Παντως δε ξερω για σας, αλλα τα πιο πεταμενα λεφτα στη ζωη μου τα εδωσα για το FIFA08 στο PC... Καπου εκει αποφασισα να μην ξανααγορασω FIFA. Oσο για το Pro, στο PC εχω μεχρι το 6, απο εκει και περα το σταματησα γιατι ηταν πλεον ακρως εκνευριστικο σαν παιχνιδι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pro Evolution Soccer 2010
Collapse
X
-
Originally posted by Loggo View PostΜόνο εγώ βρήκα το demo άκρως απογοητευτικό;
Τι ακριβώς σας εντυπωσίασε τόσο πολύ σε σχέση με το περσινό, επίσης απογοητευτικό, PES; Πέρα από το εντυπωσιακό presentation και το γυάλισμα των γραφικών, εγώ βρήκα την ίδια προβληματική φόρμουλα που κρατάει πίσω τη σειρά από το PES 2008 (από το PES 6 στις HD consoles) μέχρι σήμερα.
Ειδικά στο ζήτημα του animation, πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τι τους δυσκολεύει τόσο στο να το βελτιώσουν. Τέταρτη έκδοση στις HD consoles, και το animation του PES 5 στα PS2/Xbox παραμένει πολύ ανώτερο.
Δε περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά, στη παρούσα φάση, το PES μόνο με κιάλια βλέπει το FIFA.
Comment
-
Πρώτον όσοι προτιμάτε το FIFA ρίξτε και καμία ψήφο, που ξέρετε μπορεί το πρωταθληματάκι να γίνει και σε FIFA.
Κατα δεύτερον δεν μπορώ να καταλάβω που τα βρίσκετε όλα αυτά στο FIFA. Στο demo που έπαιξα οι παίκτες κόβανε τελείως scripted στον γάμο του καραγκιόζη και πάνω/δίπλα στους αμυντικούς και δείχνουν να αγνοούν εντελώς το τι κάνεις εσύ που έχεις την μπάλλα. Αντίθετα στο Pro προσαρμόζονται και κάνουν κίνηση μόνο αν τους βοηθήσεις με τις δικές σου κατευθύνσεις. Τα γραφικά για γέλια, σαν το FIFA 2000 στο PC. Μόνο σε κοντινά πλάνα οι παίκτες ξεχωρίζουν ποιοί είναι. Από μακρινή κάμερα όλοι είναι σαν παιδιά της αιθιοπίας, ξερακιανοί και χωρίς ξεχωριστή κοψιά. Το κοντρόλ και οι πάσες είναι λές και είναι άμπαλοι. Η ροή του παιχνιδιού είναι ψεύτικη δεν δίνει εικόνα ποδοσφαίρου. Στα συν μου άρεσαν κάποια animation με τσαλίμια, ντρίμπλες κ.λ.π. ΑΛΛΑ δεν έχουν καλή εφαρμογή μέσα στο παιχνίδι.
Τέλος πάντων πάω να παίξω το demo του Pro. Είναι τυχαίο ότι όσοι προτιμάνε το FIFA είναι βάζελοι;Insert Coin
Comment
-
Originally posted by DjSolid View PostΠαντως δε ξερω για σας, αλλα τα πιο πεταμενα λεφτα στη ζωη μου τα εδωσα για το FIFA08 στο PC... Καπου εκει αποφασισα να μην ξανααγορασω FIFA. Oσο για το Pro, στο PC εχω μεχρι το 6, απο εκει και περα το σταματησα γιατι ηταν πλεον ακρως εκνευριστικο σαν παιχνιδι.
Comment
-
Είναι τυχαίο ότι όσοι προτιμάνε το FIFA είναι βάζελοι;
Comment
-
Δε σας ξενισε που δεν ειχε live σχολιασμο το demo;
edit
Αυτο το post ενας θεος ξερει πως, το εκανα αρχικα στο "Αθληιτισμο".
Comment
-
Originally posted by JedahΠρώτον όσοι προτιμάτε το FIFA ρίξτε και καμία ψήφο, που ξέρετε μπορεί το πρωταθληματάκι να γίνει και σε FIFA.
