Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forza Motorsport 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedah
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Το να το γεμισει με αυτοκολλητα των κατασκευαστων ειναι η επιτομη του kitsch.
    Αστο οπως ειναι και βαζε δικες σου πινελιες, good job so far.
    Ναι τόσο πολύ που το κάνουν όλες οι αγωνιστικές ομάδες. Do not speak for things that you don't know.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το να το γεμισει με αυτοκολλητα των κατασκευαστων ειναι η επιτομη του kitsch.
    Αστο οπως ειναι και βαζε δικες σου πινελιες, good job so far.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι βασικα για το χρωμα κοιταξα να φερνει την θηκη της collectors, αυτο το μεταλλικο ασημι που πρασινοφερνει. Αυτοκολλητα κατασκευαστων δε θελω να βαλω αλλα ισως το εμπλουτισω λιγο με περισσοτερα Fallout parts.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ωραίο! Μου αρέσει πολύ το χρώμα που διάλεξες για background. Φρόντισε να το γεμίσεις λίγο στα πλάγια δείχνει φτωχό. Γέμισε το με αυτοκόλλητα κατεσκευαστών των Parts που έχεις εγκαταστήσει. Επίσης η αριστερή με την δεξιά πλευρά καλό είναι να γίνου συμμετρικές. Ετοιμάζω video για YouTube!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το δικο μου, Nissan Skyline GT-R R33,τις εικονες τις κατεβασα απο το storefront, το Fallout 3 logo εκανε 10.000 credits.
    Ειναι το μονο αμαξι που αγορασα, τα υπολοιπα που εχω τα χω κερδισει απο το season play. Του ριξα μπολικο χρημα τωρα και το χρησιμοποιω στο A class championship.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Megaman Nissan Skyline GTR R33 (για κάποιο λόγο το thumbnail έχει πρόβλημα):

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Όποτε θές μπορούμε να παίξουμε online για να δοκιμάσουμε πράγματα. Αν πιστεύεις ότι δεν είσαι καλός, μπορώ να πάρω πι αργό αυτοκίνητο, αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε τόση πια διαφορά. Ετοιμάζεται Metroid Mugen Integra Type R και Megaman Civic Type R, αλλά θέλω πολύ χρόνο για αυτά. Φοβερή ιδέα θα ήταν και μια Ferrari 512 TR αφιερωμένη στο Outrun.

A video review. Λίγο βλάκες, αλλά δείχνουν κάποια πράγματα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Level 12, εβαλα stability στο off και cpu στο hard, +70% πλεον αλλα ζοριζει αρκετα. Ανεβασα κι ενα video αλλα δε το βρηκα στο storefront καποια μλκ εγινε...

Ωραια δουλεια Jedah, καλα που ποσταρες την εικονα εδω γιατι σε αγωνα θα ηταν λιγο δυσκολο να ανοιξω διαφορα ενος γυρου και να βρεθω πισω σου.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ναι μπορείς να φτιάξεις ότι θές αλλά θέλει ταλέντο (δεν έχω) και χρόνο (ούτε). Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τυπώσω σε μια μαγάλη σελίδα ένα μικρό Image και pixel, pixel να το αναπαράγω στον editor του παιχνιδιού. Δύσκολο.

SEGA Evo IV:

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Μπορεις να φτιαξεις ο,τι αυτοκινητο θες με αερογραφια;Φτιαξε ρε Jedah ενα με Oλυμπιακο,ενα με Manowar,ενα με το Gran Turismo και ενα αλλο με το avatar του Dj.:xp:

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ρς παιδιά υπάρχει όριο στο πόσα vinyl groups μπορείς να αγοράσεις; Γιατί μου κάνει overwrite το τελευταίο γαμώτο; Έχω βρεί κάτι απίστευτα με Megaman, θα φτιάξω αμάξι αφιερωμένο στον μπλέ ήρωα...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Γιατί ρε γαμώ το φελέκι μου να έχω αφήσει το 360 στο νησί, ε ρε τι χάνω...
    Dj για ποιο λόγο λες ότ δεν γίνεται; Δεν σε βολέβουν τα κουμπιά;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παντως πραγματι μετραει πολυ το σταδιακο φρεναρισμα ακομη και με ABS νοιωθω τα λαστιχα να λιωνουν πανω στην ασφαλτο με full φρενο.Επισης παλευω να μαθω το μετρημενο γκαζι, οταν το πετυχαινω πχ σε κυκλικες στροφες που εχουν αρκετη διαρκεια νοιωθω πολυ μεγαλη ευχαριστηση. Γενικα εχει πολυ ωραιο feeling (μεχρι τωρα τουλαχιστον) η οδηγηση σε αυτο το game. Εχω πολλα να μαθω ακομη, ελπιζω να γινει και κανενα lobby συντομα.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Εγώ πάντως με auto δεν μπορώ να παίξω. Το παιχνίδι κάνει αλλαγή νωρίς προς τα πάνω και αργά προς τα κάτω, με αποτέλεσμα ακόμα και το φρενάρισμα με κατεβάσματα, όπως λές, να μην γίνεται σωστά. Γενικά δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς και παίζεις αυτό το παιχνίδι με αυτόματες ταχύτητες...

Το τι μπορείς να βρείς στο shop δεν περιγράφεται:

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Το προβλημα μου δεν ειναι τοσο το layout του controller, αλλα το γεγονος οτι στο μυαλο μου εχω συγκεκριμενες τεχνικες στην οδηγηση οι οποιες περιλαμβανουν παραλληλο φρεναρισμα και κατεβασμα ταχυτητας. Αυτο στην αγωνιστικη οδηγηση ονομαζεται shift braking και ειναι ο πλεον αποτελεσματικος τροπος να φρεναρει κανεις στον μινιμουμ χρονο.

Οταν λοιπον το μυαλο μου στην αληθινη ζωη εχει συνηθισει στους αγωνες και στα track days να εφαρμοζει κατι τετοιο και στο παιχνιδι δε γινεται, εχω προβλημα. Ετσι προτιμώ να εχει αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων και να ειμαι συγκεντρωμενος στην γραμμη μου, στο σημειο φρεναρισματος, στο ποσοστο φρεναρισματος (παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο πλεον στο παιχνιδι χωρις ABS) και στην διαδικασια της καθε στροφης (φρεναρισμα, σταθερο γκαζι μεχρι το apex και μετα προοδευτικο γκαζι, ειδικα σε πολυ δυνατα πισωκινητα αυτοκινητα).

Believe me, it makes sense!

Leave a comment:

Working...
X