Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Πέρα από το γεγονός ότι έτσι και αλλιώς είμαι φίλος της σειράς, το συγκεκριμένο επεισόδειο φαίνεται μαμάτο σε γραφικά+gameplay, άρα μια σίγουρη αγορά όταν δοθεί η ευκαιρεία.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Κι εγω ψηφιζω Jak 1 και το ιδιο ισχυει και για τα πρωτα Ratchet. Μετα δεν ξερω αν εγω εχασα τις σειρες ή αυτες με χασαν, αλλα προτιμω πιο straightforward καταστασεις.
    Mε τα νεα Ratchet καπου εχασα τη μπαλα μιας και μου φαινονται πολλα, αλλα αφου ολα παιρνουν καλα σχολια τοτε τι να λεμε, μαγκια τους.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το πρώτο Ratchet & Clank πάντως, είχε πιο ισορροπημένη αναλογία μεταξύ platforming και shooting, γι αυτό και είναι το αγαπημένο μου απ’ όσα έχω παίξει. Σταδιακά η σειρά έγερνε συνεχώς προς το shooting κάτι που, προσωπικά, με χάλασε αν και τη θεωρώ ποιοτική σε αυτό που κάνει. Αντίστοιχα και τα Jak έφευγαν συνεχώς από το platforming.

Burai νομίζω στο χα ξαναπεί, αλλά αν είσαι λιγάκι του πιο παραδοσιακού 3D platfroming των 90’s, το πρώτο Jak πιθανότατα θα σου αρέσει περισσότερο απ’ το δεύτερο.

Jak 1 > Jak 2 >>>Jak 3 imo

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πάντως το Size matters για το psp ήταν εθιστικότατο. Ναι τα R&C με τπτ δεν είναι καθαρόαιμο platforming. Πάντως αν κρίνω από reviews που θίγουν την επαναληψιμότητα της σειράς καλύτερα που η Insomniac αποφάσισε να βάλει ένα προσωρινό(?) τέλος στη σειρά.

Έχω τελειώσει τα Jak 2 και 3( το 1 το απέκτησα πρόσφατα αλλά δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ κι έχω ακούσει τα καλύτερα) το 2 παραμένει με διαφορά καλύτερο. Είχα ρίξει 20ωρο+ πρπ μέσα σε 3 μέρες. Απίστευτο game... Το 3 από την άλλη πολύ racing την είδε. Είχε τη χάρη του σίγουρα αλλά δε μου έκανε την αίσθηση του 2. Το Jak X από την άλλη ας το ξεχάσω καλύτερα
    Έχουμε και το νέο Jak για psp. 3 Νοέμβρη λέει η wiki. To Daxter μου άρεσε πολύ αν και δεν ήταν τπτ το groundbreaking.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Γενικα στα platforms ειμαι αρκετα old school και δε μου χει κατσει καλα αυτη η τροπη που εχει παρει το ειδος, μιας και αλλα στρεφονται στο shooting και αλλα στο adventuring.
    Εγω παντως τα Ratchet δεν τα ειδα ποτε ως καθεαυτου πλατφορμ games
    πιο πολυ σε 3d megaman της insomniac μου εκαναν

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Παντως δε μπορειτε να πειτε, απ οπου περνα ο Altair βαζει και την πινελια του .

Εντυπωσιαστικα οταν επαιξα καποιο Ratchet σε PS3 (Δε θυμαμαι ποιο ηταν, ενα demo κατεβασα μεσω PSN).. Οπτικα εχει γινει πραγματικα εξαιρετικη δουλεια.
    Παντως σαν ειδος δε με τραβαει.. επαιξα 2 Ratchet στο PS2 και καπου ενιωσα πως προσωπικα ημουν full απο τετοιες εμπειριες.
    Παρομοιως αφησα και τα Jak στο 2, αλλα ok, that's me.

Γενικα στα platforms ειμαι αρκετα old school και δε μου χει κατσει καλα αυτη η τροπη που εχει παρει το ειδος, μιας και αλλα στρεφονται στο shooting και αλλα στο adventuring.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ασ' το τωρα δε μπαλωνεται

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το διάβασα αλλά ο Ραμπ είναι πασίγνωστος νουμπάς,οπότε δεν κάνω τον κόπο να τον διορθώσω.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Αμεσως να διορθωσεις εσυ
    σωστα τα λεει ο Loggo
    διαβασε και το ποστ του Ραμπ

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Ήταν πιο platform, γιατί σταδιακά το έχασαν κι αυτά. Ειδικά στο τρίτο το χασε τελείως η σειρά. Βέβαια η Ιnsomniac δείχνει να είναι στα πάνω της, όποτε κάτι μπορεί να γίνει.
    fixed;)

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Ωραια δουλεια φαινεται να εχει γινει αλλα δε μ'αρεσει πολυ η λογικη του. Δε φτιαχνουν κανενα Jak & Daxter που ειναι πιο platform να χω και γω εξτρα λογο να θελω PS3...
    Ειναι πολυ εθιστικα τα R&C.Oυτε εμενα μου αρεσε η λογικη τους(απο βιντεος που εβλεπα και ελαχιστη ενασχοληση) γι αυτο και δεν ειχα ορεξη να τα παιξω στο ps2.Το πρωτο R&C που δοκιμασα αρκετα ηταν αυτο του ps3(R&C TOD) το οποιο και τερματησα τελικα.Φυσικα θα παρω και το Crack in Time οταν μπορεσω.

Τωρα για το Jak & Daxter..ακουγεται κατα καιρους οτι ετοιμαζουν νεο τιτλο.Θα δειξει.

Leave a comment:

• nikol@r@S2
    Guest replied
    H Σειρα Ratchet and Clank ειναι απο τις αγαπημενες μου.Μεχρι τωρα εχω τερματισει τα 7 απο τα 9 Ratchet and Clank που εχουν βγει!Το Crack on time φαινεται μαματο must buy για μενα.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Το size matters που έχω δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Αυτό φαίνεται σαφώς καλύτερο.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ήταν πιο platform, γιατί σταδιακά το έχασαν κι αυτά. Ειδικά στο τρίτο το χασε τελείως η σειρά. Βέβαια η Naughty Dog δείχνει να είναι στα πάνω της, όποτε κάτι μπορεί να γίνει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ωραια δουλεια φαινεται να εχει γινει αλλα δε μ'αρεσει πολυ η λογικη του. Δε φτιαχνουν κανενα Jak & Daxter που ειναι πιο platform να χω και γω εξτρα λογο να θελω PS3...

Leave a comment:

Working...
X