Κατα δεύτερον δεν μπορώ να καταλάβω που τα βρίσκετε όλα αυτά στο FIFA. Στο demo που έπαιξα οι παίκτες κόβανε τελείως scripted στον γάμο του καραγκιόζη και πάνω/δίπλα στους αμυντικούς και δείχνουν να αγνοούν εντελώς το τι κάνεις εσύ που έχεις την μπάλλα. Αντίθετα στο Pro προσαρμόζονται και κάνουν κίνηση μόνο αν τους βοηθήσεις με τις δικές σου κατευθύνσεις. Τα γραφικά για γέλια, σαν το FIFA 2000 στο PC. Μόνο σε κοντινά πλάνα οι παίκτες ξεχωρίζουν ποιοί είναι. Από μακρινή κάμερα όλοι είναι σαν παιδιά της αιθιοπίας, ξερακιανοί και χωρίς ξεχωριστή κοψιά. Το κοντρόλ και οι πάσες είναι λές και είναι άμπαλοι. Η ροή του παιχνιδιού είναι ψεύτικη δεν δίνει εικόνα ποδοσφαίρου. Στα συν μου άρεσαν κάποια animation με τσαλίμια, ντρίμπλες κ.λ.π. ΑΛΛΑ δεν έχουν καλή εφαρμογή μέσα στο παιχνίδι.
Τέλος πάντων πάω να παίξω το demo του Pro. Είναι τυχαίο ότι όσοι προτιμάνε το FIFA είναι βάζελοι;
Δεν έχω να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο στο post του Loggo, συμφωνώ λέξη προς λέξη. Αυτό δε σημαίνει ότι τα δύο παιχνίδια έχουν τεράστιες διαφορές. Είναι κάμποσοι κατσαπλιάδες που κυνηγάνε μια μπάλα. Στάνταρ πράγματα. Για αυτόν όμως ακριβώς το λόγο μια έστω και μικρή διαφορά, μια πιο προσεγμένη λεπτομέρεια που σε ένα action παιχνίδι θα περνούσε απαρατήρητη, εδώ τα φέρνει όλα ντούμπα-μπαοκ. Ειδικά στο τομέα του animation και της ΑΙ, τόσο των αντιπάλων, όσο και των συμπαικτών, που μετράει πολύ στο P1vP2 το FIFA είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο και το Pro το ελληνικό. Ξανατσέκαρε μήπως το demo που έπαιξες ήταν του Pro γιατί η περιγραφή ταίριαζε άψογα.
Comment
-
Όχι έπαιξα και τα 2 demo στο 360. Αυτό που δεν μου άρεσε στο Pro μόνο είναι ότι οι παίκτες πολλές φορές είναι ικανοί να κάνουν μια απίθανη ενέργεια(πάσα, σούτ κ.λ.π.) ακόμα και σε απίστευτα αντίξοες συνθήκες. Θα ξαναδοκιμάσω το FIFA και θα εστιάσω σε αυτά που γράψατε. Απλά πρέπει να το ξανακατεβάσω γιατί το έσβησα, μου φάνηκε σαν να παίζανε μπάλλα 22 παίκτες του water polo. Μιλάμε για τόση αμπαλίαση...Insert Coin
Comment
-
To FIFA παντως μου φανηκε πολυ πιο δυσκολο απ'το Pro, ας πουμε Pro μεχρι και στο ανωτατο επιπεδο καταφερα να κερδισω ενω στο Fifa με δυσκολεψε το intermediate. Ισως χρειαστει να δοκιμασεις beginner για να μπεις στο κλιμα του παιχνιδιου και να το συνηθισεις.
Comment
-
-
Τα επαιξα και εγω τα ντεμο και εξακολουθω να προτιμω το προ.
Σιγουρα το φιφα εχει εξελιχθει και το προ παραμενει πανω κατω το ιδιο αλλα τι κι αν εχει καλυτερο animation το φιφα και γενικα πιο fluid gameplay
o πυρηνας gameplay του pro μου αρεσει περισσοτερο.
Ισως ειναι και θεμα συνηθειας αλλα η προσεγγισητου προ εξακολυθει να μου ταιριαζει καλυτερα
Υ.Γ.Με βλεπω παντως να δοκιμαζω και τα δυο φετος
Comment
-
Ρε παιδια το Pro εχει ελληνικη μεταφραση;Εμενα στα αγγλικα ειναι.Δε ξερω ποιο store εβαλε ο Dj οταν ηρθε αλλα το store ειναι στα αγγλικα.Στο μενου ομως χωρα Ελλαδα εβαλε απ'οτι ειδα.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
Comment