Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το Browser's Inside Story.
    Starring Firefox!
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

    Comment


    • Το'ξερα, το'ξερα οτι θα την πάθω κάποια στιγμή.

      Comment


      • Originally posted by Raphael View Post
        Το Shadow είναι απο τα κορυφαία παιχνίδια .
        Eγώ το βάζω στα 3 κορυφαία παιχνίδια που έχω παίξει μαζί με την σειρά Metal Gear και τα Shenmue.

        Από εχθές ξεκίνησα να παίζω και το Uncharted 2: Among Thieves. To ότι είναι αριστούργημα, παιχνιδάρα (εθιστικό gameplay, ίσως τα καλύτερα γραφικά του PS3, πιο βαθύ σενάριο από αυτό του πρώτου τίτλου, γαμάτος και πάλι ήχος και sound effect) κτλ το ξέρετε αν όχι όλοι, οι περισσότεροι οποότε δεν χρειάζεται να πω κάτι.

        textures!!!!!



        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • You need calibration immediately

          Comment


          • Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι όσο καλό και να είναι το παιχνίδι, σίγουρα σε αναφορές παίρνει πολύ boost (που δεν αξίζει) λόγω της αποκλειστικότητας στο PS3. Heck ενώ μου άρεσε πολύ στην αρχή, αρχίζω να το αντιπαθώ γιατί παρουσιάζεται ως κάτι το ανεπανάληπτο και ακόμα να γράψει κάποιος έστω και ένα αρνητικό! Μην μου πείτε ότι δεν έχει, με πληροφορήσανε και αντικειμενικοί άνθρωποι....
            Insert Coin

            Comment


            • Originally posted by Jedah View Post
              Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι όσο καλό και να είναι το παιχνίδι, σίγουρα σε αναφορές παίρνει πολύ boost (που δεν αξίζει) λόγω της αποκλειστικότητας στο PS3. Heck ενώ μου άρεσε πολύ στην αρχή, αρχίζω να το αντιπαθώ γιατί παρουσιάζεται ως κάτι το ανεπανάληπτο και ακόμα να γράψει κάποιος έστω και ένα αρνητικό! Μην μου πείτε ότι δεν έχει, με πληροφορήσανε και αντικειμενικοί άνθρωποι....
              Kανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο.Ουτε και το uncharted.
              Προσωπικα δεν με αποπροσανατολιζουν ιδιαιτερα οι θετικες κριτικες.Σιγουρα με κανουν πιο αυστηρο,γιατι περιμενω κατι εξαιρετικο σε ολα,αλλα τελικα εχω την δικη μου κριση.

              Ειμαι στο 22 επιπεδο και δεν θεωρω οτι εχουν γραφτει υπερβολες απο τα παιδια εδω.To παιχνιδι ενθουσιαζει γιατι ισως δεν περιμενεις τετοια βελτιωση σε ενα sequel.Στο 2ο μερος ενος καινουριου ip δεν υπαρχει συνηθως η εκπληξη,απλα περιμενεις μια βελτιωμενη του πρωτου συνεχεια.
              Παντα το πρωτο παιχνιδι ενος μετεπειτα επιτυχημενου franchise ειναι και το καλυτερο,γιατι ηταν το πρωτο.Tο uncharted 2 ομως καταφερνει να σε εκπλησει οπως το πρωτο που ηταν κατι καινουριο.Κι αυτο γιατι ειναι πραγματικα βελτιωμενο παιχνιδι σε ολα.
              Απολυτα δικαιολογημενος ο ενθουσιασμος κατ'εμε.

