Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το νεότερο. Mε ενοχλούν περισσότερο τα κουλά του χειρισμού παρά οτιδήποτε άλλο. Και οκ η ιστορία είναι gtp, δε βοηθάνε ούτε τα voice overs, ούτε ο Conrad. Μου αρέσει όμως το σκηνικό, το εικαστικό και το ότι παίζει 2d παρ'όλo το γενικότερο στήσιμο που, γενικά, δείχνει να μη δουλεύει τίποτα. Μόλις έφαγα το boss στο Death Tower το οποίο σαν επίπεδο ήταν ένας αχταρμάς από σάλτα και πιστολίδι μέχρι να πεθάνουν όλοι με την όποια απόπειρα για stealth ή προσεχτικά βήματα λόγω παγίδων να πηγαίνει περίπατο αφού μπορείς να δεις τα πάντα με τα cheat glasses.

    Το δε boss το κόλλησα σε μια γωνία στο πάνω μέρος και του έριχνα grenades καθισμένος στο σημείο που μπορείς να φουλάρεις grenades.... δηλαδή, οκ.

    Αλλά ναι, χαλαρά. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους όταν το έφτιαχναν, μπράβο τους όμως για τη προσπάθεια. Η μόνη διαφορά στην όλη ιστορία είναι ότι αν κάποιος θελήσει να παίξει Flashback θα κοιτάξει να παίξει το Flashback και μετά αυτό εδώ.
    sigpic

    Comment


    • Deusdope όσον αφορά τα fire emblem θα σου πρότεινα το path of radiance του κύβου.Είναι το πιο ισορροπημένο από όλα και έχει καλούς μηχανισμούς και εξαιρετικό σενάριο.Το πρώτο του advance είναι φοβερό αλλά ίσως το βρεις λίγο απλό για τα σημερινά δεδομένα,το sacred stones έχει καλό story αλλά είναι υπερβολικά εύκολο και το αντίστοιχο του wii είναι μέτριο. Αν έχεις 3ds θα σου πρότεινα και το awakening αλλά το σενάριο φαίνεται πιο generic.

      Εν κατακλείδι κατά την γνώμη μου παίξε το path of radiance του κύβου,με βάση το τι σε έχω δει να παίζεις πιστεύω ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στα γούστα σου, έχει πολιτική ίντριγκα και νομίζω ότι θα γουστάρεις.


      Tidy!

      Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

      Comment


      • Originally posted by Deus View Post
        Deusdope όσον αφορά τα fire emblem θα σου πρότεινα το path of radiance του κύβου.Είναι το πιο ισορροπημένο από όλα και έχει καλούς μηχανισμούς και εξαιρετικό σενάριο.Το πρώτο του advance είναι φοβερό αλλά ίσως το βρεις λίγο απλό για τα σημερινά δεδομένα,το sacred stones έχει καλό story αλλά είναι υπερβολικά εύκολο και το αντίστοιχο του wii είναι μέτριο. Αν έχεις 3ds θα σου πρότεινα και το awakening αλλά το σενάριο φαίνεται πιο generic.

        Εν κατακλείδι κατά την γνώμη μου παίξε το path of radiance του κύβου,με βάση το τι σε έχω δει να παίζεις πιστεύω ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στα γούστα σου, έχει πολιτική ίντριγκα και νομίζω ότι θα γουστάρεις.
        Tελικά αυτό έκανα Deus. Έβαλα πρώτα του Advance και έπαιξα κάνα δίωρο πριν αρχίσω να αναρωτιέμαι πως θα φαινόταν αυτό σε 3d. Με το που έτρεξε το Path of Radiance δεν ασχολήθηκα ξανά και το Sacred Stones.

        Η ιστορία τώρα αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον που έκανε ντου η αυτοκρατορία στα Barracks μας. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει και θέλω να βρω κι άλλους χαρακτήρες. Στη μάχη έχω βγάλει τα εμβόλιμα animations, προτιμώ τα actions που γίνονται στο χάρτη. Προσπαθώ να ανεβάζω ισόποσα το πάρτυ αν και δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς λειτουργεί το Support στα adjacent τετράγωνα. Ίσως χρειαστεί να δω κάποιο guide για αυτό, δεν ξέρω.
        sigpic

        Comment


        • Πολύ ωραίο το Path of Radiance και είχες δίκιο Deus σχετικά με την ιστορία. Θέλει λιγάκι το χρόνο της να ξεδιπλώσει ώστε να μπουν και τα άλλα έθνη/φυλές στη πλοκή. Είναι όμως αρκετά καλή και καλογραμμένη στους διαλόγους.

          Μου αρέσει πολύ το gameplay, ο τρόπος που βρίσκεις άτομα για την ομάδα και πως τους διαχειρίζεσαι σε skills και εξοπλισμό πριν κάθε μάχη. Σαν cast χαρακτήρων είναι ήδη αρκετά μεγάλο και πολλοί τρώνε πάγκο κυρίως λόγο αδιαφορίας μου προς το πρόσωπό τους. Είναι μερικοί βέβαια που ξεχωρίζουν αλλά μου αρέσει που σε αφήνει να κάνεις επιλογές βάση γούστου.

