Shovel Knight στο steam, ειναι παρα πολυ καλο retro platform, επαιξα και το 1001 spikes αλλα δεν με κερδισε τοσο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τί παίζετε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Enpsty εχω παιξει μονο το sequel του Pushmo (Crashmo/Fallblox) )αλλα ειναι πολυ καλο οντως.
Δεν ξερω αν στο Wii U ειναι μια απο τα ιδια αλλα κλασικα η Intelligent Systems το χει το "touch" με ο,τι και αν ασχοληθει.
IHNE θυμαμαι να βλεπω το Shovel Knight σε καποια φαση περυσι και απο τοτε μου χε κεντρισει το ενδιαφερον. Στο ενδιαμεσο το ξεχασα πως υπηρχε καλα καλα και πριν 2-3 μερες ειδα παντου τα πρωτα reviews και ολα ηταν θετικοτητα και γενικα εβλεπες μονο ενθουσιασμο απο ολους τους reviewers. Γαματο OST, πολυ καλο level design, φοβερα gameplay elements κτλ.. Εχω ψηθει και σε καποια φαση σιγουρα θα το τσεκαρω.
Comment
-
Τι μου θυμησες τωρα... το χα παρει σε sale και δε το παιξα ποτε! LOL
Ενα φορητο ποιυ να παιζει xbox live games ποτε θα βγει;
Comment
-
Αν παίζει κανείς Dragon's Crown-ειδικά τώρα που βγήκε και στο vita free για plus ας μου πει να κανονίσουμε. Η 31lvl amazon μου ψάχνει για παρέα και ολοκλήρωση του normal playthrough!( απίστευτα βολικό το cross play! Πέρασα το save μου από το ps3 στο vita χαλαροτατα)
Comment
-
Παράτησα το Guacamelee λίγο πριν το τέλος γιατί παραλίγο να σπάσω το Βήτα από τα νεύρα μου.Ξεκίνησα το Tearaway για να δοκιμάσω το μηχάνημα να δω ότι δουλεύουν καλά όλοι του οι μηχανισμοί,γυροσκόπια,κάμερες κλπ και είπα να το συνεχίσω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΤο tearaway ειναι ιδανικό παραδειγμα του πως (σχεδον) ολοι οι μηχανισμοί του vita μπορούν να αξιοποιηθούν ευχάριστα σε ενα παιχνιδι. Το θεμα ειναι οτι με το ζορι θα βγουν 2-3 ακομα τετοια παιχνιδια :Ρ .Carpe diem
Comment
-
Θα ξεκινήσω Divinity: Original Sin.
Πρώτος μεγάλος σε μέγεθος τίτλος που παίζω εδώ και πολύ καιρό - ασχολούμαι πια με adventures και indie σε αηδιαστικό βαθμό, έχω χάσει την επαφή με οτιδήποτε άλλο γιατί δεν έχω το χρόνο, την αφοσίωση και τα κουράγια να πω την αλήθεια. Εύχομαι το συγκεκριμένο να με βγάλει από το λήθαργο, γιατί όλοι λένε πως είναι παιχνιδάρα και έχω καιρό να παίξω ένα γκράντε RPG. Νομίζω το τελευταίο πραγματικά καλό που έπαιξα ήταν το Dragonfal...
Wish me luck!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Βγήκε και δεύτερο αλλα έπεσε τρελό κράξιμο. Το πρώτο ήταν καλό πάντως imo. Σε καμμιά περίπτωση δεν έφτανε τα τρία πρώτα αλλα ήταν αξιοπρεπές- κάτι σαν το πρώτο advance. Αν θες καλό Sonic- τι καλό σούπερ ειναι απλώς θα σε ξενίζει στην αρχή- δες το sonic CD.
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΘα ξεκινήσω Divinity: Original Sin.
Πρώτος μεγάλος σε μέγεθος τίτλος που παίζω εδώ και πολύ καιρό - ασχολούμαι πια με adventures και indie σε αηδιαστικό βαθμό, έχω χάσει την επαφή με οτιδήποτε άλλο γιατί δεν έχω το χρόνο, την αφοσίωση και τα κουράγια να πω την αλήθεια. Εύχομαι το συγκεκριμένο να με βγάλει από το λήθαργο, γιατί όλοι λένε πως είναι παιχνιδάρα και έχω καιρό να παίξω ένα γκράντε RPG. Νομίζω το τελευταίο πραγματικά καλό που έπαιξα ήταν το Dragonfal...
Wish me luck!sigpic
Comment
Comment