Το νεότερο. Mε ενοχλούν περισσότερο τα κουλά του χειρισμού παρά οτιδήποτε άλλο. Και οκ η ιστορία είναι gtp, δε βοηθάνε ούτε τα voice overs, ούτε ο Conrad. Μου αρέσει όμως το σκηνικό, το εικαστικό και το ότι παίζει 2d παρ'όλo το γενικότερο στήσιμο που, γενικά, δείχνει να μη δουλεύει τίποτα. Μόλις έφαγα το boss στο Death Tower το οποίο σαν επίπεδο ήταν ένας αχταρμάς από σάλτα και πιστολίδι μέχρι να πεθάνουν όλοι με την όποια απόπειρα για stealth ή προσεχτικά βήματα λόγω παγίδων να πηγαίνει περίπατο αφού μπορείς να δεις τα πάντα με τα cheat glasses.
Το δε boss το κόλλησα σε μια γωνία στο πάνω μέρος και του έριχνα grenades καθισμένος στο σημείο που μπορείς να φουλάρεις grenades.... δηλαδή, οκ.
Αλλά ναι, χαλαρά. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους όταν το έφτιαχναν, μπράβο τους όμως για τη προσπάθεια. Η μόνη διαφορά στην όλη ιστορία είναι ότι αν κάποιος θελήσει να παίξει Flashback θα κοιτάξει να παίξει το Flashback και μετά αυτό εδώ.
Το δε boss το κόλλησα σε μια γωνία στο πάνω μέρος και του έριχνα grenades καθισμένος στο σημείο που μπορείς να φουλάρεις grenades.... δηλαδή, οκ.
Αλλά ναι, χαλαρά. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους όταν το έφτιαχναν, μπράβο τους όμως για τη προσπάθεια. Η μόνη διαφορά στην όλη ιστορία είναι ότι αν κάποιος θελήσει να παίξει Flashback θα κοιτάξει να παίξει το Flashback και μετά αυτό εδώ.
Comment