Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Uncharted 3...

    ZOMG!!!!


    Comment


    • Πιστεύω ειλικρινά ότι το Diablo: Hellfire αποτελεί ιδανικό παράδειγμα single player εμπειρίας παλιάς σχολής που σπάει κόκκαλα. Το PC πάντα θα έχει μια θέση στην καρδιά μου επειδή δίνει την δυνατότητα να ασχοληθώ με ένα μεγάλο αριθμό δυνατών παιχνιδιών των παρελθοντικών χρόνων που όχι μόνο παραδίδουν μαθήματα γραφής στο σήμερα αλλά κρατούν και την ξεχωριστή τους ταυτότητα κάτι που σήμερα τείνει να εξαφανιστεί (το ίδιο ισχύει και στις κονσόλες).
      Ποιος μπορεί να ξεχάσει εμπειρίες όπως τα Wizardry series, Little Big Adventure series, Jack Orlando, Diablo series, Unreal Original, Ubik, Ultima series, King's Quest series, Planescape Torment, Baldur's Gate series, Heretic series, Stonekeep, Riven, Blood, Fallout series, Larry Laffer series, The Blackstone Chronicles, Gabriel Knight series, The Longest Journey, Crusader: No Regret, Clive Barker's: Undying, Shadow Warrior, Die by the Sword, Chronicles by the Sword, Sin, Ignition, Still Life, System Shock series και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό...ξεκινάω μαραθώνιο με τον πάσο μου το Hellfire add- on του πρώτου Diablo που προσωπικά ανήκει στο top ten όλης της gaming εμπειρίας μου και όπου με βγάλει το κύμα.:resp:

      Απίστευτες εποχές με κουτάρες, φυλλάδια, manualάρες, περιέχομενο και γενικά ένα σύνολο που χαιρόσουν να το βλέπεις και να το κατέχεις. Πλέον, με τα pdf και τα manual 5 σελίδων αισθάνομαι ότι κάτι λείπει.

      Comment


      • Τα έχεις παίξει όλα αυτά;
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

        Comment


        • ωραιο post του ren, straier η ερωτηση σου δεν θα επρεπε να αποτελει εκπληξη, καθε gamer 25+ ετων που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να (εχει) παιξει ολα τα παραπανω η τουλαχιστον τα περισσοτερα απο αυτα

          Comment


          • Originally posted by Vaynard View Post
            ωραιο post του ren, straier η ερωτηση σου δεν θα επρεπε να αποτελει εκπληξη, καθε PC gamer 25+ ετων που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να (εχει) παιξει ολα τα παραπανω η τουλαχιστον τα περισσοτερα απο αυτα
            Fixed.;)
            Carpe diem

            Comment


            • εστω,
              βεβαια αν ενας 25+ ετων gamer που, εχει μεινει αγκιστρωμενος σε μια πλευρα απο τις δυο (αν και μεταξυ μας ποτε δεν καταλαβα γιατι γινεται ακομα αυτος ο στερεοτυπος διαχωρισμος στο μυαλο καποιων) κακο στον εαυτο του εχει κανει γιατι του στερησε την ευκαιρια να παιξει ποιοτικους τιτλους στον καιρο τους (και εξακολουθει να του κανει ακομα) δεν ξερω ισως να το βλεπω ετσι επειδη εχω δει και τις δυο πλευρες εξισου στην gaming μου καριερα:troll:

              Comment


              • Από τα παραπάνω μόνο το Diablo II πρέπει να έχω παίξει. Δεν είναι θέμα προκατάληψης PC VS κονσόλες, είναι θέμα προτίμησης είδους παιχνιδιών.

                Για να μην είναι off-topic, αυτήν την περίοδο παίζω Cave Story+ (είχα παίξει το original το 2004), Rayman Origins, Disney's PK και ξέμπαρκες fan πίστες Super Meat Boy στο Super Meat World. Έβγαλα και μερικές πίστες από το Bit. Trip Runner αλλά το άφησα στον πάγο για λίγο μέχρι να ξεμπερδέψω με τα παραπάνω. Η χαρά του Platformά, χρόνια είχα να ασχοληθώ τόσο έντονα με βιντεοπαιχνίδια.

                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                Comment


                • Από τα παραπάνω μόνο το Diablo II πρέπει να έχω παίξει. Δεν είναι θέμα προκατάληψης PC VS κονσόλες, είναι θέμα προτίμησης είδους παιχνιδιών.
                  πλακα κανεις ελπιζω? απο την στιγμη που δεν εχεις δοκιμασει την λιστα με τα pc games που αραδιασε ο ren πως τα απορρηπτεις και πως ξερεις οτι δεν θα σου αρεσε η νοοτροπια τους και δεν θα σε τραβηξουνε?

