Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τανο μην σου φαίνεται περίεργο το ότι σε δουλεύει όλος ο κόσμος.

    Ρεν τι να πω,τέτοια γκαντεμιά δεν ξαναγινε...Το να παίζει σε άλλα μηχανήματα και στο δικό σου χβοχ να παίζουν τα πάντα εκτός από αυτό είναι εντελώς άκυρο.Δοκίμασε να πάρεις την γραμμή υποστήριξης της microsoft,τα προιόντα συνοδεύονται από εγγύηση.Λογικά θα βρεθεί λύση.


    Tidy!

    Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

    Comment


    • Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται το πρόβλημα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το Xbox ψοφάει σιγά σιγά και συγκεκριμένα το drive. Δοκίμασε κάποιο dual-layer DVD που δεν το έχεις γραμμένο, μπας και δεν μπορεί να διαβάσει σωστά το δισκάκι (δεν ξέρω αν το Halo 4 είναι dual-layer, αλλά υποθέτω πως θα είναι). Από τη στιγμή που το παιχνίδι παίζει και εγκαθίσταται σε άλλα μηχανήματα, τότε το πρόβλημα θα βρίσκεται στο Xbox σου.

      Αλήθεια, δεν παίζει να σου δανείσει κάποιος φίλος το μηχάνημά του; Είναι ζήτημα ζωής, θανάτου και τιμής πες του .

      Comment


      • Έβανς μην παίρνεις και όρκο.Στο ΧΒΟΧ 1 όποτε έβαζα τον Μαξ Πέην 1 πάντα μου κόλλαγε ο ήχος σε σημεία.Δοκίμασα 3 διαφορετικές κόπιες,τα ίδια.Σε φίλους μου έπαιζε κανονικά.Τελικά το έπαιξα έτσι,άλλωστε δεν ήταν πολύ σοβαρό το πρόβλημά μου.Για την ιστορία,το δικό μου ΧΒΟΧ 1 το έχω ακόμα και λειτουργεί άψογα (με εξαίρεση το πορτάκι που ανοίγει όποτε το θυμηθεί),και όλων των άλλων τα έχει φτύσει.Και ναι.Έπαιζα πιο πολύ από κείνους,καμία σχέση με τα τωρινά τα ξεφτιλίκια μου.
        Ren υπάρχει κανεις να μπορεί να σου δώσει το παιχνίδι να το παίξεις,και να του δώσεις το δικό σου,εφόσον στο μηχάνημά τους παίζει;
        Carpe diem

        Comment


        • Evans got it right on!

          Ακριβώς, τα dual layer θυμάμε στο Wii όταν τα είχε φτύσει το laser δεν τα διάβαζε, το Smash Bros και το Metroid Prime αν θυμάμε καλά ήταν 8gb.

          Κάνε αυτό το τεστ με το dvd, αν όντως δεν τα γυρνάει δεν μπορεις να κανεις και πολλά, δυστυχώς δεν υπάρχει service.

          Aν είσαι εντός εγγύησης την γλιτώνεις με αντικατάσταση.

          Καλά Drive cleaning kits για το xbox δεν υπάρχουν;

          Comment


          • Έτσι Deus dope δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια arcade εμπειρία! Double Dragon, Contra, Shank είναι top στο είδος τους και παίζουν όλα διπλό! Το DD είναι πολύυυ κλασσικό για τα τωρινά δεδομένα αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Επίσης έχε υπόψη σου Trine (μέχρι 3πλό), Bionic Commando Rearmed(Cool action for dude that even can't jump!) και Braid (co-developed with God!)
            The illusion of free will is an illusion.

            Comment


            • Σε ευχαριστώ για το σχόλιο Ryu! Kυρίως παιχνίδια για διπλό ψάχνω, τοπικό όχι μέσω δικτύου ^^
              sigpic

              Comment


              • Deusdope εχε επίσης υπόψιν σου και το guardian heroes,απίστευτη παιχνιδαρα.Παιζεται και διπλό και έχει άπειρο replay


                Tidy!

                Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

                Comment


                • Είναι το κλασσικό Guardian Heroes του Saturn; To έχω αυθεντικό αυτό από τότε ^^
                  Contra δεν ξέρω ποια έκδοση υπάρχει στο PSN, αν είναι επανέκδοση ή καινούριο, θα ψαχτώ όταν βρω χρόνο. Το Shank θα το τιμήσω απ'τη στιγμή που παίζει διπλό, το Mark of Ninja ήταν υπερπαιχνίδαρος οπότε θέλω να δω τι φτουράει και στα beat'em ups η Klei.
                  To Double Dragon ας είναι όσο αρχαίο θέλει, είναι no-brainer! Εδώ λιώναμε τις προάλλες στο Scott Pilgrim ^^
                  Το Trine παίζει να το'χω κατεβασμένο για PC δεν ξέρω. Θα το τσεκάρω, κι αν δω ότι μου αρέσει θα το πάρω στο PSN.
                  sigpic

                  Comment


                  • Deusdope είναι το ίδιο παιχνίδι αλλά remade με hd γραφικά και κάποιες μικροαλλαγές σε spells/κινήσεις των χαρακτήρων.Το πακέτο όμως περιλαμβάνει ΚΑΙ το πρωτότυπο παιχνίδι του saturn.Στην αρχική οθόνη επιλέγεις ποια από τις 2 εκδόσεις θέλεις να παίξεις.Respect που το έχεις από τότε πάντως,είναι από τα πιο σπάνια και ακριβά παιχνίδια του saturn.

