Gametrailers Review 8.9/10
IGN Review 9/10
Eurogamer Review 7/10
Δείτε το gametrailers αξίζει γιατί έχουν βελτιώσει αρκετά τα γραφικά και μοιάζει σαν παραγωγή της pixar ή της Dreamworks περισσότρο κι από το πρώτο( δεν ξέρω για το Quest for Booty δεν το έχω παίξει). ΑΛΛΑ όσοι δεν έχετε τελειώσει το πρώτο του ps3 κάντε skip στο story ;)
Δεν ξέρω τι να πω, τελειώνω μέσα στο Σ/Κ uncharted και ελπίζω αν έχω όρεξη να τελειώσω και το Tools of Destruction που μου άρεσε πάρα πολύ- αλλά καπου εκεί έσκασε μύτη το Demon's Souls.
27 Οκτωβρίου Αμερική και 4 Νοεμβρίου Ευρώπη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Collapse
X
-
Ωραίο φαίνεται, κι όντως οι επιρροές από Galaxy είναι εμφανέστατες στο τέλος το video. Αν υπάρχει κάποιος που έχει τελειώσει τα games του PS3, μπορεί να κάνει μια σύγκριση με τα αντίστοιχα του PS2; Είναι τόσο καλύτερα; Και κυρίως, από platforming πως πάνε; Είχα αφήσει τη σειρά στο Up your Arsenal (το τρίτο) κι αν και τα θεωρώ αρκετά ποιοτικούς τίτλους, η σταδιακά ολοένα αυξανόμενη αυτή στροφή σε περισσότερο shooting και λιγότερο platforming κάπου με χάλασε.
Leave a comment:
-
Ωραια τα νεα κουτακια!!!
Evans με 13ε/μηνα και με απειρες ενοικιασεις you can't go wrong.
Leave a comment:
-
Demon's Souls, Uncharted 2, Heavy Rain, Ratchet and Clank Future... OK πότε όλα αυτά και με τι λεφτά; Α ρε νοίκιασμα που θα πέσει από τα Seven
. Στο τέλος του video οι επιρροές από SMG είναι εμφανέστατες.
Leave a comment:
-
Ratchet & Clank: A Crack in Time - 7 minute Gameplay Video [HD]
Leave a comment:
-
Δυστυχώς το Tools of Destruction δεν το έπαιξα. Είναι άμεση συνέχειά του, ή μπορώ να παίξω το A Crack in Time ασχέτως του πρώτου;
Leave a comment:
-
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
It’s Official: Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Available in the U.S. on October 27
Now that the new PS3 is on shelves for $299, many of you may be wondering what games to buy this fall with your extra cash. Well, for those of you who are Ratchet & Clank fans, we’re happy to officially announce (and yes, this is official), that Ratchet & Clank Future: A Crack in [...]

trailer
Eικονες

Tags: None

Leave a comment: