Νομιζω ειναι οτι πιο υποσχομενο εχω δει τον τελευταιο καιρο στο DS και το μοιραζομαι μαζι σας :
Αυτο που δεν εγραψα αλλα αξιζει να σημειωθει ειναι οτι εμπλεκονται και τα ονοματα των Akira Ueda, Hideo Minaba (καποτε στην Dream Team της Square Soft) χωρις ομως να ξερω τι ποστο θα εχουν.
Περι...οπτικης ουσιας :

Προσωπικα μου θυμιζει ενα αλλο παιχνιδι του DS Που κυκλοφορησε πριν μερικα χρονια, το Houkago Shounen (j-only,ισως γραψω review καποια στιγμη. Αξιζει...
)που μιλαει για τις περιπετειες ενος νεαρου μαθητη που εφυγε απτην πολη του μαζι με φιλους του για να ζησει τις απολυτες καλοκαιρινες περιπετειες

που με τη σειρα του ειχε επηρεαστει απτο υπεροχο, Boku no Natuyasumi (PSX) :
που κι αυτο με τη σειρα του θυμιζε το In Hajimari no Mori (SNES) oπου ο νεαρος ηρωας παιρνει το τοπικο τραινο κι επισκεπτεται διαφορες περιοχες και ζει πρωτογνορες εμπειριες ~για την ηλικια του~ (υπαρχει στο Wiiware κι επισης αξιζει κι αυτο Review).

που (τελος) κι αυτο ειχε επηρεαστει απτημ φοβερη ταινια, Stand by Me :
Ναι, εχω ενθουσιαστει. Τετοιου στυλ παιχνιδια με κανουν να τρελαινομαι
Site : http://www.mmv.co.jp/special/game/ds/sakuranote/
Η Marvellous Εntertainment φαινεται πως ετοιμαζει εναν πολυ ξεχωριστο τιτλο για το DS. Το Sakura Note που οπτικα φαινεται υπεροχο, χωρις αμφιβολια αποτελει μια απτις περιπτωσεις παιχνιδιων που χαιρεται να βλεπει κανεις στα previews. Σεναριακα, επικεντρωνεται στις περιπετειες νεαρων μαθητων που εγιναν μαρτυρες ενος περιεργου θαλασσιου φαινομενου. Στην πορεια ανακαλυπτουν καποιες οντοτητες με τη μορφη σταγονας, τα Namidas, τα οποια και πρεπει να σωσουν απτις απειλες τερατω που τα καταδιωκουν. Ενα απτα δυνατα “χαρτια” του παιχνιδιου ειναι και η συμμετοχη του Nobuo Uematsu στη συνθεση μελωδιων. Αναμενεται με πολυ ενδιαφερον, στις αρχες Νοεμβριου.
Αυτο που δεν εγραψα αλλα αξιζει να σημειωθει ειναι οτι εμπλεκονται και τα ονοματα των Akira Ueda, Hideo Minaba (καποτε στην Dream Team της Square Soft) χωρις ομως να ξερω τι ποστο θα εχουν.
Περι...οπτικης ουσιας :

Προσωπικα μου θυμιζει ενα αλλο παιχνιδι του DS Που κυκλοφορησε πριν μερικα χρονια, το Houkago Shounen (j-only,ισως γραψω review καποια στιγμη. Αξιζει...

που με τη σειρα του ειχε επηρεαστει απτο υπεροχο, Boku no Natuyasumi (PSX) :
που κι αυτο με τη σειρα του θυμιζε το In Hajimari no Mori (SNES) oπου ο νεαρος ηρωας παιρνει το τοπικο τραινο κι επισκεπτεται διαφορες περιοχες και ζει πρωτογνορες εμπειριες ~για την ηλικια του~ (υπαρχει στο Wiiware κι επισης αξιζει κι αυτο Review).

που (τελος) κι αυτο ειχε επηρεαστει απτημ φοβερη ταινια, Stand by Me :
Ναι, εχω ενθουσιαστει. Τετοιου στυλ παιχνιδια με κανουν να τρελαινομαι

Site : http://www.mmv.co.jp/special/game/ds/sakuranote/
Comment