Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by BigBOSS View Post
    Τις τελευταίες ημέρες είχα ξεκινήσει και έπαιζα το εξαιρετικό Bioshock (ένα replay ενόψει και Bioshock 2) καθώς και το hack&slash Dante's Inferno. To Bioshock το τερμάτησα σήμερα και είναι ένα game που οι περισσότεροι εδώ μέσα το γνωρίζουν και το έχουν τερματήσει οπότε πάω κατευθείαν στο Dante's Inferno.

    Aυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για το game της Viscelar Games είναι πως χαρακτηρίζεται από πολύ, μα πάρα πολύ gor-ίλα και αν κάποτε θεωρούσαμε gore το Devil May Cry ή το God of War, σήμερα αυτά τα games μοιάζουν με "νηπιαγωγείο" μπροστά στην βία και ατμόσφαιρα του Dante's Inferno. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά με σταθερά 60 fps, δεν υπάρχει aliasing, οι φωτισμοί είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί όπως και το art direction με την κόλαση του παιχνιδιού να μοιάζει όπως περίπου να την έχουμε μέσα στο μυαλό μας. Ιδιαίτερα cool στοιχείο στον τεχνικό τομέα του τίτλου, είναι οι ψυχές των ανθρώπων που πήγαν στην κόλαση, με την μορφή ανθρώπινων φιγούρων σε πλαγιές με βράχια κτλ. Το gameplay ακολουθεί τα χνάρια του God of War αλλά μέσα στο παιχνίδι υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δύο οδών, holy και unholy. Καθεμιά οδός έχει να προσφέρει και τις ανάλογες αναβαθμίσεις στο δρεπάνι του ήρωα. Μάλιστα μέσα στο παιχνίδι συναντάς κάποιες ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο Πόντιος Πιλάτος, και έχεις την επιλογή συγχώρεσης των αμαρτιών τους ή όχι (όπως και για κάθε εχθρικό πλάσμα που συναντάς).

    Το σενάριο του παιχνδιού χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό (ούτε χρειάζονταν να είναι σε hack&slash) είναι ικανοποιητικό και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που καυτηριάζεται από τους δημιουργούς η καθολική εκκλησία για τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδινε στους σταυροφόρους.
    Καλά ρε πήρες καινούριο game???Καλύτερα πάντως θα ήταν να κρατήσεις τα λεφτά σου ενόψει god of war 2 και bioshock 2.Έχουμε και οικονομική κρίση βρε αδερφέ!!!Highlight:
    Απορώ ώρες ώρες πού βρίσκεις τόσα λεφτά και παίρνεις τόσα πολλά games!!!!:kill::kill::kill:
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

    Comment


    • Originally posted by ChrisTop View Post
      Έχω μιάμιση βδομάδα χωρίς εξεταστικές, μαθήματα, φροντιστήρια και λοιπές υποχρεώσεις!

      Παίζω Dragon Age, το τελειώνω και αρχίζω στο καπάκι ένα εκ των Fallout 3, Mass Effect 1 (και μετά 2). Ποιο προτείνετε;
      Το Fallout 3 είναι καλύτερο, αλλά θα πρέπει να αφιερώσεις πάνω από 60 ώρες αν αποφασίσεις να το αρχίσεις. Το Mass Effect από την άλλη, θέλει κάνα 20ωρο στο νερό. Αν δε παίζει ζήτημα χρόνου παίξε Fallout, αν αναγκαστείς να το αφήσεις στη μέση όμως, άρχισε το Mass Effect. Αμφότερα πάντως είναι καλοί τίτλοι οπότε δε χάνεις ό,τι κι αν επιλέξεις.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

      Comment


      • Μια χαρούλα, αρχίζω το Mass Effect τότε μπας και τελειώσω την 2λογία πριν την άλλη Τετάρτη.

        Πάντως, το Dragon Age γράφει 5 ώρες και λέει 11% completion. Ελπίζω να μην ασχοληθώ με αυτό μόνο στο τέλος.

        Comment


        • Originally posted by ChrisTop View Post
          Μια χαρούλα, αρχίζω το Mass Effect τότε μπας και τελειώσω την 2λογία πριν την άλλη Τετάρτη.