                  αν τα εχεις δοκιμασει εστω πασο, η πλειοψηφια δεν ειναι ετσι ομως, υπαρχει αγνοια και στις δυο πλευρες για την αλλη, το αγνωστο ειναι σιγουρο οτι δεν θα αρεσει σε κανεναν

                  Comment


                  • Καλα τωρα δεν ειναι να πιανεις Wizardy στους καιρους μας...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                    Comment


                    • καλα ναι, στο καιρο τους εννουσα προφανως , εκει στα teens που διαμoρφωνεις τα γουστα σου σε πολλα πραγματα μεταξυ αλλων και των αγαπημενων σου genres στα vgs

                      αν και μερικα απο τα παραπανω pc games παιζονται ακομα και σημερα αν υπαρχει καλη θεληση

                      Comment


                      • Δεν τα απορρίπτω, δεν θα μπορούσα να το κάνω άλλωστε από τη στιγμή που δεν έχω ασχοληθεί καν μαζί τους. Μπορεί να είναι και οι καλύτερες παιχνιδάρες ever. Απλά δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους λόγω άγνοιας / αδιαφορίας. Ορισμένους τίτλους τους ακούω πρώτη φορά. Εκείνη την περίοδο δεν είχα PC ούτε εγώ ούτε κάποιος φίλος, επομένως ασχολιόμουν αποκλειστικά με το Master System / Playstation.

                        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                        Comment


                        • συμφωνοι, αλλα στα λογια μου ερχεσαι, προηγουμενως σταθηκα σε αυτο που εγραψες εδω

                          Δεν είναι θέμα προκατάληψης PC VS κονσόλες, είναι θέμα προτίμησης είδους παιχνιδιών.
                          προφανως και διαμωρφωνονται γουστα συμφωνα με τα genres που εχει ασχοληθει κανεις απο μικρος, δεν θα μαθει ομως ποτε ομως αν θα σου αρεσε το x,ψ gerne και gameplay/style φιλοσοφια αν δεν τα δοκιμασει

                          ποσο τον νοιαζει τον καθενα βεβαια να τεσταρει κατι εξω απο τα νερα του ειναι σχετικο,μαλλον αναλογως ορεξης , ελευθερου χρονου, ηλικιας, ενθουσιασμου, κτλ, κτλ

                          Comment


                          • Δεν είναι θέμα κονσόλας ή υπολογιστή.Είναι θέμα το πως σου έκατσε.Ο υπολογιστής ήταν πολύ ακριβός για μένα τότε ώστε να μου πάρουν οι δικοί μου,σκέψου μάλιστα ότι είχα 1 κονσόλα μόνο με 20 παιχνίδια μόνο (μέσα σε 4-5 χρόνια έτσι;).Μετά,όταν πέρασα στη σχολή, με τα χίλια ζόρια πήρα έναν υπολογιστή τούμπανο για τότε,έπαιξα όλους τους τίτλους που βγήκαν τότε και παράλληλα ήθελα να ασχοληθώ και με παλαιότερους,βλέπε Baldur's Gate,IceWind Dale,Neverwinter Nights,Planescape Torment.Κάπου εκεί άρχισα να μπαίνω στο φόρουμ του Gamepro και καλώς ή κακώς ξανακόλλησα το μικρόβιο που λέγεται "κονσολίτιδα".Από τότε παραμένω φαν και αυτό είναι όλο.Βέβαια με την πρώτη ευκαιρία που θα κάνω φορμάτ,θα εγκαταστήσω Baldur's Gate,Planescape,Vampire The Masquerade Bloodlines.Όπως βλέπεις δεν είναι θέμα κολλήματος ή ξεροκεφαλιάς,απλά κάποιες φορές τυχαίνει.;)

                            edit:Τον υπολογιστή που πήρα τότε,τον έχω ακόμα.Είναι 8 χρονών.
                            Carpe diem

                            Comment


                            • Originally posted by Vaynard View Post
                              εστω,
                              βεβαια αν ενας 25+ ετων gamer που, εχει μεινει αγκιστρωμενος σε μια πλευρα απο τις δυο (αν και μεταξυ μας ποτε δεν καταλαβα γιατι γινεται ακομα αυτος ο στερεοτυπος διαχωρισμος στο μυαλο καποιων) κακο στον εαυτο του εχει κανει γιατι του στερησε την ευκαιρια να παιξει ποιοτικους τιτλους στον καιρο τους (και εξακολουθει να του κανει ακομα) δεν ξερω ισως να το βλεπω ετσι επειδη εχω δει και τις δυο πλευρες εξισου στην gaming μου καριερα:troll:
                              Η μπορει να εχεις δει και τις 2 πλευρες και να σε τραβαει μονο η μια τελικα.:p
                              Γινεται και αυτο.
                              Σιγουρα to pc gaming,ασχετα απο τις προτιμησεις του καθενος στο παρελθον ειχε μια ταυτοτητα,παρ'ολο που για μενα ηταν παντα πισω απο το console gaming.Σημερα ομως σχεδον ολα τα pc games περνανε και στις κονσολες.

                              Comment


                              • Originally posted by hideo View Post
                                Σημερα ομως σχεδον ολα τα pc games περνανε και στις κονσολες.
                                Μάλλον το ανάποδο συμβαίνει. Σχεδόν όλα τα console games βγαίνουν σε PC και πολλές φορές με μέτρια αποτελέσματα και χωρίς να αξιοποιούν το διαθέσιμο hardware. Ένα παιχνίδι ταξινομείται με βάση την πλατφόρμα για την οποία προγραμματίζεται αρχικά, και αυτή σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι το PC.

                                Τέλος πάντων. Επιστροφή στην κανονική ροή του θέματος παρακαλώ, μετά από το χαριτωμένο off topic.
                                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                                Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                                Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                                Comment

                                Working...
                                X