Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Άρχισα την εγκατάσταση του Lost Odyssey στο ΧΒΟΧ 360. Όταν την τελειώσω σ' όλα τα CDs, θα το παίξω!
    sigpic

    Comment


    • Ώρες-ώρες απορώ ρε γαμώτο.
      Εκεί στην Obsidian δεν το τσεκάραν το New Vegas πριν το κυκλοφορήσουν;
      30 ώρες έχω παίξει, 20 φορές έχει κολλήσει.
      'Ημαρτον!

      Comment


      • Για την obsidian μιλάμε, εννοείται ότι ΔΕΝ το ελέγχουν .

        Comment


        • Μαζί με το Justice League Heroes παίζω και GTA Chinatown Wars.Αν εξαιρέσω το σαθρό σύστημα στόχευσης,η Rockstar για άλλη μια φορά στα δικά μου μάτια παραδίδει ένα προϊόν γεμάτο μεράκι.Θυμήθηκα παλιές καλές GTA2 εποχές.Loved it!

          Comment


          • Originally posted by Enpsty View Post
            Ώρες-ώρες απορώ ρε γαμώτο.
            Εκεί στην Obsidian δεν το τσεκάραν το New Vegas πριν το κυκλοφορήσουν;
            30 ώρες έχω παίξει, 20 φορές έχει κολλήσει.
            'Ημαρτον!
            Φαντάζομαι δεν παίζεις σε PC έτσι;

            Εγώ συνεχίζω Xenoblade, κλείνω 10ωρο όπου να'ναι. Δεν καταλαβαίνω το χριστό μου αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Βρήκα πως λειτουργεί το σύστημα μάχης, όλες οι επιλογές του Interface και βουρ. Στην ιστορία ρίχνω μερικές ματιές στα υποτιτλισμένα video του youtube. Το παιχνίδι είναι μαγεία σκέτη. Αν το FFXII θα μείνει για τον ανοιχτό κόσμο του, εδώ αλλάζει επίπεδο τόσο σε φαντασία και σχεδιασμό όσο και σε θέμα εξερεύνησης. Η σκηνοθεσία είναι κλασσική Takahashi με τις λήψεις της κάμερας στις cut-scenes, το μυστήριο και τη δραματικότητα ενίοτε που βγάζουν να είναι εδώ.

            Το μοναδικό θέμα που αντιμετωπίζω μέχρι στιγμής είναι τα άπειρα side quests που αν και τα περισσότερα είναι ύφους kill-gather-talk σε npc, μου παίρνει περισσότερη ώρα αφού τυχαία τα ολοκληρώνω. Το καλό πάντως είναι ότι άπαξ και πάρεις ένα quest και το ολοκληρώσεις αυτό καταγράφεται ως completed χωρίς να χρειάζεται να πας να το παραδώσεις πίσω στον npc.

            Σε customization έχει πάμπολα πράγματα να κάνεις, τρία διαφορετικά skill trees για κάθε χαρακτήρα, leveling των Arts που μαθαίνεις, συλλογή ειδικών αντικειμένων και καταγραφή στην Collectpedia που σου δίνει rewards, άπειρο loot για να χτίσεις με τα stats που θες τον κάθε χαρακτήρα, gem-crafting για να κουμπώσεις gems στα διάφορα slots του εξοπλισμού, ανάπτυξη σχέσεων φιλίας με τα μέλη του group για δυνατότερες Union Attacks, σχέσεις μεταξύ των npcs για καλύτερα rewards.....

            Το παιχνίδι είναι κτήνος. Τα γραφικά του πανέμορφα και το soundtrack ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Και το έγκλημα συνεχίζεται.
            sigpic

            Comment


            • Originally posted by deus_d0pe View Post
              Φαντάζομαι δεν παίζεις σε PC έτσι;
              Ps3. Τρεις ωρίτσες έπαιξα χθες, δύο φορές κόλλησε.
              Και το χοντρό κόλλημα, αυτό που πρέπει να βγάλεις την κονσόλα απ'την πρίζα για να φτιάξει.

