Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Super Mario Bros. Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Απλα μη νομιζετε οτι ειναι αλλο ενα NSMB DS, οτι ειπε ο Miyamoto ειναι αληθεια, οτι δηλαδη μετανιωσε που εκανε το Mario στο DS τοσο ευκολο κι εδω θελησε να κανει κατι πραγματικα challenging.
    +1 τελικά το game είναι must-have πολύ μεγάλες αλλαγές και μία που είναι από τις πρώτες που προσέχει κάποιος είναι ότι δεν ειπάρχει το store item, αλλά δεν είμαι σίγουρος εαν πηγαίνει στα + ή τα - του παιχνιδιού.Ωραίο OST' πολύ καλύτερη μουσική από το 1ο! Βέβαια είναι remixaκια, αλλά μαμάτα!Η στολή που πετάει, μαμάτη κι αυτή.

Το multi είναι πολύ διασκεδαστικό, είναι αυτό που κάνει το παιχνίδι συναρπαστικό.
    Καλά θα κάνετε να έχετε και ένα δεύτερο Wii mote!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το πρόβλημα στο NSMB DS δεν ήταν μόνο ότι ήταν εύκολο αλλά ότι ήταν άψυχο και (σχεδόν) καθόλου καινοτόμο-πρωτότυπο. Η δυσκολία δεν κάνει το καλό παιχνίδι...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παντως και το Twilight Princess υποτιθεται θα ηταν δυσκολο αλλα απ'οσο θυμαμαι μονο σπαστικο σε 1-2 σημεια ηταν, κατα τ' αλλα πανευκολο.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Άντε να τον δω να το πει κάποια στιγμή και για το Zelda αυτό.
    Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να δούμε μια κατακόρυφη αύξηση του challenge στους τίτλους της Nintendo, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ.
    Σύμφωνα με Aonuma και Miya πάντως κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει.
    Η αρχή μάλλον θα γίνει με το Spirit Tracks που και οι δύο είπαν ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο απ'το PH.
    Παιχνιδάρα το PH αλλά αρκετά εύκολο σίγουρα.

Ευελπιστώ και κάτι ανάλογο στο Zelda Wii και SMG 2.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Άντε να τον δω να το πει κάποια στιγμή και για το Zelda αυτό.
    Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να δούμε μια κατακόρυφη αύξηση του challenge στους τίτλους της Nintendo, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μη παρεξηγηθω, δεν εννοω οτι ειναι τελειο ή οτι αξιζει 40. Απλα μη νομιζετε οτι ειναι αλλο ενα NSMB DS, οτι ειπε ο Miyamoto ειναι αληθεια, οτι δηλαδη μετανιωσε που εκανε το Mario στο DS τοσο ευκολο κι εδω θελησε να κανει κατι πραγματικα challenging.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Οσο καλο κι αν ειναι (που οντως απτα βιντεοζ που εχω δει, ειναι πολυ διασκεδαστικο), τελειο δεν ειναι. Οπως και κανενα αλλο παιχνιδι βεβαια της γενιας μας (τουλαχιστον). Το ιδιο περιοδικο εδωσε 40/40 και στο Dragon Quest IX. Γενικα δεν ειναι πλεον και πολυ αξιοπιστο για διαφορους λογους

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πιστευω οτι σε μεγαλο βαθμο το αξιζει. Για τους παλιους nintendo fan που γουσταραν 2D hardcore Mario. Πραγματικα αρκετα δυσκολο σε σημεια. Σε βαθμο που εμενα με απωθει να μαζεψω ολα τα star coins μονος μου.

Απ'την αλλη μσε multiplayer εχεις την ανεση να κανεις λαθος και να ξαναμπεις στο παιχνιδι ενω παραλληλα πρεπει να υπαρχει καταληλη συννενοηση για να μη δημιουργουνται προβληματα. Και τελικα η ωρα περναει, οι ζωες φευγουν αλλα κανεις δε το καταλαβαινει γιατι το παιχνιδι παραμενει διασκεδαστικο ακομη κι αν εισαι στην ιδια πιστα για πανω απο μιση ωρα!!!

Θα ηθελα στο μελλον να δω τα παλια Mario με multiplayer mode.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    κοιταζα το τελευταιο famitsu που του εδωσε ενα..επικο 40/40.

Αλλα οκ το χουν χεσει το θεμα εκει με τις βαθμολογιες ~τα τελευταια χρονια~.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Δοκίμασα το NSMB WII σε 100 usb loaders, πριν από λίγο το έβαλα στο NeoGamma και δούλεψε!I HAVE A LIFE YAYAYAYAY!
    IM A LIFE OWNER AND A HACKER GO WASTE YOUR MONEY I ONLY WASTE MY MONEY FOR
    REAL GAMES!(κλπ,κλπ)

Ωραία με λίγο μόνο gaming να πω ότι ΔΕΝ το περίμενα ετσι.(Γιαυτο δεν το αγόρασα να το ένστινκτο μου).Εκτός φταίει το ότι είναι μούφα και το τρέχω σε usb 4 giga.Anyway, έχει πολύ φάση κ' μου αρέσει SEE YA!

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Originally posted by Ferryman View Post
    Prove it

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Prove it

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied