Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Το είχα βάλει και στο thread με τους emulators, προσωπικά στον Snes9x χρησιμοποιώ αυτά τα settings:
Με αυτά τράβηξα τα screenshots που έβαλα πριν.
Next gen
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Τα 3 screenshots που έβαλα είναι με Stretch Image και είναι κομπλέ. Μη ξεχάσεις να τσεκάρεις και το Mantain Aspect Ratio.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Μόλις τελείωσα το Riviera: The Promised Land(GBA) και τώρα αρχίζω το Children of Mana(DS) για να προλάβω και τα υπόλοιπα GBA-DS παιχνίδια που έχω στην άκρη.
Το Riviera είναι το πρώτο GBA παιχνίδι που τερματίζω στα χρόνια της Ninty.
Δεν έχω παίξει τα Uncharted, ακόμα τουλάχιστον. Με βάση όμως ένα πολύ δυνατό PC + το αχανές και ΕΠΙΚΟ περιβάλλον του με την φύση και γενικά τα τοπια να ξεδιπλώνονται σαν έργο τέχνης συνοδευόμενα από απίστευτη μουσική και εφέ, του έδωσα αυτό τον τίτλο.
Εν αναμονή του Zelda που ακόμα δεν μου'ρθε παίζω το NFS The Run.
Μου αρέσει πολύ, έχει αυτή την arcadίλα που λείπει σήμερα, φουλ τα γκάζια και έχει ο Θεός. Παραδόξως έχει πάρει μέτριες βαθμολογίες. Μέχρι και το σενάριο κριτικάρουν οι κάφροι. Τι να πω εδώ πέρναν καλές βαθμολόγιες οι σαπίλες τα Shift. Τεσπά.
Εγώ γουστάρω.
Όχι και σαπίλες τα shift, απλά δεν είναι arcade!
By the way εγώ παίζω το Ferrari F355 challenge στο DC. Ένα σχόλιο στο youtube λέει "They don't make games like this any more, the sense of passion is here very obvious !"
Ντάξει δε θα πω ότι δε φτιάχνουν τέτοια παιχνίδια πλέον, αλλά σίγουρα έχουν καταφέρει να δώσουν τέτοια αίσθηση στην οδήγηση της F355 που λες ε, είναι ξεκάθαρο, οι τύποι είναι fanboys του αμαξιού (μόνο αυτό το αμάξι έχει!) και γούσταραν να φτιάξουν παιχνίδι για πάρτη του!
Και όντως ο Yu Suzuκi είναι φαν της ferrari, εξ ου και η δημιουργία του outrun επίσης.
Comment