              Πάντως το παιχνίδι είναι τρομερό και υπερτιτανοτεράστιο σε μέγεθος. Αν δεν δουλεύα θα έκλεινα 12ωρα sessions χαλαρά.

              Comment


              • Dragon Age 2.

                Ωραία αρχίσαμε! Τα συμπεράσματα μετά απο τις πρώτες 6-7 ώρες είναι οτι το Game έγινε πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο όμορφο (art-direction + textures quality), έχει πολύ καλύτερη ιστορία μέχρι τώρα και καλύτερο τρόπο αφήγησης και έχει καλύτερο και πιο user friendly περιβάλον.

                Στα πλύν, οτι έχει γίνει λίγο πιο action και λιγότερο tactical απο το πρώτο και οτι μέχρι τώρα είναι σχετικά εύκολο (τι σχετικά, ούτε μια φορά δεν έχω χάσει να ούμ).

                Γενικά πολύ καλό!

                Comment


                • Τελικα επελεξα το Valkyria Chronicles το οποιο και αρχισα μεσοβδομαδα και μπορω να πω πως εχω σκαλωσει σε μεγαλο βαθμο. Το μονο που μου τη χαλαει ειναι το πώς πρεπει να παιζεις για να παρεις καλο rank.

                  Κατα τ' αλλα ολα τα υπολοιπα φαινονται φανταστικα. Gameplay που δινει νεα πνοη στο ειδος (και κανει σχεδον ολα αν οχι ολα τα grid based παιχνιδια να φαινονται αστεια), τελεια αισθητικη και σεναριο το οποιο φαινεται να εχει ενδιαφερον.

                  Περισσοτερα τωρα πια οταν το τελειωσω, παντως ειναι το 1ο current gen rpg με το οποιο νιωθω να εχω σκαλωσει (σε κατι αλλα που δοκιμασα τυπου Blue Dragon / Lost Odyssey βαραγα ενεσεις απο τις πρωτες ωρες του καθε παιχνιδιου).

                  Comment


                  • Το μονο που μου τη χαλαει ειναι το πώς πρεπει να παιζεις για να παρεις καλο rank.
                    Όχι, παίζεις για να περάσεις τις πίστες, το rank είναι για την κάβλα του καθενός . Όπως σου είχα πει βέβαια από ένα σημείο και μετά μπαίνεις για τα καλά μέσα στο κλίμα και το υψηλό rank (B και πάνω) έρχεται αρκετά πιο εύκολα. Πάντως δεν είναι απαραίτητα one-man runthrough τύπου youtube για να πάρεις το Α, το αντίθετο μάλιστα.

                    Comment


                    • Υπαρχει μεγαλη διαφορα ομως σε exp απο rank σε rank. Η αλλη λυση βεβαια ειναι να λιωσεις και σε skirmishes, αλλα οκ δεν εχω τετοια προθεση.
                      Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ως τωρα το παιχνιδι ειναι πολυ ευκολο και απλα πρεπει να βρεις μια καλη στρατηγικη για να περασεις καποιες πιστες στα γρηγορα αν θες ενα A/B rank εστω. Οσο να ναι οταν σου δινει 9 μοναδες κι εσυ χρειαζεσαι 2-3 το πολυ για να περασεις τις περισσοτερες πιστες, ε εκει κατι παιζει .

                      Οπως και να χει δε με χαλαει καθολου, στην αρχη επαιζα σαν κοτα, αλλα τωρα παω πολυ πιο επιθετικα και παιρνω και περισσοτερα ρισκα, πραγμα λογικο εδω που τα λεμε οταν το παιχνιδι σε αφηνει να κανεις save μετα απο καθε turn.

                      Comment


                      • Περιμένω να μου έρθει το Dragon Age 2 και έτσι συνεχίζω να βλέπω γιαπωνέζικα "σπιτάκια" στο Xenoblade. 30 ώρες και κάτι έχει γράψει.
                        sigpic

                        Comment


                        • Καλά στο Dragon Age 2 δεν μασάω τίποτα, παίζω πλέον με 2 mages και 2 rogues και απο τους δύο mages ο ένας κάνει Heal. Προχωράω και σπέρνω λέμεεεεεεεεεε.

                          Όσοι θέλετε challenge βάλτε το κατευθείαν στο difficult καλύτερα.

                          Comment


                          • Περιμένω να μου έρθει το Dragon Age 2 και έτσι συνεχίζω να βλέπω γιαπωνέζικα "σπιτάκια" στο Xenoblade. 30 ώρες και κάτι έχει γράψει.
                            καμμενια μεν respect δε

                            κοντευεις τουλαχιστον? ειναι τελικα τοσο ευκολο να παιχτει ακομα και να μην καταλαβαινεις τιποτα? χρησημοποιεις κανα οδηγο? γιατι ρωταω σε ρυθμο πολυβολου?

                            ισως τελικα με πεισεις να το επιχειρησω και εγω....

                            ....ε ναι λοιπον ζηλευω


                            dragonage 2 περιμενω και εγω μαζι με deathsmiles για τα διαλλειματα, damn δεν κατεβαζα την κοπια απο την αρχη θα το ειχα τελειωσει 2-3 φορες μεχρι να ερθει (δευτερα-τριτη ελπιζω)

                            Comment


                            • @ Vaynard, δεν κοντεύω καθόλου Έχω περάσει μόνο τρεις μεγάλες περιοχές συν κάποια dungeons σε αυτές και βρίσκομαι ακόμα στο πόδι του πρώτου εκ των δύο θεών. Κάθομαι και κάνω όλα τα side-quests, τα kizunas και μόλις χτες που μου άνοιξε η επιλογή, χτίζω μια πόλη

                              Έχω ένα τετράδιο δίπλα και ζωγραφίζω σε "σπιτάκια" το όνομα του quest, τον quest giver και πόσα gold και xp δίνει, μετά πάω στο γιαπωνέζικο wiki του παιχνιδιού και εντοπίζω βάση αυτών το quest και μέσω google translate μεταφράζω επι τόπου τη σελίδα. Από τα συμφραζόμενα, μιας και η μετάφραση είναι ότινάναι πολλές φορές, στη πλειοψηφία έχω καταφέρει να βρω άκρη και να τα ολοκληρώσω. Το μόνο θέμα που πλέον αντιμετωπίζω είναι τα άπειρα αντικείμενα στο inventory που τα περισσότερα δεν έχω κάτσει να τα μεταφράσω, η ιστορία σαφώς αφού δεν υπάρχει κάποια μετάφραση στους διαλόγους μόνο μέχρι ενός σημείου βρήκα μια και το έχω περάσει ώρα τώρα το σημείο αυτό καθώς και στους relationship διαλόγους μεταξύ των χαρακτήρων όπου πάντα κάνω save πριν σε περίπτωση που επιλέξω απάντηση που μειώνει το likeness.

                              Κατά τα άλλα, όλα κομπλέ. Το σύστημα μάχης το έχω μάθει, τα skills ξέρω τι κάνουν και μου είναι κομματάκι δύσκολο να σταματήσω διότι πρόκειται για παιχνίδαρο.
                              sigpic

                              Comment


                              • ωραιος...hats off!! τα ιδια περιπου εκανα και εγω στο remake του tales of destiny ζωγραφιζα σπιτακια προς το τελος ειχα αποστιθησει ολοκληρες λεξεις

                                α ναι το ειχα κανει και στα dino crisis~biohazard 3 μαζι με δυο φιλους εκει λυναμε και γριφους ποσο μπροστα ποια

                                αμα το τελειωσεις θελω review!!

                                Comment

                                Working...
                                X