                    Εγώ του έχω ρίξει κάμποσες ώρες πάντως,απίστευτο και πολύ εθιστικό παιχνίδι.


                    Tidy!

                    Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

                    Comment


                    • Kαλά τρελή απογοήτευση το PSN. To Guardian Heroes δεν το βρήκα πουθενά. Ούτε το Shank. Mόνο στο Plus είναι αυτά ή έκανα τόσο fail αναζήτηση; Βρήκα ένα Bomberman και κατέβασα και έβαλα στο chart τα Trine, Sly Cooper Collection, Child of Eden, Masters of Hidden κάτι μάλλον Dragons ένα σε στυλ Double Dragon αλλά πολύ σάπιο φαίνεται στο youtube, και αυτά.

                      Α έβαλα και το Flow. Και το Journey. Βασικά είμαι ανάμεσα σε Sly Cooper, Child of Eden και Journey και θέλω εξίσου να ασχοληθώ και με τα τρία αλλά τα λεφτά φτάνουν μόνο για ένα.

                      Το Sly είναι τρελή συλλογή στη τιμή που δίνεται. Δεν τα θυμάμαι σχεδόν καθόλου αλλά μου έχει μείνει χαρακτηριστικά το πόσο καλά και ξεχωριστά platforms ήταν. Από τα ελάχιστα 3d που άξιζαν τότε. Ε και ψήνομαι κάργα για τέτοιου ύφους παιχνίδια που δε βλέπω πουθενά σήμερα.

                      Το Child of Eden μου 'χει μείνει αποθημένο λόγω Rez κυρίως. Η όλη φάση του Kinect και Move με τρομάζει λίγο, δεν γνωρίζω σε τι φάση βρίσκεται ο χειρισμός με gamepad. Είδα κάτι απότομες κινήσεις σε βίντεο, ουσιαστικά λοκάρεις στόχους και τινάζεις τον αναλογικό δεξιά για να σπάσουν; Δεν πολυκατάλαβα. Επίσης δεν γνωρίζω αν η εμπειρία είναι διαφορετική του Rez αλλά στα ίδια επιπεδα ποιοτικά.

                      Το Journey πάλι δείχνει κι αυτό ικανό να αλλοιώσει το χρόνο με διαφορετικό ύφος στο ταξίδι σε σχέση με το Child of Eden και δείχνει να λειτουργεί καλά. Ήθελα πολύ να το πάρω μόλις κυκλοφόρησε αλλά με τη μετακόμιση έμεινε πίσω το θέμα internet. Έχω την αίσθηση ότι η εμπειρία δεν θα είναι ολοκληρωμένη χωρίς τη παρουσία άλλων παιχτών κι έτσι το έχω στο περίμενε.

                      Help; ^^
                      sigpic

                      Comment


                      • Για τι τιμή μιλάμε;

                        Comment


                        • 20 ευρώ
                          sigpic

                          Comment


                          • Εγώ θα πρότεινα sly για καθαρά bargain hunting λόγους, το child of eden το βρίσκεις 15 retail ενώ το journay όλο και κάποια έκπτωση θα φάει. Άσε που μιλάμε για 3 παιχνίδια και πολύ καλά μάλιστα, imo πάντα.

                            Comment


                            • Πήγαν τα πάντα στην άκρη (τα πάντα όμως) και στην gamelist παίζει αποκλειστικά Epic Mickey. Όταν με το καλό το ξεκοκαλίσω θα συνεχίσω ό,τι έχω αφήσει, όμως προς το παρόν με καλύπτει ο επικός Μίκυ. Δεν μπορώ να κρίνω το παιχνίδι αντικειμενικά, τέτοιο παιχνίδι δεν έχω ξανασυναντήσει. Για εμένα όλη η ουσία είναι να βρω την κάθε αναφορά στην ιστορία της Disney και να δω πώς έχουν δοθεί στο παιχνίδι, τα υπόλοιπα (gameplay, κάμερα, γραφικά κλπ) μου φαίνονται εντελώς δευτερεύοντα

                              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                              Comment


                              • DeusDope τσίμπα τα Sly.Έχω τελειώσει τα 2 ως τώρα και είναι από τους αγαπημένους μου τίτλους.Σπεύσε.
                                Phantom ωραίος,συνέχισε έτσι.Κάποια στιγμή που θα πιάσω τον τίτλο θα ανοίξω και το θέμα του φόρουμ να βλέπω τα ποστ σου.
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X