Originally posted by Tanno
View Post
Επειδή όμως δεν στραβωκοιμήθηκα και σηκώθηκα με κάβλες, ορεξάτος δηλαδή, ευχαριστώ πολύ, δουλειά έχω. Γκόμενα μπορεί να μην έχω με την αυστηρή έννοια της σχέσης όπως εικάζω την υιοθετείς στη πρότασή σου αλλά δόξα το θεώ από διεισδύσεις μια χαρά τα πάω.
Στο διαταύτα τώρα, το Warcraft έχει το κακό συνήθειο να είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που λατρεύω να μισώ. Δεν υπάρχει άλλο game εκεί έξω που να έχω παρατήσει σιχτηρίζοντας τόσες φορές και κάθε φορά που επιστρέφω να έχει να μου προσφέρει κάτι καινούριο. Συνυπολόγισε σε αυτό το γεγονός ότι πρόκειται για μια πρώτης τάξεως μουνοπαγίδα αφού εις βάθος χρόνου έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανή μια κοινότητα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο mmorpg έχω πάιξει.
Και με τον όρο κοινότητα εννοώ φυσικά άτομα, έλληνες επί το πλείστον, που μπαίνεις ventrillo και κάνεις το χαβαλέ σου παίζοντας. Και όχι δεν θεωρώ τα mmorpgs την καταστροφή της ανθρώπινης ύπαρξης, ούτε τα εξισώνω με εθιστικές ναρκωτικές ουσίες γιατί α) τα θεωρώ games όπως όλα τα άλλα και β) θα ήμουν τεράστιος υποκριτής αν έλεγα κάτι τέτοιο.
Επομένως ναι, δεν λέει να ψοφήσει μέσα μου γιατί προφανώς έχει αυτό το κάτι που με τραβάει σαν game και, προς το παρών τουλάχιστον, δεν έχει βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του αν και υπήρξαν αρκετοί μνηστήρες.
Α και όσον αφορά το παίξε κανα rpg σε πληροφορώ πως το Warcraft είναι περισσότερο rpg από αρκετά παιχνίδια που θέλουν να λέγονται τετοια.
Comment