Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Turismo 5 (Prologue)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Προφανώς δεν ισχύει αυτό που λες, επειδή βγαίνει σε κονσόλα δεν βγαίνει σε PC. Πολλά ήταν αποκλειστικά.....και μετά......πήγαν και σ'άλλα στρατόπεδα biggrin.gif[/b]
    Καλα σιγουρα εγω χιουμοριστικα το ειπα αλλα οπως λεει και ο pilgrim πιοα πανω τα GT ειναι τα μεγαλυτερα system seller της Σονυ

και γενικα πιο ευκολα θα δουμε το MGS4 στο 360 παρα το GT5 στο PC(για 360 δεν το συζηταμε καθολου)

Comment

Προφανώς δεν ισχύει αυτό που λες, επειδή βγαίνει σε κονσόλα δεν βγαίνει σε PC. Πολλά ήταν αποκλειστικά.....και μετά......πήγαν και σ'άλλα στρατόπεδα
      [/b]
      Ναι, αλλά πόσα απο αυτά που πήγαν απο κονσόλες της Σόνυ σε PC ήταν first party titles; Δεν μου ρχεται κανένα στο μυαλό.

Comment

Ναι, αλλά πόσα απο αυτά που πήγαν απο κονσόλες της Σόνυ σε PC ήταν first party titles; Δεν μου ρχεται κανένα στο μυαλό.
        [/b]

Σωστο.Αντε μπες κανα COD τωρα,γιατι απο τοτε που πηρες το unreal χαθηκες απο προσωπου γης

Comment

Snake εισαι τρομπας!!!! lololol, ακου θα αρχισω.... Ο,τι ηταν να πω το ειπα!!!! lolololol

Απο εκει και περα τα γραφικα παντα υπηρχαν. Το κακο με το παιχνιδι ειναι η ελλεϊνη ΑΙ, οπου εαν κανεις το πειραμα να αφησεις στο κεντρο του δρομου το αυτοκινητο σου μετα απο εναν γυρο ολοι σκανε πανω σου (on rails gameplay κανεις;;;;; )!!!!! Ελεος δλδ. Απο εκει και περα εχω ξαναπει το εξης: εαν το παιχνιδι πλησιαζει εστω και στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ τα settings και το στυλ του Forza, τοτε απλα θα γινω κι εγω ευτυχης κατοχος PS3 και GT5. Aπλα. Α, και φυσικα τιμονιερα Logitech 300 ευρω... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!! (λεμε τωρα...)

Μακαρι ρε σεις να ειναι το υπερπαιχνιδι των τριων Ηπειρων, το ευχομαι γιατι ειμαι πανω απο ολα gamer και σαν φαν του Motorsport γενικοτερα θελω καλους τιτλους (by the way, μπορει κανεις να μου βρει το GTR2 για PC; Δεν υπαρχει πουθενα λεμε!!!!!).

Επισης συμφωνω εις το επακρον με τον Mar-Vell, η καμερα in car ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΜΕ αυτη που πρεπει. Ενα μεγαλο μειον του Forza ειναι πως δεν εχει τα εσωτερικα των αυτοκινητων οπως θα επρεπε (ok, ειμαι υπερβολικος αλλα δεν μπηκαμε στην νεα γενια για να εχουμε μονο hood cameras...)

To PC δεν προκειται ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να δει τετοιο παιχνιδι. Ετσι ειναι δηστυχως και ετσι θα πορευτουμε επ απειρων.
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Snake εισαι τρομπας!!!! lololol, ακου θα αρχισω.... Ο,τι ηταν να πω το ειπα!!!! lolololol[/b]
            Ναι ρε

πλακιτσα εκανα

Comment

Ενα trailer
              http://www.gametrailers.com/player/29099.html

Comment

Πρώτες εντυπώσεις απ' την Γιαπωνέζικη έκδοση του GT5 Prologue:

