Originally posted by nooto
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τί παίζετε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Μου έχει έρθει μια περίεργη όρεξη να παίξω Painkiller 1...
Originally posted by Ground_zero View PostTha ta paiksw ola, molis teleiwsw to prwto pernei seira to prwto Soul Reaver.
Επίσης αφού είσαι ακόμα στο 1, σου προτείνω να γίνεις ομίχλη, να διασχίσεις τη λίμνη στο κέντρο του χάρτη για να πας σε ένα νησί που βρίσκεται εκεί. Πολλή εξερεύνηση.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Με σειρά κυκλοφορίας θα τα παίξεις?
Επίσης αφού είσαι ακόμα στο 1, σου προτείνω να γίνεις ομίχλη, να διασχίσεις τη λίμνη στο κέντρο του χάρτη για να πας σε ένα νησί που βρίσκεται εκεί. Πολλή εξερεύνηση.
To nhsi sth limnh se thlemetaferei mesa se ena ktirio sth mystikh polh, h porta tou opoiou anoigei mono kathe pansellhno kai ekei vriskonte ta 28 apo ta 100 mystika tou paixnidiou."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View PostTo paixnidi to exw paiksei polles fores opote kserw akrivws pou einai kai ta 100 mystika.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Παίζω το Valkyria Chronicles, και ευτυχώς αυτό δεν έχει trophies, όπως τα άλλα μισά παιχνίδια, και έτσι δεν θα τρελαθώ να κάνω το trophy hunting εκεί. Το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον και καραστρατηγικό. Ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί! Έχει επίσης και μία δόση κωμωδίας.sigpic
Comment
-
Kala tha htane"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Ξεκίνησα το Assassin's Creed: Brotherhood κυρίως να πάρω μια γενικότερη ιδέα γύρω από το παιχνίδι και ψάχνω λόγο να ξεκολλήσω. Μόλις τέλειωσα με τα εισαγωγικά και πήρα τον έλεγχο του Ezio στη Ρώμη. Το παιχνίδι δείχνει φοβερά φροντισμένο, ειδικά η ατμόσφαιρά του με τα τοπία, τους χαρακτήρες και τα ιταλικά με έχουν κερδίσει κατα κράτος.sigpic
Comment
-
Ελπίζω να μην το παίζεις στο PC μόνο γιατί ο χειρισμός είναι απάλευτος. Από εκεί και πέρα πολύ καλή επιλογή, αν και προσωπικά θα προτιμούσα να έλειπαν όλα τα περί DNA, γονιδιακής μνήμης, Desmond, τεχνολογίας κλπ και να ήταν απλά μια διαδοχή assassins στο χρόνο.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Comment
Comment