Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Official Sonic Thread of Epicness & Failness

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Γαμωτο για καποιο λογο το trailer με κανει να θελω να το παιξω αλλα ειμαι σιγουρος οτι δε θα λειτουργει οσο καλα δειχνει.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Οι τύποι καταφέρνουν να χάσουν όλα τα δαχτυλίδια στην πίστα.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied

Βλέπω τέτοια βίντεος και σκέφτομαι ότι τα βιντεοπαιχνίδια θα είναι αναγκαστικά χωρίς πιτσα/μπύρα στο ένα χέρι και να παίζεις ξαπλωμένος ανάποδα στον καναπέ.... Πωπω... στον Sonic πειραματίζονται γαμώτη μου; Γτ δν βγάζουν καναν άλλο ήρωα;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πάντως είναι η πρώτη φορά που θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο game . Who cares όμως, βάλτε το 4.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    To edit υπαρχει για καποιο λογο, δε χρειαζεται να γινονται ασκοπα double posts.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied

Πως μπόρεσαν; How could they?

OH GOD NO STOOOOOOOP!!!!!!!1

Leave a comment:

• Altair
    replied
    6μιση χρόνια το έχω και δεν έχω αλλάξει τίποτα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Mpriki

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εμένα δεν μου παίζει καλά.Πατά μπροστά και πάει μπροστά μετά από 5 δευτερόλεπτα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μαμημένη Sega το έχει κάνει remove από το rs (συνεχιζει) γαμω το κερατό τους. Έτσι, μπράβο, κερδίζετε αξιοπρέπεια (στέλνει μούτζες ανατολικά).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μόλις έκανα ένα playthrough τις 3 πίστες του demo του fan remix. Αρχικά να πω ότι τα παιδιά αξίζουν ένα υπέρμετρο μπράβο, η δουλειά είναι το λιγότερο εξαιρετική. Τα physics πολύ πιστά στο πρωτότυπο, αν και θέλουν λίγη δουλίτσα. Από εκεί και ύστερα θα επιμείνω, το έχουν μπουκώσει με πληροφορία, δεν καταλάβαινα που βρισκόταν εχθρός και που όχι. Κατά τη γνώμη μου για να το κάνουν ένα πλήρως playable sonic game πρέπει να βγάλουν πολύ πράγμα από τα γραφικά και τις διάφορες λεπτομέρειες. Τι σημασία έχουν όλα αυτά όμως, δύο άτομα έφτιαξαν όλα αυτά, εύκολα θα μπορούσε το project τους να συναγωνιστεί το σύγχρονο Sonic 4.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω torrent από εδώ. 100 Mb είναι όλο κι όλο, θα προσπαθήσω να το τσεκάρω αν και το netbook δεν μου επιτρέπει και πολλά πολλά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Αμφιβάλω αν το μπρίκι μου το σηκώνει, αλλά έτσι και αλλιώς, κάποιος διέγραψε το rs link!
    Sega becomes nintencrap about it :X

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το Sonic Fan Remix πλεον υπαρχει και σε demo!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Πες το ψέματα.

Εάν είναι όντως Playable το παραπάνω, ο τύπος αξίζει πολλά λεφτά

Leave a comment:

Working...
X