Πέρα από τα γραφικά, το παιχνίδι είναι λίγο-πολύ όπως τα προηγούμενα της σειράς. Σε όσους άρεσαν τα προηγούμενα, θα τους αρέσει, σε όσους δεν άρεσαν μάλλον δεν θα αλλάξουν γνώμη για την σειρά.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι για μια σειρά που αυτοαποκαλείται "the real driving simulator" έχει ακόμα μια εντελώς arcade και μη simulation λογική. Συγκεκριμένα, όπως και στο Sega Rally ο καλύτερος τρόπος να πάρεις μια γωνία χωρίς να κόψεις ταχύτητα είναι να πέσεις πάνω σε άλλο αμάξι - ούτε θα πάθει ζημιά το αυτοκινητό σου, ούτε θα βγεις εκτος πορείας.

Από πλευράς γραφικών το παιχνίδι είναι πολύ καλό και σε ορισμένα σημεία εντυπωσιακό σε βαθμό φωτορεαλισμού (κάτι που έχει ειπωθεί για πολλά παιχνίδια κατά καιρούς αλλά εδώ πραγματικά αρμόζει - τρέχοντας στα 1080p το παιχνίδι είναι ορισμένες φορές φωτορεαλιστικό). Το μόνο μελανό σημείο είναι το "tearing" που υπάρχει και το οποίο είναι μερικές φορές έντονο, ειδικά στην πίστα στο κέντρο του Λονδίνου. Απ' την άλλη, κάποια μικροπροβλήματα που υπήρχαν με την (κατα τ' άλλα εντυπωσιακή) κάμερα απ' το εσωτερικό του αυτοκινήτου στο demo έχουν διορθωθεί.

Comment

Πρώτες εντυπώσεις απ' το online μέρος του παιχνιδιού. Με 3 λέξεις: διασκεδαστικό αλλά προβληματικό.

Καταρχήν, για να κατεβάσεις το patch που επιτρέπει online gaming (το οποίο patch κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού - τόσο δύσκολο ήταν να το έχουν ενσωματώσει απ' την αρχή; ) σου βγαίνει πραγματικά το λάδι. Εγώ προσπάθησα γύρω στις 10-15 φορές μέχρι να καταφέρω να το κατεβάσω. Απ' ότι διαβάζω στο ίντερνετ πολύς κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα. Αρχίζεις να κατεβάζεις το update, το κατεβάζει σιγά-σιγά και σε ένα σημείο κολλάει και σταματάει και πρέπει να ξεκινήσεις την προσπάθεια απ' την αρχή. Το κόλλημα μερικές φορές συμβαίνει μετά από 5 λεπτά, άλλες μετά από 20 λεπτά άλλες μετά από μισή ώρα και.

Τέλος πάντων, ο επιμένων νικά

Για να ξεκινήσεις μια online κουρσα θέλει αρκετή υπομονή αφού το matchmaking και το φόρτωμα παίρνουν αρκετό χρόνο. Το απαράδεκτο είναι οτι προς το παρών δεν μπορείς να παίξεις με φίλους σου, μόνο με άγνωστους. Βασικά πράγματα που είναι λίγο-πολύ στάνταρ πλέον στο online gaming ακόμα θεωρούνται πολυτέλεια για μερικά παιχνίδια του PS3 (βλέπε και Guitar Hero 3).

