Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus Εγω atm ειμαι μακρια απο το pc μου και το ps4 και επισης εχω ενα σχετικα τεραστιο backlog αλλα ψήνομαι να δοκιμάσω την trial απο Σεπτέμβρη. Βεβαια δεν ειμαι για commited φαση αν ειναι σε στυλ παμε να κανουμε 1-2 quest θα με βολευε πολυ καλυτερα.

Comment

• Είχα καιρό να παίξω το FFXIV και γενικά MMORPGs. Πριν απο κάποια χρόνια το είχα σταματήσει στο Heavensward. Αλλά τους τελευταίους μήνες έχω πορωθεί με το παιχνίδι. Τσίμπισα όλα τα expansions και είπα να ολοκληρώσω ολα τα main quests.

Για μένα μακράν το καλύτερο FF παιχνίδι που έχω παίξει. Oι τύποι έχουν κάνει τρομερή δουλειά, το ARR το θεωρούσα καλό παιχνίδι αλλά ως εκεί, τα post-ARR quests τα είχα βαρεθεί και ήμουν σε φάση να το σταματήσω αλλα είπα να τα τελειώσω και ευτυχώς που το έκανα. Σε θέμα storyline, απο το τέλος του Heavensward μέχρι Stormblood είναι πολύ ωραίο, μόλις μπεις Shadowbringers, πιάνει σχεδον την τελειότητα. Τα soundtrack και ο κόσμος του Shadowbringers είναι το κάτι άλλο, το ίδιο και οι χαρακτήρες, να μην αναφέρω και τα ωραία side-content που έβαλαν με Ivalice (FF12) και Yorha (Nier Automata).

Περιμένω πως και πως το Endwalker!
      Last edited by Napster; 21-08-2021, 03:58 AM.

Comment

• Καλώς τον Napster!

Παίζω και εγώ το παιχνίδι αν και διέκοψα προσωρινά τη συνδρομή μου για να κάνω ένα διάλειμμα. Έχω τελειώσει και το Heavesward και έχω προχωρήσει πολύ λίγο το Stormblood. Το A Realm Reborn ήταν ένα αρκετά ωραίο story το οποίο όμως εξελίσσεται πολύ αργά και έχει πάρα πολλά fetch quests. Στα θετικά του όμως είναι ότι έχει άπειρο fan service και πολλές στιγμές που σε κάνουν να χαμογελάς. Το Heavensward όμως απλά με έχει ξετρελάνει. Καταπληκτικό σενάριο, μουσική και χαρακτήρες που είναι πλέον από τους αγαπημένους μου που έχω δει γενικότερα σε FF. Ανυπομονώ να περάσω στο Shadowbringers με όλα αυτά που έχω ακούσει για αυτό.

Να τονίσω για άλλη μια φορά πως όποιος επιθυμεί να το ξεκινήσει δεν απαιτείται grinding και γενικότερα παράλογη δαπάνη χρόνου όπως άλλα MMORGS, μπορεί άνετα ο οποιοσδήποτε να παίξει λίγη ώρα την ημέρα και να σημειώσει πρόοδο. Υπάρχει φυσικά άπειρο content που προσφέρουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους αλλά η διαφορά με αυτό είναι ότι μπορεί κάλλιστα ο παίκτης να το αγνοήσει και να ασχοληθεί με το story. Σε αυτό επικεντρώνεται άλλωστε.

Napster σε ποιον σερβερ είσαι;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
          Καλώς τον Napster!

Napster σε ποιον σερβερ είσαι;
          Γειά! Καιρό είχα να postάρω εδώ αλλα χαίρομαι που το site είναι ακόμα ενεργό! Είμαι στο Zodiark (Light data center).

Πάντως σίγουρα άμα σε έχει ξετρελάνει το Heavensward, θέλω πολύ να διαβάσω την γνώμη σου όταν θα μπεις Stormblood και ειδικά Shadowbringers όπου οι χαρακτήρες και το story φτάνουν στο peak τους.

Αυτές τις μέρες chillάρω λιγάκι στο παιχνίδι εγώ μέχρι να βγει το Endwalker. Kάνω dailies και ανεβάζω alt-jobs, κάνω μερικά raids+relic quests και γενικά το παιχνίδι έχει πολύ πράγμα που μπορείς να κάνεις ακόμα και άμα εχεις τελειώσει το main story. Στα 80 lvl ξεκλειδώνεις πολλά πράγαματα και dungeons.

Comment

• Napster απαντάω καθυστερημένα, είχα τόσο πολύ τρέξιμο που πραγματικά ξεχνάω να απαντήσω.

Από το game απείχα για κάποιους μήνες αλλά έχω σκοπό να επιστρέψω στα κοντά, θέλω να μπω στο Stormblood για να προχωρήσω και την ιστορία μια που βγαίνει και το Endwalker τον Δεκέμβριο.

Θα γράψω σίγουρα εντυπώσεις όταν το προχωρήσω και άλλο και έχω σκοπό να γράψω ένα μεγάλο post στο οποίο θα παραθέτω την προσωπική μου άποψη για το παιχνίδι, γιατί μου έχει αρέσει τόσο πολύ και τι σημαίνει για εμένα ως μεγάλος Final Fantasy fan που είμαι.

Εγώ είμαι στο Odin, από ότι ξέρω μπορούμε να ταξιδέψουμε ο ένας στο server του άλλου για να παίξουμε μαζί, έτσι δεν είναι;

Σχετικά με το site, ναι, είναι ενεργό και έχει μάλιστα και αρκετή κίνηση. Είμαστε αρκετά μέλη που συνεχίζουμε να γράφουμε και το βλέπουμε σαν στέκι μάλιστα. Ένα μικρό θέμα που έχουμε είναι ότι προτιμάμε να γράφουμε στο discord server μας μια που εκεί η συζήτηση είναι πολύ πιο γρήγορη και άμεση. Σου προτείνω να έρθεις και εσύ.

Εγώ παίζω σαν Black Mage και White Mage, τους έχω και τους δύο level 60 αλλά θα ψηνόμουν να δοκιμάσω και dancer όταν περάσω στο Shadowbringers.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

• Loipon, stuff happened perisy (2021) and here we are:
              Final fantasy xiv dethroned World of Warcraft.
              Who knew?
              No king rules forever my son!
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Καλή επιστροφή GZ.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Thanks! Ela sto discord na poume tpt
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό.
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Boomerίστικη ερώτηση: Πώς στο καλό μπαίνουμε στο discord channel του gamers odyssey;
                      Originally posted by 丹野

Comment

• Originally posted by straier View Post
                        Boomerίστικη ερώτηση: Πώς στο καλό μπαίνουμε στο discord channel του gamers odyssey;
                        Φτιάχνεις λογαριασμό Discord, αν θες το το κατεβάζεις στο PC (ή και στο κινητό από το Play Store π.χ.) και μπαίνεις εδώ. Σε περιμένουμε!

Comment

Working...
                        X