Enchanted Arms για PS3!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τί παίζετε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Άψογο setup ryu.Όλα προσεγμένα και φροντισμένα μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια.Μέχρι και παντόφλες έχει η φωτογραφία,όπως πρέπει δηλαδή να είναι μια φωτογραφία ποσταρισμενη στο φορουμ του gamers odyssey.Εύγε.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Τα games που στήθηκαν ήταν τυχαία! Το Soul Calibur είχε μείνει από τότε που είχαμε μαζευτεί με τα παιδιά και το άφησα για να το βλέπω Το ίδιο και το Μαριάκι και το Dead Or Alive 3 που έκανε επίδειξη γραφικών στην εποχή του!
Έτσι Rage 60άρι για να γουστάρουμε, αλλά να τιμήσουμε και το Halo 4 που έχει τρομερές γραφικάρες για κονσόλες.
Το σκηνικό με το RE5 ήταν πολύ καλό, μόνο που ο Thunderjohn τους ξεπέταγε με την κοντόκανη και δεν μου άφησε kill για kill! Δεν πειράζει θα του στείλω το χαράτσι!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postωραιος^^ δεν το ειχα υποψην το mercenary kings θα το τσεκαρω αργοτερα, ''το γενναιο'' update στο marvel heroes το ειδες?
Comment
-
μερικα must play games που αυτο το καιρο παιζω/δοκιμαζω τσεκαρετε τα ολα στο steam
divekick (fighting με μια εμβληματικη κινηση σημα κατατεθεν των fightings ...το divekick πολυ αμεσο gameplay eash του pick up hard το master, ggpo netcode, βγαλμενο απο τα σπλαχνα του fgc ο δημιουργος του ειναι o adam heart η αλλιως ''keits'' ειναι σημαντικος αρθρογραφος και συνυδριτης του shoruyken.com) στειλτε μου να invite στο steam να πεσουνε....''κλωτσοβουτιες
spelunky περσινο hit του xbla το οποιο δεν του ειχα δωσει σημασια τοτε, καταπληκτικο roguelike platform gameplay, για γερη υπομονη...που ευτυχως μετα το rogue legacy διαθετουμε περισσια
might and magic X legacy δεν νομιζω οτι χρειαζεται ιδιαιτερες συστασεις για τους λατρεις του ειδους, το απαραιτητο ρετουσαρισμα στα γραφικα και με πολυ δυνατο animation , απο το λιγο που επαιξα το early access κολησα ασχημα , κατι που εχω να παθω με παιχνιδι του ειδους απο την εποχη του wizardry 8
guacamelee! gold edition , αλλo ενα διαμαντακι platofrm με χιουμορ αυτοσαρκασμο και κομψο μινιμαλιστικο art
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postmight and magic X legacy δεν νομιζω οτι χρειαζεται ιδιαιτερες συστασεις για τους λατρεις του ειδους, το απαραιτητο ρετουσαρισμα στα γραφικα και με πολυ δυνατο animation , απο το λιγο που επαιξα το early access κολησα ασχημα , κατι που εχω να παθω με παιχνιδι του ειδους απο την εποχη του wizardry 8
Comment
Comment