Από άποψη γραφικών και ομαλότητας, το online είναι αρκετά καλό σε σχέση με το offline αν και σε μερικές περιπτώσεις η απόδοση του παιχνιδιού πέφτει λίγο (όχι συγκλονιστικά όμως). Βέβαια μου έτυχε και μια κούρσα που ήταν για γέλια και για κλάματα, τα αυτοκίνητα τηλεμεταφέρονταν δεξιά και αριστερά, μπροστά και πίσω σαν δαιμονισμένα, χωρίς πλάκα ένιωθα οτι έβλεπα την καινούρια εκδοχή του Εξορκιστή που ο διάβολος μπαίνει σε αυτοκίνητα αντί σε ανθρώπους

Βεβαια το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει μονο στην Ιαπωνία και προς το παρών φαντάζομαι υπάρχουν μόνο Γιαπωνέζικοι servers με τους οποίους συνδέονται από πολύ μακριά και όσοι έχουν εισάγει το παιχνίδι σε Αμερική και Ευρώπη, κάτι το οποίο μπορεί να επιβαρύνει την online απόδοση του παιχνιδιού. Από την άλλη δεν νομίζω οτι αυτό είναι δικαιολογία μιας και εγώ έπαιζα από την Ευρώπη στους Αμερικάνικους servers του Resistance για πολλούς μήνες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Φαντάζομαι οτι με το καιρό πολλά από τα προβλήματα θα λυθούν με updates αλλά έχω την εντύπωση οτι όσοι πήραν το GT5 Prologue στην ουσία πλήρωσαν την Σόνυ για να συμμετάσχουν σε ένα είδος beta testing του παιχνιδιού! :blink:

Πάντως μπορεί να τονίζω τα προβλήματα του παιχνιδιού αλλά μέχρι στιγμής το διασκεδάζω και offline και online και σίγουρα θα το πάρω και όταν κυκλοφορήσει η ολοκληρωμένη έκδοση. Απλώς για έναν τίτλο που σημαίνει τόσα πολλά για το PS3 και το οποίο "μαγειρεύεται" τόσα χρόνια θα περίμενα να είναι λίγο πιο ολοκληρωμένο και προσεγμένο. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι ούτε φανατικός της σειράς GT (αν και έχω παίξει τα 1, 3, 4 για αρκετές δεκάδες ώρες), ούτε φανατικός της αυτοκίνησης γενικότερα.

Comment

Βέβαια μου έτυχε και μια κούρσα που ήταν για γέλια και για κλάματα, τα αυτοκίνητα τηλεμεταφέρονταν δεξιά και αριστερά, μπροστά και πίσω σαν δαιμονισμένα, χωρίς πλάκα ένιωθα οτι έβλεπα την καινούρια εκδοχή του Εξορκιστή που ο διάβολος μπαίνει σε αυτοκίνητα αντί σε ανθρώπους [/b]
                    Δηλαδή το online του trackmania nations πιο διασκεδαστικό είναι

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Τον Απρίλιο το Gran Turismo 5 Prologue στην Αμερική

Comment

Και αλλες εδω

Comment

Gran Turismo 5: Prologue Screenshots

περισσότερες εδώ:
                          http://www.strategyinformer.com/ps3/grantu...creenshots.html
                          NDS themes

Comment

Logitech unveils official wheel of gran turismo? for playstation?3

Comment

GT5 North American details (30 new vehicles, new track, split screen, tuning, etc)
                              http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories....04768951&EDATE=

