Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forza Motorsport 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    Αν το διαβασες και εχεις ενστασεις, εδω ειμαι και το συζηταμε...

Δεν νομιζω παντως οτι ειναι ενα κειμενο "βιαστικο", θεωρω οτι η ουσια του ειναι αυτη που δινει και το παιχνιδι.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Συγγνώμη έγραψες review τόσο γρήγορα; Δεν μας τα λές καλά...

Αν ζορίζονται στο site να το έχουν πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ας το γράψουν μόνοι τους...

Leave a comment:

• McSolid
    replied

Η συνολικη εικονα μου για το παιχνιδι. Καποια στιγμη θα αναλυσω πληρως τον τιτλο, γιατι το κειμενο ειναι λιγο και δεν μπορει να αποδωσει 100% τα παντα ολα να'ουμ...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ειναι καλυτερο, αλλα το interface ειναι λιγο καπως... Προσωπικα δεν μου αρεσαν τα μενου του, πολυ generic... Αλλα θα δουμε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Περα απο την οδηγηση πες μας τι παιζει με το carreer, καμια ουσιαστικη αλλαγη υπαρχει; Ειναι ιδιο με το αλλο;

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    More details please...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Παντως οι πρωτες εντυπωσεις απο το 3 ειναι θετικοτατες (αν εξαιρεσουμε ισως τα μενου), ειδικα λογω φυσικης κατα την διαρκεια της κινησης και των στροφων (μιλαμε για φανταστικες αντιδρασεις και γεωμετρια...).

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Όπως και το demo του Forza 2, δεν με εντυπωσίασε. Μου φάνηκε όπως ξαναέγραψα ότι η οδήγηση έγινε πιο έυκολη. Αλλά μπορεί να είναι εντυπωσή μου, απο το τελικό προιόν θα κρίνω καλύτερα. Θα ήθελα να γράψω και review, αλλά το παιχνίδι είναι σαν ΜΜΟ, πρέπει να φας άπειρες εργατοώρες προτού μπορείς να έχεις χρήσιμη άποψη. To 2 πάντως το συνιστώ ανεπιφύλακτα, παρόλο που έχει προβλήματα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Το demo πώς σου φάνηκε; Εγώ έχω ξελυσσάξει με τα racing παίζοντας παλαιότερα GT και Colin mcRae (τα παλιά), οπότε δεν ενθουσιάζομαι. Για ένα true racing fan πιστεύω είναι ότι πρέπει!

Leave a comment:

• Jedah
    replied

Το έχω αποφασίσει πλέον. Day 1 αγορά και Limited Edition.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Υπομονη παιδια, 24 Σεπτεμβρη το demo.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    E κοίτα και στο Forza γίνεται αυτό,όταν δεν έχει περιορισμούς ο αγώνας στο Class (αλλά και μερικές φορές όταν έχει).Ξεκινάς,και μιας και σου δίνει και πολύ χρήμα το παιχνίδι,κωλοφτιάχνεις το όχημά σου, και στη μέση του αγώνα περίπου τους ρίχνεις και γύρους.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Αυτο ας πουμε το εκανε το GT αλλα η ΑΙ ηταν τοσο αθλια που απο καποιο σημειο και μετα ετρεχες μονος σου. Ναι, θα ηταν καλυτερο εαν υπηρχαν και εννιαια events στο Forza.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Somari δεν ειναι εκει το θεμα, αν ηταν σωστο carrer θα πρεπει στα επισημα cups να σου δινει το ιδιο το παιχνιδι συγκεκριμενο μοντελο ιδιο μετους αλλους για να τρεξεις οχι να σου λεει φτιαξε οτι θες.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Κραταω μονο το ABS κι αυτο γιατι κανενα recing sim δεν μπορει να σου δωσει την αισθηση της προσφυσης για να μπορω προσωπικα να υπολογισω το σημειο και το ακριβες πατημα του φρενου. Ασε που θα πρεπει να κατσεις μερες να τεσταρεις στησιματα φρενων και γωνιες camber, οποτε ABS και παιζεις λιγο πιο ανετα.

Προσωπικα το μονο racing sim που μπορω να παιξω ανετα με τιμονι και χωρις κανενα βοηθημα ειναι το Grand Prix 4 στο PC, κι αυτο γιατι ειναι F1 fan και το εχω λιωσει για χρονια!!!!

Leave a comment:

Working...
X