          Πάντως, το Dragon Age γράφει 5 ώρες και λέει 11% completion. Ελπίζω να μην ασχοληθώ με αυτό μόνο στο τέλος.
          Και που να δεις τι παίζει αν διαλέξεις άλλο οrigin, πάρεις διαφορετικό class, συναντήσεις ανάλογα με το origin που έχεις χαρακτήρες από άλλο story και πάει λέγοντας.Στα μέσα του Μάρτη έρχεται και το Awakening που προσθέτει κι άλλο ένα origin,νέα party members,νέες περιοχές.Χώσε και το Return to Ostagar που χώνει λίγα ακόμα στοιχεία και είσαι φορμαρισμένος για περιπέτειες.
          Στο Mass Effect διάλεξε Paragon (karma) κάνε τα quests σου side και main, μετά τρέχα για Renegade με τα εντελώς αντίθετα, βάλε τα σε import για το Mass Effect 2 κάνε ότι είναι να κάνεις από κει με διπλό και τριπλό playthrough για να δεις όλες τις πτυχές της ιστορίας σημαντικές και μη.Τέλος, μπες στο κόσμο της Wasteland να λιώνεις με τις ώρες στην ραδιενέργεια παρέα με ένα μπουκάλι Nuka Cola αφού χώσεις όλα τα add-on στην G.O.T.Y edition και ένα ωραίο πρωινό θα χρωστάς το εξάμηνο.

          Είναι να μην αρχίσεις γιατί αν αρχίσεις παίζει να μη γυρίσεις.

          Comment


          • Εγώ είπα να παίξω το God of War II γιατί πλησιάζει το ΙΙΙ. Δεν έπαιξα πολύ, τέλειο φαίνεται πάντως. Κατά τα άλλα Uncharted 2 με τον Laharl, τσακίζουμε μερικούς ξένους, το ίδιο και στο WipEout HD. Στο τελευταίο είπα να κάνω και το Arcade Perfect, 5 reverse πίστες μου έμειναν. Τέλος πάντων...

            Comment


            • Vagrant story paizw kai evala shmera gia plaka mass effect 2 kai kollhsa (aisiws ftanw tis 7 wres).Ante na ta teleiwsw gia na arxisw fallout 3 pou to exw toso kairo kai den to exw aggi3ei.
              Deus Misereatur...
              Gloria filiorum patres i.e.m.e
              Viva los Vatos Locos

              ---------------------
              UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

              Comment


              • Σήμερα έπαιξα το ODST σε HDTV γνωστού μου. Firefight, δύο ματς στο Heroic και ένα στο Easy που νόμιζα πως είναι Normal και παραξενεύτηκα κιόλας που ήταν τόσο εύκολο... Κοπανούσα Brutes με τη βαριά ακούγοντας το βιολί από το The Devil Went Down to Georgia...
                Υπεροχή. Ήξερα πως το gaming στη HD είναι μακράν καλύτερο, και είχα παίξει πριν από καιρό σε HD πάλι, αλλά τώρα που έδωσα βάση μπορώ να π πως είναι το κάτι άλλο. Τα γραφικά είναι υπέροχα, απορώ που κάποιοι γκρινιάζουν.

                Comment


                • Πήγα και πήρα το Bioshock 2 για PC. Πολλά καλά παιχνίδια βγαίνουν κι ακόμα είμαστε αρχές του έτους!! Α για το game, σε όποιον άρεσε το πρώτο θα αρέσει και αυτό. Δεν θυμάμαι καν τι έγινε στο τέλος του πρώτου, εδώ είσαι Big Daddys και σκοτώνεις άλλους Big Daddys για να κάνεις adopt τις Little Sisters. Έχει και Big Sisters που έχουν το διάολο μέσα τους, σφαίρα πάνε!
                  sigpic

                  Comment


                  • Αφου λοιπον τελειωσα το Mass Effect, ειπα να παιξω το αλλο μεγαλο αποθημενο του 360 μου, το Fable II. Ειμαι μολις στην αρχη, αλλα μου εκανε μεγαλη (και ασχημη) εντυπωση το γεγονος οτι το experience το παιρνεις μετα τις μαχες πατωντας R2 για να συλλεξεις orbs που αφηνουν οι εχθροι. Τι το ασχημο ειχε ας πουμε το συστημα με τις μπαρες ή τους αριθμους για ενα τετοιο παιχνιδι;

                    Εχω πει πολλες φορες οτι δε θα ηθελα να υπηρχαν καν οι αριθμοι και οι μπαρες κλπ, αλλα αυτο μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση... Ισως παρακατω να δικαιολογηται παντως...ΘΑ δουμε.
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                    Comment


                    • Κώστα το Fable 2 είναι πολύ παράξενο σε κάποια πράγματα. Γενικά σε μπερδεύει, σε αποπροσανατολίζει. Μου κακοφάνηκε, αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα και κατά τα άλλα είναι πολύ ευχάριστο.

