coins που θα είχε ένα επιπλέον κίνητρο,ούτε καν συνεργασία μπορείς να κάνεις.Από κει και πέρα υπάρχει και η λύση της φούσκας που κάνει ακόμη πιο έντονη την αίσθηση ότι δεν έχει ουσία να παίζεις multi.Εγώ ήμουν τον περισσότερο χρόνο μέσα στην φούσκα και οι μπροστά κάναν το παιχνίδι.Δεν μπορεί να παίζουν μαζί άτομα που παίζουν γρήγορα mario games με κάποιους που έχουν μάθει να το παίζουν αργά(όπως εγώ).
    Κατά τα άλλα πάντως πολύ γέλιο!Στο single το ευχαριστήθηκα περισσότερο και το ένιωσα καλύτερα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οι πιστες απο μονες τους εχουν αρκετα challenging σημεια, ειναι πραγματικα πολυ ευκολο να κανεις τη στραβη σε καποιον.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Με αυτά που διαβάζω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι είναι η χαρά του τσάτσου.

Γουστάρω!

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Έτσι. Όπως επίσης και το να κάνεις ground pound για να τους εκτοπίζεις από την πλατφόρμα και να τους στέλνεις στο κενό.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το χειροτερο ειναι να τρεχει καποιος μπροστα και οτι καβουκια βρισκει να τα πεταει πισω στους αλλους.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Χτες έπαιξα NSMBWii με παίχτη, laharl και ένα συμφοιτητή (ο οποίος το είχε τερματίσει) και ΛΙΩΣΑΜΕ στο γέλιο. Κάποια στιγμή πόνεσε η κοιλιά μου από τα γέλια, ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία. Το τι betrayals έπεσαν δε λεγεται :xp: . Το θέμα είναι ότι ο συμφοιτητής μου το ήξερε πολύ καλά και μας πήγε, με διάφορα shortcuts, στο τέλος και το τελειώσαμε, λολ. Τέλος πάντων, ΙΜΟ δεν είναι φτιαγμένο για τετραπλό, τα πράγματα γίνονται τελείως χαοτικά και δε βγάζεις άκρη. Το γέλιο όμως είναι τόσο άπειρο που δε σε χαλάει.

Θα το ξεκινήσω και σε μονό και ταυτόχρονα θα παίζω και multi.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Μετά το χθεσινό λιώσιμο για την 100% ολοκλήρωση του NSMBWii έχω να πω ότι το τετραπλό multiplayer του τίτλου είναι ότι καλύτερο έχω βιώσει μετά το four-swords. Το level design του παιχνιδιού είναι φοβερό και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν έχεις και το πρόσθετο "εμπόδιο" άλλων τριών παικτών, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν χωράνε και οι 4 πάνω στην μικρή επιφάνεια μιας κινούμενης πλατφόρμας που αιωρείται πάνω από το κενό τη στιγμή που η πίστα "προχωράει μόνη της". Ποτέ δεν είχα σε φοβερή εκτίμηση τα 2D mario, πολύ απλά γιατί δεν με ελκύε προσωπικά το gameplay της σειράς, χωρίς να απαξιώνω το φανταστικό level design τους. Αλλά με παρέα το NSMBWii είναι απίστευτα διασκεδαστικό και το πρώτο που να έχω εκτιμήσει τόσο πολύ (το μόνο άλλο που έχω τελειώσει είναι το Super Mario World)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ίσως και ένα νέο 3d DK!Κανόνισε να έρθω να λιώσουμε!Το περιμένω πώς και πώς αυτό το game!

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Μου ηρθε προχθες το παιχνιδι. Τι να πρωτοπω..
    Η πρωτη λεξη που μου ηρθε και μενα ηταν .. βαθια νοσταλγια ! Απλα μαγικο. Η αληθεια ειναι οτι ειχα τις αμφιβολιες μου για τον τιτλο, ειδικα μετα το μετριοτατο nsmb στο DS.

Τελικα το παιχνιδι ειναι φοβερο. Το feeling ειναι πολυ καλο, ενιωσα οτι επιτελους παιζω κλασσικο 2D Mario! Στοιχεια οπως τα Koopalings, τα Switchs και τα αφθονα secrets φερνουν πανεμορφες αναμνησεις.. Το εφε μαγειας που γινεται στο τελευταιο boss καθε κοσμου απο Yoshi's Island το προσεξατε? Γενικα υπαρχουν πολλα στοιχεια που θυμιζουν παλιες εποχες..
    Οι πιστες ειναι πολυ μεγαλες και εξαιρετικα σχεδιασμενες ενω και το επιπεδο δυσκολιας οπως αναφερθηκε βρισκεται σε απολυτως ικανοποιητικα επιπεδα. Προς το παρον βρισκομαι στον 4ο κοσμο και παιζω αργα για να απολαυσω το παιχνιδι οσο πιο πολυ γινεται. Δεν θελω να τελειωσει!

+1000 και στο theme του καστρου, δεν ξερω μου εκανε κλικ, respect!!

Μπραβο στην Nintendo.. Καιρο ειχα να παιξω κατι καλο σ'αυτην την κονσολα..

Οντως φιλτατε Pilgrim, ενα new Donkey Kong θελουμε και μετα τι αλλο!!!

Leave a comment:

Working...
X