Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by hideo View Post
    Buzz παγκοσμιο κουιζ νοικιασμενο.
    Απειρο γελιο,ειδικα αν παιζεις με παρεα:xp:
    +1000

    Comment


    • Batman Arkham Asylum.Δεν δικαιολογεί σε καμμία περίπτωση τον θόρυβο γύρω απο το όνομα του,αλλά είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι overall.Το συστήνω σε όποιον σκοπεύει να το αγοράσει,όμως να μην περιμένει να δει την "Αποκάλυψη" που παρουσίασε ο ειδικός τύπος.
      Παιζω και εγω τον τιτλο αυτη την περιοδο και εχω να πω ακριβως το αντιθετο . Εχω την αισθηση οτι δεν εγινε ο θορυβος που επρεπε να γινει για εναν τιτλο τετοιας ποιοτητας. Anyway, για να πω την αληθεια την περιοδο που κυκλοφορησε δεν παρακαλοθουσα πολυ την επικαιροτητα οποτε μην εχοντας ακουσει πολλα επαθα ενα μικρο σοκ παιζοντας το. Θα πω περισσοτερα οταν το τελειωσω στο αντιστοιχο θεμα ;).

      Comment


      • Συνεχίζω εντατικά με τις περιπέτειες του Ezzio στο Assassin's Creed II, ένα παιχνίδι που δείχνει να είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια.

        Σε όσους άρεσε το πρώτο Assassin's Creed (με τα διάφορα προβλήματα που είχε) με ήρωα τον Altair, το δεύτερο μέρος της σειράς θα τους ξετρελάνει. Όπως είπα και σε προηγούμενο post το δεύτερο μέρος είναι πάρα πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο με όλα να δείχνουν πολύ περισσότερο ενδιαφέροντα. Σε αυτό βοηθάει τα μέγιστα και η χρονική περιόδος στην οποία διαδραματίζεται ο τίτλος που ίσως και να είναι πιο ενδιαφέρουσα από την πιο στείρα σε ενδιαφέροντα πρόσωπα περίοδο των σταυροφοριών, με τον τίτλο να εμπλέκει περισσότερο ικανοποιητικά από το αναμενόμενο, ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην αναγεννησιακή Ιταλία με το σενάριο (του τίτλου). Θα μπορούσα να πω πως με το Assassin's Creed II η σειρά γνώρισε την αναγεννησή της και την ταυτότητα που θέλησε να αποκτήσει με τον πρώτο τίτλο, αλλά δεν προσπάθησε όσο θα έπρεπε, καθώς το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες των περισσοτέρων gamers και ίσως και των δημιουργών.

        Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται απο πολλές και ενδιαφέρουσες προσθήκες στο gameplay. Kατά την διάρκεια των αποστολών του ο Ezio μπορεί να μισθώνει, πόρνες, μισθοφόρους ή κλέφτες ώστε να αποσπούν (ο καθένας φυσικά με τον δικό του τρόπο) την προσοχή των αντιπάλων από πάνω του. Η προσθήκη χρημάτων αλλάζει πολλά, καθώς ο Ezio μπορεί να αγοράσει πάμπολλα όπλα και πανοπλίες με διαφορετικά στατιτστικά όπως γρηγορότερα και πιο δυνατά χτυπήματα για τα όπλα ή περισσότερη προστασία από τις πανοπλίες (όπως θώρακες κτλ). Επίσης με τα λεφτά που αποκτάει ο Ezio μπορεί να αναβαθμίζει την βίλα της οικογενειάς του στο Monterigionni, η οποία και αποτελεί μια σταθερή πηγή εσόδων για λογαριασμά του. Μάλιστα την βίλα μπορεί να την διακοσμεί με αναγεννησιακούς, για παράδειγμα, πίνακες ενώ διαφορες σημειώσεις γραμμένες από τον ίδιο τον Altair (τις οποίες βρίσκει) τις δίνει (για αποδικωποίηση) στον φίλο του και πασίγνωστο Leonardo Da Vinci ο οποίος με την ευρηματική του παρουσία προσδίδει μια φινέτσα στο game. Aλλά και ο ίδιος ο Ezzio δείχνει να είναι πιο προσιτός και ενδιαφέροντας χαρακτήρας από τον κατα τ'αλλα απόμακρο και μυστήριώδη Altair. Κατά την εξέλιξη του τίτλου ο gamer παρακολουθεί το δράμα του Ezzio, με το ξεκλήρισμα της μισής του οικογένειας από συνωμότες στην αρχή του παιχνιδιού, και την μέτεπιτα δίψα του για εκδίκηση η οποία και μεταμορφώνει τον χαρακτήρα του, από έναν ανέμελο αριστοκράτη νέο σε έναν στιγνό ασσασίνο (στην αρχή που είναι κάτι σαν tutorial, εισαγωγή, ο Ezzio δεν είναι καν assassin). Τα άλματα και oι αναρρηχήσεις στα κτήρια ακολουθούν την λογική του πρώτου τίτλου με εντυπωσιακότατο animation. Μάλιστα ύπαρχουν και μέρη (κάτι σαν dungeon), εσωτερικοί χώροι με τάφους ασσασίνων, με τα άλματα που λαμβάνουν χώρα εκεί μέσα να θυμίζουν το platforming του PoP:the sands of time. Τέλος, σημαντική είναι και η προσθήκη των δύο λεπίδων, της σκόνης που πετάει ο Ezzio για να ξεφύγει από τους διώκτες του καθώς και τα κέρματα που πετάει στο κατοίκους των πόλεων ώστε να δημιουργήσει χάος που τον βοηθάει να ξεγλυστρήσει ευκολότερα (από τους διώκτες του). Σίγουρα υπάρχουν και άλλα που όμως τώρα μου διαφεύγουν.

        Εκτός των άλλων στην επιβλητική ατμόσφαιρα βοηθούν και τα εξαιρετικά γραφικά με το frame rate να είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το πρώτο τίτλο. Η ψηφιακή απεικόνηση της αναγεννησιακής Ιταλίας (Φλωρεντία, Μοντεριτζιόνι, Σαν Τζιμιτζιάνο κτλ) πλησιάζει τα όρια του αριστουργηματικού με ελάχιστα ψεγάδια που δεν καταφέρνουν να αμαυρώσουν το σχεδόν άρτιο σύνολο του τεχνικού τομέα. Μάλιστα λολ σε μια εκλησσία της Φλωρεντίας βρήκα και μια βυζαντινή αγιογραφία (ίσως σαφής αναφορά των δημιουργών για τη βυζαντινή επιρροή στην Ιταλία κατά των πρώιμο και μέσο μεσαίωνα)



        Φυσικά τα animation εξακολουθούν να είναι κορυφαία (όπως ήταν και στον πρώτο τίτλο). Μέχρι στιγμής έχω φθάσει στην Βενετία (με τον Da Vinci) οπότε όπου να νε θα δοκιμάσω και το ιπταμενό του μαραφέτι.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Γραφικίλα....

          Συνεχίζω με το kingdom hearts marathon.Ξεκίνησα το 2.Ήδη από το ξεκίνημα άρχισε να απαντάει σε πολλά ερωτήματα.Είμαι κοντά στο 3ωρο.Παρατήρησα ότι βελτιώθηκαν πολλά από τα αρνητικά του πρώτου παιχνιδιού όπως η κάμερα καθώς είναι απίστευτα λειτουργική,τα άλματα είναι πιο ακριβή,προστέθηκε χάρτης στο παιχνίδι και όλες οι επιλογές από την επιλογή αντικειμένων,την ομιλία με άλλους εχθρούς μέχρι το άνοιγμα σεντουκιών και το save γίνονται με τη χρήση ενός και μόνο κουμπιού σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι όπου έπρεπε να επιλέξεις κάποιο command από τη λίστα.Πάμε καλά λοιπόν.Τα λέμε στη συνέχεια.
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

          Comment


          • Afto me thn kamera pou les, egw giati den to exw parathrhsei? nomiza pws KH1 kai 2 exoun thn idia kamera.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

            "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

            Comment


            • Στο 1 η κάμερα δεν ακολουθεί απόλυτα τον παίχτη.Επίσης δεν υπάρχει επιλογή για να την κεντράρεις σε αντίθεση με το 2 που τα κάνει τέλεια αυτά.
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

              Comment


              • Όντως, ώρες ώρες στο πρώτο παιχνίδι η κάμερα ήταν κομματάκι ενοχλητική. Στο δεύτερο βοήθησε πολύ που η κάμερα ήταν στο δεξί analog stick αντί των L2/R2 (ή L1/R1 δεν θυμάμαι τώρα)

                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                Comment


                • H kamera htan sta L&R sto prwto KH!?!?!? OMG need to play again ASAP...

                  EDIT: To evala kai to eida, L2-R2 gyrizoun thn kamera kai an ta pathseis mazi h kamera kanei reset pisw apo ton xarakthra.
                  Den eixa parathrisei to provlhma giati epaiza Armored core palia kai eixa synithisei
                  Anyway evgala kai mia fora ton Sephiroth for old times sake!
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

                  "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

                  Comment


                  • Aυτό με το reset δεν το είχα παρατηρήσει στο 1.Λογικά βοηθάει αρκετά.Σε τοίχους πάντως δεν μπορείς να γυρίσεις την κάμερα 360 μοίρες.
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

                    Comment


                    • Όντως, ώρες ώρες στο πρώτο παιχνίδι η κάμερα ήταν κομματάκι ενοχλητική. Στο δεύτερο βοήθησε πολύ που η κάμερα ήταν στο δεξί analog stick αντί των L2/R2 (ή L1/R1 δεν θυμάμαι τώρα)
                      Και γω νόμιζα πως με το δεύτερο αναλογικό γύριζες την κάμερα. Γι'αυτό μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση που δεν άρεσε στον παίχτη.
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                      Comment


                      • Bioshock 2

                        Μόλις μία ωρίτσα έπαιξα.

                        Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα,έχει αυτή την μαγεία του πρώτου αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο.

                        Περισσότερα όταν θα παίξω κάνα 4-5 ώρες


                        Comment


                        • Από χτες όλο λέω θα κοιμηθώ κι όλο μένω ξύπνιος για χάρη του FF3.Με βλέπω να παίρνω το DS και στη σκοπιά σε λίγο.
                          Carpe diem

                          Comment


                          • Συνεχίζω το kingdom hearts 2.Είμαι στο 20ωρο μέχρι στιγμής.Η ιστορία προχωράει αργά όσον αφορά την κεντρική υπόθεση μετά την αλλαγή απο roxas σε sora.Πολλές αλλαγές στο παιχνίδι.Πολλές παραμετροποιήσεις(δεν τις συνήθησα όλες ακόμη).Έχουν αυξηθεί τα βιντεάκια όσον αφορά τις ιστορίες των κόσμων και έχει μειωθεί το gameplay στις μάχες.Το gummi ship editor εξακολουθεί να μην με αγγίζει.Οι μάχες με αυτό γίνανε πολύ πιο ενδιαφέρουσες πάντως και υπάρχει η επιλογή του να πάρεις κάποιο άλλο gummi ship χωρίς να πρέπει να μπεις στον πολύπλοκο editor(δόξα το θεό).Οι μάχες είναι σαφώς με μεγαλύτερη ποικιλία λόγω limits,στολών,bonus levels αλλά και parries.Ελπίζω να ανεβάζει κατακόρυφα απόδοση στη συνέχεια σε βασική ιστορία αλλά και να αυξηθούν οι μάχες.
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

                            Comment


                            • Έψαξα να βρω κάνα θέμα σχετικό με FF γενικά για να γράψω αλλά τελικά το θέμα αυτό είναι μονόδρομος.
                              Λοιπόν έχω παίξει γύρω στις 4 ώρες και είμαι στο Gnomish Village,Tokus το λένε αν θυμάμαι καλά.Πειραματίζομαι πολύ με τα jobs κι έχω ως main jobs 1 warrior,1 white mage,1 black mage,1 monk (με έχουν ψήσει τα ποστ του G_O).Εν τω μεταξύ στην αρχή που έπαιζα πολύ ως freelancer μπορώ να πω πως είχα πωρωθεί άσχημα με τα dual wields και το πόσα χτυπήματα κάνουν οι χαρακτήρες.Από υπόθεση,εντάξει κλασσικά πράγματα για την εποχή του,βρες 4 κρυστάλλους,σώσε κόσμο κλπ.Μου αρέσει πολύ που είναι εντελώς απλό στη δομή του,ως τώρα τλχ,δλδ dungeon,boss,city,overworld, repeat.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • Σε ποιο παιχνίδι;;

                                Comment

                                Working...
                                X