              Comment


              • Originally posted by Bart View Post
                You need calibration immediately

                Δεν ξέρω αν είναι immediately πάντως θέλω να την κάνω calibration για μέγιστη απόδοση. Απο την άλλη δεν βρήκα στο ιντερνετ τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τη δικιά μου tv. 32LG3000

                Originally posted by Jedah View Post
                σίγουρα σε αναφορές παίρνει πολύ boost (που δεν αξίζει) λόγω της αποκλειστικότητας στο PS3. ...
                only on ps3



                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Σε οτι αφορα αυτα που ειπε ο jedah, προσωπικα θεωρω οτι ο τιτλος οντως εχει παρει ενα boost σχετικα παντα με αυτα που βλεπουμε στις κριτικες, εντυπωση που μου δημιουργηθηκε παιζοντας το παιχνιδι (βεβαια ειμαι ακομα στη μεση και εχω ασχοληθει ελαχιστα με το online) και αντικριζοντας δεκαρια απο καποια εντυπα και sites που τα περιμενα πιο αυστηρα. Αυτα απο μια πιο γενικη σκοπια και εχοντας βγει απο μια εμπειρια οπως αυτη του tactics (ασχετο αλλα εχω επηρεαστει), ο χαρακτηρισμος ''ανεπαναληπτο'' μου φαινεται και εμενα too much.

                  Απο κει και περα το παιχνιδι ειναι τελειο σε οτι κανει παρουσιαζοντας τρομερη βελτιωση στον shooting τομεα ενω υπαρχει παραλληλα και το wow factor στο οπτικο κομματι (που ειναι οντως εξαιρετικο) οποτε ο οποιος ενθουσιασμος ειναι δικαιολογημενος και οχι υπερβολικος. Επιπλεον εχει μερικα αξιομνημονευτα set pieces και για να πω την αληθεια το desperate times ειναι ενα κεφαλαιο που σιγουρα θα αργησει να ξεχαστει. Μεχρι στιγμης εχω φτασει στο 13 μερος και θεωρω οτι εχουν γινει αλματα σε σχεση με το πρωτο τοσο στο θεμα του gameplay (που ειναι πιο ισορροπημενο) οσο και στα θεματα οπτικος τομεας, σεναριο και διαρκεια. Να πω επισης πως συμφωνω full με τα οσα εγραψε ο hideo πιο πανω.

                  So far so good, συνεχιζω δυνατα αφου μιλαμε για κατι οντως εθιστικο και θα ακολουθησουν περισσοτερα απο μενα στη πορεια.

                  Comment


                  • Jedah αν είσαι ψείρας και τα θέλεις όλα στην εντέλεια θα βρεις λαθάκια αλλά είναι τόσο όμορφα στημένο το όλο campaign (για multiplayer χέρια ψηλά) που τέτοια πραγματάκια δεν σε χαλάνε.Μπορεί δηλαδή να χτυπάς τον εχθρό στο κεφάλι κι επειδή ο στόχος δεν κάλυψε όλο το κρανίο να μην ψοφήσει ο αντίπαλος ή κάπου κάπου να κολλήσει πίσω από ένα τοίχο την ώρα που θες να βγεις.

                    Όπως είπα και αλλού θα θεωρούσα αυστηρά προσωπικά μειονέκτημα την έλλειψη κινήτρου για mastering του τίτλου π.χ. medals για highscore,συνεργασία Co op σε offline περιβάλλον αν το παιχνίδι δεν ήταν Uncharted αλλά είναι έτσι φτιαγμένο το campaign και συνάμα είναι τέτοιο το είδος που αντιπροσωπεύει λέγε π.χ. Dark Sector,Gears of War,The Bourne Conspiracy κτλ. που όταν το ολοκληρώσεις 2 φορές Hard & Crushing όπως συμβαίνει με τα αντίστοιχα επίπεδα δυσκολίας των υπολοίπων θα τα έχεις δει σχεδόν όλα σε αυτό το mode.Έτσι συνέβη τλχ. σε μένα με την σειρά της Epic,το ίδιο με τον τίτλο της Digital Extremes,ακολούθως με εκείνον της High Moon Studios και τώρα το ίδιο παθαίνω με το Uncharted 2 στο Crushing.Δεν έχουν αυτό που λέμε εκπλήξεις στο gameplay και δεν το εννοώ με βάση την ποικιλία π.χ. platforming,shooting sections.Ξέρεις πάνω κάτω ότι οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις ξεπερνιούνται με ελάχιστους πειραματισμούς.

                    Στην τελική ίσως ζητάω αλλά όπως και πάρα πολλοί τίτλοι τέτοιας φιλοσοφίας όσο εξαιρετικοί και να είναι δεν με παροτρύνουν να ασχοληθώ πολλές φορές με τα campaign τους όταν δεν έχουν τρόπους να με ωθήσουν ξανά με ένα replay.

