Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pro Evolution Soccer 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγω πριτιμω 1000 φορες να φαινονται οι παιχτες λες και ειναι σε ραγες ή οταν βαζω replay να βλεπω στο σουτ οτι δεν υπηρχε επαφη μπαλα με ποδι
    παρα να χειριζομαι τον καραμπελα και να ειναι πιο ευκινητος και απο τον ryu hayabusa
    Εχεις δοκιμάσει να στρίψεις τον παιχτη στο φιφα ενω τρέχεις? γενικά μαλλόν (και δεν σε ρωτάω ειρωνικά) εχεις παίξει και εχεις ασχοληθεί καθόλου με το φετινο φιφα? Γιατι αλλό να το βλέπεις και αλλό να παίζεις!
    Βάλε να τρέξει ενας παιχτης στο φίφα και θα δεις φυσικότητα αντίθετα με το προ που πάνε μαλλια κουβάρια και δεν παρεκλινουν ουτε μισό εκατοστό απο την πορεία τους! σου φαίνεται λογικό να μπορεις να τρέξεις όλο το γήπεδο απο την μια μερια του γηπέδου πάνω στην γραμμη του πλαγιου και να μην βγει η μπάλα! Τώρα αν εσένα σου αρέσει αυτό οκ πάω πάσο.

Επίσης ρε solid μήπως είσαι λίγο αρνητικά προκατειλημένος με το φιφα? (σαν τον jedah ενα πράμα!)
    I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

Comment

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
      To fifa οτι και να κανουν αμα δεν ξεκινησουν απο το μηδεν παντα θα ειναι περισσοτερο arcade απο οτι πρεπει
      Aπο το μηδεν(νεα μηχανη) ξεκινησαν στις νεες κονσολες,ακριβως για να δωσουν εμφαση στον ρεαλισμο και να ξεφυγουν απο τα παλια arcade fifa.

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
      Υ.Γ.
      Δηλαδη στο βιντεο αυτο τι ειναι πιο ρεαλιστικο οι ραγες του προ ή το φιφα με τους παιχτες να στρβουν σαν σβουρες ;
      Αυτο το βιντεο ειναι απο την pc εκδοση του fifa 10.H oποια δεν εχει καμια σχεση με αυτη των κονσολων.
      Tο παρακατω ειναι για 360-ps3
      Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Comment

Επίσης ρε solid μήπως είσαι λίγο αρνητικά προκατειλημένος με το φιφα? (σαν τον jedah ενα πράμα!)
        Δεν ξερω ισως και να ειμαι αλλα δεν ειναι οτι δεν ασχολουμε καθολου με τα φιφα
        καθε χρονο για pc τα κατεβαζω και τα δυο
        αλλα για κονσολα αγοραζω μονο το προ
        οποτε δεν ειναι οτι τα βλεπω μονο.

Αυτο το βιντεο ειναι απο την pc εκδοση του fifa 10.H oποια δεν εχει καμια σχεση με αυτη των κονσολων.
        Το ντεμο που επαιξα στο ps3 δεν με εκανε να αλλαξω αποψη

τεσπα ειναι και πως το βλεπει ο καθενας
        εμενα τα φιφα ακομα δεν με εχουν πεισει
        σιγουρα εχουν βελτιωθει και δεν εχουν σχεση με τα παλια φιφα αλλα και παλι δεν.....

Comment

Πάντως η κατάσταση μου θυμίζει πάρα πολύ την αντίστοιχη επί εποχής PS1 – PS2, απλά με διαφορετικό πρωταγωνιστή. Τότε η οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ Pro και FIFA ήταν τουλάχιστον αστεία, γινότανε όμως, και ειδικά επί PS1 τα FIFA ποyλάγανε σα τρελά. Πριν αγοράσει όλος ο κόσμος το Pro και πάρουμε του χρόνου ξανά μια απ’ τα ίδια, καλό είναι να κοιτάξει λιγάκι το FIFA το οποίο, αυτή τη στιγμή, είναι ξεκάθαρα ανώτερο.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
            Λοιπόν αμα είναι θα ανεβάσω βίντεο απο έναν αγώνα Online να δείτε σε τι ταχύτητα περίπου είναι το παιχνίδι. Χοντρικά, είναι λίγο πιο αργό απο το περσινό Pro.