                      Comment


                      • Originally posted by Raphael View Post
                        ΣΥπεροχή. Ήξερα πως το gaming στη HD είναι μακράν καλύτερο, και είχα παίξει πριν από καιρό σε HD πάλι, αλλά τώρα που έδωσα βάση μπορώ να π πως είναι το κάτι άλλο. Τα γραφικά είναι υπέροχα, απορώ που κάποιοι γκρινιάζουν.
                        Άσε μας ρε Raphael που θα μας πεις ότι γκρινιάζει ο λαός.Επειδή δεν έχουν τρίχες και τέλειες μύτες οι χαρακτήρες για χάρη πιο έντονων συγκρούσεων θα μας την πεις και από πάνω;Φωτορεαλισμός for (n)ever...

                        Comment


                        • Ξεκίνησα το kingdom hearts για το ps2.Δέκα ωρίτσες μέχρι στιγμής.Δύστροπος χειρισμό(τι άθλια η ακρίβεια στα άλματα!!!)ς και αδυανόητη δυσκολία για πολύ απλά πράγματα.Αναλώνεται σε άσκοπες αναζητήσεις πραγμάτων.Δεν ξέρω λίγο ψιλοξενέρωσα...Περίμενα πολύ περισσότερα.Κατά τα άλλα το core gameplay στις μάχες είναι εθιστικότατο!
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

                          Comment


                          • Που το έχεις φτάσει;Μην ξενερώνεις,οι πρώτες ώρες του παιχνιδιού είναι έτσι μετά γίνεται πολύ καλύτερο!

                            Όσον αφορά τον χειρισμό.Σίγουρα έχουν κυκλοφορήσει παιχνίδια με καλύτερο χειρισμό αλλά μην ξεχνάς ότι το παιχνίδι είναι 8 ετών...;)Δώστου λίγο χρόνο,θα δεις ότι αξίζει τον κόπο.

                            Άντε όταν σε πετύχω msn θα τα πούμε.;)


                            Tidy!

                            Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

                            Comment


                            • Λίγα λόγια για το Kingdom Hearts... Από τα λίγα games που μου είχαν κάνει τέτοια αίσθηση. Ήταν bundle με το ps2 μου και αν και μου είχε φανεί εξωφρενικό το concept μόνο το logo της Square με έκανε να έχω πίστη. Παίχτη δώσε του χρόνο έχεις να δεις ακόμη μπόλικα πράγματα. Προφανώς είναι game σχεδόν 8ετίας(γερνάαααμεεε λέμεεεε) και έχει κάποια δύστροπα άλματα κτλ αλλά αν σου αρέσει η Disney ή τα FF( ή και τα δύο όπως συνέβη με μένα) θα το ευχαριστηθείς σίγουρα.

                              Εγώ παίζω το γιατρό σε μια μονάδα στην Αλεξ/πολη( 526 ΜΚ ΤΠ) οπότε δεν ασχολούμαι και πολύ με το αντικείμενο. Πάντως Μπατονέτα που έβαλα χθες να παίξω έφαγα τρελή ήττα... Τώρα βρήκαν να βγουν όλες οι παιχνιδάρες γμτ που είμαι μέσα???(Βioshock 2,Bayonetta,Mass Effect 2,Heavy Rain,FF13,GoW 3 και και....) Αργκκκ....
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                              Comment


                              • Originally posted by Burai_Fighter View Post
                                Εγώ παίζω το γιατρό σε μια μονάδα στην Αλεξ/πολη( 526 ΜΚ ΤΠ)
                                526 πηγες ρε τυχερακια
                                Γλυτωσες το αθλιο 644 που ημουν εγω

                                Παντως ενταξει μια χαρα πολη η Αλεξανδρουπολη.Το καλοκαιρι ειδικα περασα πολυ ωραια εκει.Το χειμωνα ειναι αρκετα χειροτερη.

                                Comment

                                Working...
                                X