                    Comment


                    • Λαθη ουσιας ή σοβαρα μειονεκτηματα imo ο τιτλος δεν εχει (εφτασα στο 17 btw και επαθα πλακα απο το 14ο κεφαλαιο και μετα). Το πρωτο παιχνιδι για παραδειγμα παρ'οτι παρα πολυ καλο ειχε θεματα με τη διαρκεια, τη δυσκολια και τη ποικιλια σε αυτα που προσεφερε ενω παράλληλα δεν υπηρχε το online. Το δευτερο δινει ενα πολυ ευρυτερο συνολο και εκτος του οτι εχει λυσει ολα τα παραπανω προβληματα (ειδικα το ζητημα της ποικιλιας ας πουμε) οτι νεο εισαγει (πχ η stealth προσεγγιση και οι καινουργιες melee επιλογες) καταφερνει να το ενταξει πολυ ομαλα μεσα στο ολο συστημα.

                      Σιγουρα δεν μπορω εχω ολοκληρωμενη αποψη στην παρουσα φαση ωστοσο πιστευω οτι δυσκολα κανεις θα συναντησει πραγματα που θα τον χαλασουνε μιας και εχει γινει φοβερη δουλεια σχεδον παντου.

                      Απο κει και περα πηγαινουμε στο τι ζηταει ο καθενας και εκει βαζω τις ενστασεις μου καθως θεωρω οτι το προβλημα με καποιες απο τις κριτικες δεν ειναι στο ποσο καλο ειναι το uncharted αλλα στον αποπροσανατολισμο απεναντι στο ερωτημα του τι τελικα προσφερει και θελει να πετυχει το uncharted.

                      Comment


                      • Τώρα από προχτές παίζω το Elder Scrolls IV: Oblivion και έπαιξα και λίγο και το expansion set του μέσα(Shivering Isles ! Ευτυχώς το αγόρασα μόνο 9,99 ευρώ, γιατί μέσα στο MS Marketplace κάνει 2400 MS Points... Τι ρουφιανοί αυτοί ! ).

                        Επειδή έχω ξαναπαίξει το παιχνίδι παλιότερα στο PC, έχω να σας επεσημάνω κάποιες συγκρίσεις, για όσους δεν το έχουν παίξει, ότι η έκδοση Χ360 έχει μερικά framedrops και κάνει και λίγο lag, κάτι που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο PC. Σας συνιστώ να το αγοράσετε μόνο της PC έκδοσης, για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα.
                        sigpic

                        Comment


                        • Μπορείς, σε παρακαλώ, BigBoss να σταματήσεις να βάζεις τόσο μεγάλες εικόνες; Ξεχειλώνουν τη σελίδα και μερικές φορές παίρνει 1 λεπτό μέχρι να έρθει στα συγκαλά της. Κανείς εδώ μέσα δεν έχει οθόνη με ανάλυση 3000x2500, συνεπώς δεν εξυπηρετούν σε κάτι πόσο μάλλον όταν η ποιότητα είναι τόσο κακή (εφόσον είναι φωτογραφία της τηλεόρασης). Και συνήθως δε βάζεις μόνο μία...
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                          Comment


                          • Ναι και επιλεον μπορει αυτο που βλεπεις εσυ να φαινεται γαματο στη TV σου αλλα οι φωτογραφειες του κινητου σου δε το αποτυπωνουν καθολου καλα.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Big Boss καταλαβαίνουμε ότι εντυπωσιάστηκες και θέλεις να δείξεις ένα μέρος της πόρωσής σου αλλά η προσπάθειά σου όσο καλοπροαίρετη και να είναι πραγματικά αδικεί σε μεγάλο βαθμό το οπτικό αποτέλεσμα του τίτλου.Κάτσε να λιώσεις και όταν φτάσεις στα 2 τελευταία μεγάλα κεφάλαια του παιχνιδιού θα μείνεις ειδικά εκεί .

                              Comment


                              • και μας εχεις γαμησει και στο σκρολλιγκ την παναχαικη μου
                                Ground_Zero:

                                Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                                Comment

                                Working...
                                X