Οχήματα
                              Acura NSX '91
                              Alfa Romeo 147 TI 2.0 TWIN SPARK '06
                              Alfa Romeo Brera Sky Window 3.2 JTS Q4 '06
                              Amuse S2000 GT1 Turbo
                              Amuse/Opera Performance Gran Turismo 350Z RS
                              Art Morrison Corvette'60
                              Aston Martin DB9 Coupe '06
                              Audi R8 4.2 FSI R tronic '07
                              Audi TT Coupe 3.2 quattro '07
                              Blitz Dunlop ER34 '07
                              BMW 135i Coupe '07
                              BMW 135tii '08
                              BMW M3 Coupe '07
                              BMW Z4 '03
                              Chevrolet Corvette Z06 (C6) Tuned Car
                              Chevrolet Corvette Z06 '06
                              Citroen C4 Coupe 2.0VTS '06
                              Clio Renault Sport V6 24V Tuned Car
                              Daihatsu Copen Active Top '02
                              Daihatsu OFC-1 '07
                              Dodge Viper GTS
                              Dodge Viper SRT10 Coupe
                              Dodge Viper SRT10 Coupe Tuned Car
                              Ferrari 512BB '76
                              Ferrari 599 '06
                              Ferrari F40 '92
                              Ferrari F430 '06
                              Ford Focus ST '06
                              Ford GT '05
                              Ford GT Tuned Car
                              Ford Mustang V8 GT Coupe Premium '07
                              Honda Integra TYPE R '04
                              Honda NSX Type R '02
                              Jaguar XK Coupe '06
                              Lancia Delta HF Integrale Evoluzione '91
                              Lexus IS F '07
                              Lexus IS F Tuned Car
                              Lotus Elise 111R '04
                              Lotus Elise 111R Tuned Car
                              Lotus Elise '96
                              Lotus Elise Tuned Car
                              Mazda Atenza Sport (2007 Tokyo Motor Show reference exhibit)
                              Mazda RX-7 (FD) Special Tuned Car
                              Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD) '02
                              Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD) Tuned Car
                              Mazda RX-8 Type S '03
                              Mercedes-Benz SL 55 AMG '02
                              Mine's BNR34 Skyline GT-R N1 base '06
                              Mini Cooper-S '06
                              Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR '05
                              Mitsubishi Lancer Evolution X GSR Premium Package '07
                              Mitsubishi Lancer Evolution X GSR Tuned Car
                              Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR Tuned Car
                              Nissan Fairlady Z Version S '07
                              Nissan GT-R '07
                              Nissan GT-R Proto '05
                              Nissan Skyline Coupe (V36) Tuned Car
                              Nissan Skyline Coupe 370GT Type SP '07
                              Nissan Skyline Coupe Concept '07
                              Nissan Skyline GT-R V-spec II Nur '02
                              Nissan Skyline Sedan 350GT Type SP '06
                              Peugeot 207GTI '07
                              Peugeot 307cc Premium AVN '04
                              RE Amemiya FD3S RX-7
                              Renault Clio Renault Sport V6 24V '00
                              Subaru Impreza Sedan WRX STI spec C Type RA '05
                              Subaru Impreza WRX STI (18inch BBS Wheel Option) '07
                              Suzuki Cappuccino '95
                              Suzuki Cappuccino Tuned Car
                              Suzuki Cervo SR '07
                              Suzuki Swift Sport '07
                              Suzuki Swift Sport Tuned Car
                              TVR Tamora '02
                              TVR Tuscan Speed 6 '00
                              Volkswagen Golf GTI '01
                              Volkswagen Golf V GTI '05[/b]

Πίστες
                              Gran Turismo 5 Prologue will feature six tracks, each with two track
                              layouts.

Suzuka Circuit
                              Eiger Nordwand
                              Fuji Speedway
                              London City Track
                              Daytona International Speedway?
                              High Speed Ring[/b]

Επιπλέον περιεχόμενο:
                              -- Drift Mode -- The player's drifting technique is measured based on
                              drift angles, racing lines, and speeds within evaluation zones located
                              at various turns on the course.
                              -- In Depth Car Tuning -- Players have the ability to adjust the
                              vehicle's performance, including power, weight, tires and suspension.
                              -- Two-player Split Screen Racing -- Allows players to race head-to-head
                              against friends and foes offline.
                              -- New Race Events -- New racing events and time trials are available for
                              players to race both offline and online. Gran Turismo 5 Prologue
                              supports up to 16 players racing online simultaneously.[/b]

και νέες εικόνες:

http://akayuki.com/2008/03/06/new-gran-tur...ue-screenshots/
                              http://www.gamersyde.com/news_6093_en.html
                              NDS themes

Comment

Nα πω παλι την κακια μου, με blur θα ναι μονο ετσι οι εικονες και ΑΝ (εχω δει το demo και αυτουνου)
                                https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Working...
                                X