          Το άφησα λίγο στο 21 κεφάλαιο για διάλειμμα (ευελπιστώ όχι διαρκείας) μιας και παρουσιάστηκε από το πουθενά το παίγνιο Dust: An Elysian Tale και έχω πάθει κολούμπρα.
          sigpic

          Comment


          • Όσο έχεις την Titania στο group σου τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

            Comment


            • Δεν έπαιξα πολύ με Titania. Την είχα απλά να κάνει το πρώτο hit ώστε να τελειώσουν οι άλλοι ή γενικά να τραβά κόσμο πάνω της ώστε να ανέβουν οι άλλοι. Τώρα που οι χαρακτήρες που θέλω έχουν φτάσει ή κοντοζυγώνουν στα επίπεδα της Titania, την έχω μόνιμα πάγκο.

              Στον αντίποδα, έφτασα στο 70% completion το Dust μέσα σε ένα διήμερο που ασχολούμαι. Metroidvania γαρ, καλοσχεδιασμένο, ευχάριστο και challeging σε σημεία.
              sigpic

              Comment


              • Χαίρομαι που σου αρέσει deusdope,προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο fire emblem από αυτά που κυκλοφόρησαν στην δύση.

                Όσον αφορά την titania καλά έκανες και δεν την πολυχρησιμοποίησες, επειδή ξεκινάει πολύ μεγαλύτερο level από τους άλλους παίρνει πολύ λίγα exp και έτσι οι άλλοι μένουν πίσω στο leveling.Χώρια το ότι τα στατιστικά της, αν και καλά, δεν είναι και κάτι το τρομερό.

                Το dust είναι must και για εμένα, σε ποιο επίπεδο δυσκολίας το παίζεις;Άκουσα ότι είναι κομματάκι εύκολο και δεν θέλω να είναι περίπατος το παιχνίδι.


                Tidy!

                Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

                Comment


                • Στο Normal είναι πανεύκολο, δεν έχω χάσει ούτε μια φορά. Έχει ακόμα δύο επίπεδα δυσκολότερα.
                  sigpic

                  Comment


                  • Paizw Diablo 2 , Hearthstone kai Might and Magic Duel of Champions
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

                    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

                    Comment


                    • Δεν ήξερα που αλλού να το γράψω, αλλά χθες ένα 12χρονο μου είπε πως είμαι πολύ μεγάλος για να παίζω Call Of Duty.

                      Comment


                      • Δυστυχως εχει δικιο...
                        Do a barrel roll!

                        Comment


                        • Originally posted by Enpsty View Post
                          Δεν ήξερα που αλλού να το γράψω, αλλά χθες ένα 12χρονο μου είπε πως είμαι πολύ μεγάλος για να παίζω Call Of Duty.
                          Μήπως το εννοούσε μεταφορικά λόγο τον εξελιγμένων skills σου?

                          Comment


                          • επρεπε να του πεις οτι παιζεις και mario να το βαλεις στη θεση του το παλιοπαιδο

                            Comment


                            • Και pokemon!
                              Ό,τι ακούνε από τους γύρω τους το λένε.Δυστυχώς είναι αυτή η νοοτροπία του Έλληνα ότι gaming is only for kids!
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

                              Comment


                              • Μετά το Dust, σειρά πήρε το DLC QUEST. Πρόκειται για μια indie δημιουργία που βγαίνει μέσα μια ώρα, με gameplay που θυμίζει Wonder Boy. Είναι μια καλογραμμένη σάτιρα για το φαινόμενο των DLC παρά οτιδήποτε άλλο. Σκεφτείτε ότι με το που ξεκινά το παιχνίδι μπορείς να κινηθείς μόνο προς τα δεξιά και "αγοράζοντας" το πρώτο DLC σου επιτρέπει να έχεις "next-gen controls" ώστε να πηγαίνεις και αριστερά αλλά και να πραγματοποιείς άλματα!



                                Έχω στα σκαριά μερικά ακόμα τέτοια παιχνίδια, το Brothers: A Tale of Two Sons, το Stanley Parable, το Papers Please και το Guacamelee αλλά όχι την όρεξη να αρχίσω κάποιο από αυτά.

                                Θέλω πολύ να συνεχίσω το Fire Emblem ή το Shining Force III-3, έχω κάψει όμως τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό παίζοντας και τέτοιου είδους παιχνίδια και το επιτραπέζιο Decent:2nd Edition που χρειάζεται να κουλάρω λίγο.

                                Κοίταζα επομένως λίστες με παιχνίδια του Gamecube που δεν είχα ποτέ τη τύχη να παίξω ενώ έχω την κονσόλα. Στην αρχή κόλλησα στο Eternal Darkness (το οποίο νομίζω έχω δώσει στον Xeno) αλλά θεώρησα πως θα χάνει πολύ στον emulator.

                                Μετά βρήκα δύο τίτλους που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Το πρώτο είναι το Beyond Good & Evil που δεν έπαιξα ποτέ στον καιρό του και το δεύτερο το Paper Mario: The Tousand-Year Door. Με κάποιο από τα δύο θα ασχοληθώ μέχρι αποφασίσω να ξεκουνήσω να πάω να πάρω το The Last of Us...
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X