Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pro Evolution Soccer 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εμενα προσωπικα που δεν με ενδιαφερουν τα διαφορα modes τα γραφικα το online οι αυθεντικες φανελες και τα απειρα licence
    και θελω μονο μα μονο να μαζευτω με φιλαρακια να παιξω ματσακια
    καθαρα απο gameplay "on the pitch" δηλαδη ψηφιζω προ με διαφορα

θεωρω οτι τα φιφα οσο και αν εχουν βελτιωθει σε ολους τους αλλους τομεις στο πυρηνα τους παραμενουν πολυ πισω

δεν ξερω ισως ειμαι εγω που σκεφτομαι ετσι αλλα προτιμω να παιξω προ στο ps2 .

Το φιφα μου φαινεται οτι προσπαθει πολυ αλλα οχι εκει που πρεπει
    εκει που το προ εχει βρει την σωστη συνταγη και ακομα και αν τα κανει ολα τα αλλα λαθος θα παραμενει αξιολογο

Comment

Παλικάρι μου να σε φιλήσω!
      Insert Coin

Comment

Εγω θα το παρω στο Wii Και φυσικα κανω πλακα!Την πατησα με το 2009 αλλα τωρα που εχω Ps3 θα το απολαυσω εκει.

Comment

Λοιπόν αμα είναι θα ανεβάσω βίντεο απο έναν αγώνα Online να δείτε σε τι ταχύτητα περίπου είναι το παιχνίδι. Χοντρικά, είναι λίγο πιο αργό απο το περσινό Pro.

EDIT: Ρε σείς πώς θα κάνω το Fraps να recordarei σε χαμηλότερη ανάλυση; 3.44 λεπτά βίντεο έπιασε 4 ΓΙΓΑ!
          EDIT2: Καλά το encoding του αρχείου θα μου φάει 8 ώρες, θα τραβήξω άλλο βίντεο αύριο με άλλες ρυθμίσεις!

Comment

Μα και μεις ρε snake τόσα χρόνια παιζαμε pro νομίζεις οτι μας ενδιαφέρουν τα γραφικά οι αυθεντικές φανέλες και οι περισσότερς ομάδες? Nope! η διαφορά των δύο παιχνιδιών είναι καθαρά on the pitch. Στο φιφα παίζεις μπαλιτσα και στο προ εχεις κάτι τύπους που τρέχουν σαν να είναι τρένα πάνω σε ράγες!

Τέλος πάντων γούστα είναι αυτα και είναι φυσικό να εχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά δεν περίμενα ποτέ οτι θα ερθει η στιγμή που θα υπερασπίζομαι το φιφα και θα κράζω το προ! ΠΟΤΕ!
            I attack sharks
            when i smell them bleed
            I dont go swimming
            water just wants to be around me.

Comment

To fifa οτι και να κανουν αμα δεν ξεκινησουν απο το μηδεν παντα θα ειναι περισσοτερο arcade απο οτι πρεπει (τουλαχιστον για τα γουστα μου) και ειδικα τωρα με αυτην την 360 κινηση που διαφημιζουν εγω βλεπω να καταφερνουν ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θελουν
              οι παιχτες στριβουν και τρεχουν λες και εχουν την μπαλα στα χερια και οχι στα ποδια
              αμα σας αρεσει αυτο παω πασο.

Εγω πριτιμω 1000 φορες να φαινονται οι παιχτες λες και ειναι σε ραγες ή οταν βαζω replay να βλεπω στο σουτ οτι δεν υπηρχε επαφη μπαλα με ποδι
              παρα να χειριζομαι τον καραμπελα και να ειναι πιο ευκινητος και απο τον ryu hayabusa

Υ.Γ.
              Δηλαδη στο βιντεο αυτο τι ειναι πιο ρεαλιστικο οι ραγες του προ ή το φιφα με τους παιχτες να στρβουν σαν σβουρες ;

Comment

Το Pro ειναι arcade και το Fifa simulation, μη μπερδευεστε.
                Do a barrel roll!

Comment

Το PRO έχει σταματήσει πιστεύω την έννοια arcade καπου στο ISS....άντε μέχρι το PRO 3 που ήταν πιο γρηγορο διασκεδαστικο κτλ...

Απ'το 5 ειδικά και μετά σταμάτησε κάθε έννοια arcade για μένα...

Για FIFA δν έχω ιδέα...το κατεβάζω για να παίξω γτ διαβάζω ότι είναι καλύτερο κτλ...

Είδωμεν
                  "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                    Το Pro ειναι arcade και το Fifa simulation, μη μπερδευεστε.
                    Trolling at its best.
                    Insert Coin

Comment

Αντε μια βολτα στο neogaf, ειδα πολλα trolls... εχω παιξει demos και των 2 και ειναι ετσι ακριβως οπως τα ελεγαν. Το pro ειναι πληρως αυτοματοποιημενο, το Fifa θελει αρκετη τακτικη για να αναπτυχθεις, δεν ειναι τυχαιο που στο μενα παλευα στο intermediate, το αλλο στα 5 αστερακια νικιεται ευκολα σχετικα.
                      Do a barrel roll!

Comment

...says someone who loses Hawaii 5-0 from the CPU on regular difficulty.
                        Insert Coin

Comment

... ή τελος παντων καποιος που εχει δει και τα δυο.
                          Do a barrel roll!

Comment

...the same. To έχω γράψει στην πρώτη σελίδα.
                            Insert Coin

Comment

Δε μετραει, εσυ το Fifa το παιξες με προκαταλειψη, εγω ειμαι αντικειμενικος
                              Do a barrel roll!

Comment

Στα διάλα.
                                Insert Coin

Comment

Working...
                                X