EDIT: Ρε σείς πώς θα κάνω το Fraps να recordarei σε χαμηλότερη ανάλυση; 3.44 λεπτά βίντεο έπιασε 4 ΓΙΓΑ!
            EDIT2: Καλά το encoding του αρχείου θα μου φάει 8 ώρες, θα τραβήξω άλλο βίντεο αύριο με άλλες ρυθμίσεις!
            Μπορείς το αρχείο που έχεις recordάρει με το fraps να το ανοίξεις και να το σώσεις με το Windows Movie Maker. Το αρχείο θα συμπιεστεί! Με αυτό το κολπάκι ένα αρχείο 700mb, μετά το save απ' το movie maker θα έχει κάπου στα 15 mb!
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by DjSolid View Post
              Παντως δε ξερω για σας, αλλα τα πιο πεταμενα λεφτα στη ζωη μου τα εδωσα για το FIFA08 στο PC... Καπου εκει αποφασισα να μην ξανααγορασω FIFA. Oσο για το Pro, στο PC εχω μεχρι το 6, απο εκει και περα το σταματησα γιατι ηταν πλεον ακρως εκνευριστικο σαν παιχνιδι.
              Εχεις δικιο το FIFA08 ειναι μια βλακεια ιδιαιτερα στο pc αλλα το FIFA10 τα σπαει πολυυυυ καλυτερο και απο το φετινο pro
              http://www.youtube.com/watch?v=5ahsr...eature=related

Comment

το φετινό fifa είναι καλύτερο απο το pro

Comment

Εχει δοκιμασει κανεις το νεο PRO στην PS2 εκδοση του? Σχολια?
                  " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Έχω την PSP. Λογικά είναι ίδιo και σε PS2.

Eίναι ίδιο με το περσινό αλλά έχει προστεθεί το champion's league.
                    https://www.emulator-zone.com
                    I am an iteration closer to my desired solution!
                    The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                    Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                    Hyperdimension Neptunia

Comment

δε ξερω ρε belmont. Μπαινει στη μεση και η μικρη οθονη και δε ξερω εαν θα πρεπει να παραλληλισουμε τις 2 εκδοσεις.

αποτι διαβασα εχουν βελτιωθει γραφικα, ηχος, κινησεις κτλ αλλα οσο να ναι αλλο να στο λεει καποιος δικος μας που το επαιξε κι αλλο να διαβαζεις ποστς σε ξενα foras
                      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Το προηγούμενο το είχα κατεβάσει και δεν το είχα αγοράσει και το έπαιξα πολύ λίγο.
                        Με το 2010 έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και μου φαίνεται ίδιο με το περσινό από τα λίγα που θυμάμαι. Ίσως να υπάρχουν νέες κινήσεις (ποτέ δε χρησιμοποιούσα περίτεχνες κινήσεις) αλλά τα γραφικά μου φαίνονται ίδια. Ο ήχος παραμένει απαράδεκτος και απουσιάζει παντελώς η περιγραφή.

Ίσως να μην πρέπει όντως να μην συγκρίνουμε την PSP με την PS2 αλλά το 09 που το έπαιξα και στα δύο μου φαινόταν ίδιο.
                        https://www.emulator-zone.com
                        I am an iteration closer to my desired solution!
                        The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                        Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                        Hyperdimension Neptunia

Comment

Εκανε 2 εβδομαδες αλλα μολις εφτασε.Πρωτη φορα που αργει τοσο πολυ το play.Οποιος το εχει στο PS3,ας κανονισουμε για κανα διπλο.

Comment

Working...
                          X