Κοιτα τα φυλλα και το δεντρο...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τί παίζετε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Διαφωνώ, σύμφωνα με αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι σημαντικές διαφορές. Δες τη στήλη αριστερά, κάνει μπαμ. Την ώρα που παίζεις πάντως δε νομίζω ότι βλέπεις κάτι, πρέπει να είσαι ψείρας για να σε χαλάσει. Ο Xeno νομίζω το έβαλε για να δείξει πως το μοντέλο της Catwoman είναι ακριβώς το ίδιο και στις δύο φωτογραφίες, με ανεπαίσθητες διαφορές που μπορεί να είναι και από την ανάλυση της φωτογραφίας. Boobs tesselation όντως, επιστροφή στην εποχή που το μόνο που άλλαζε στα Tomb Raider ήταν το σορτσάκι της Λάρα!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ε, διαφορές που δεν κάνουν μπαμ με το που αλλάζει η εικόνα, είναι από μικρές ως μηδαμινές. Με βάση αυτά τα screenshots τουλάχιστον, είναι κατά πολύ μικρότερες από διαφορές που μπορεί να βρει κανείς ανάμεσα σε κονσόλες ίδιας γενιάς (PS2-XBOX πχ).There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
To modelo ths Catwoman den exei polles ews katholou diafores, toulaxiston egw den tis diakrinw, alla to fonto apo pisw ontws kanei bam oti einai diaforetiko se poiothta."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Όντως το background φαίνεται καλύτερο στην κάτω εικόνα.Τεσπά,κλάην.Εγώ στην κονσόλα μου βλέπω γραφικάρες.Τώρα και καλύτερες να γίνονται δεν παίρνω κάτι παραπάνω από τον τίτλο.
Άντε παίξτε το Έπος τώρα αντί να ασχολείστε με ανούσιες διαφορές.Carpe diem
Comment
Comment