Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Επίσης από μια ματιά που έριξα οι διαφορες ps3, 360 είναι μάλλον ανύπαρκτες
Thymamai pws se megenthish 700% sto 360 fenontai ta pixel apo tis kolones sto background perissotero apo to ps3 (kserw tragiko, alla to eidame kai afto)....
To Net code den me polyendiaferei, mono ean den yphrxe oute frame lagarismatos kati tha ginotan....
Opoios milaei gia fighting kai ta vathmologei analoga me to online tou apotygxanei oiktra.
AN kai OTAN to vs mesw net ginei me mhdeniko lag sth kyrioleksia TOTE tha prepei ena game na vathmologithei symfona me afto.
Δεν τα διάβασα όλα, αλλά κοινός παρονομαστής είναι το κακό netcode. Επίσης από μια ματιά που έριξα οι διαφορες ps3, 360 είναι μάλλον ανύπαρκτες
Σχετικά με μένα τώρα, έχω να παίξω από το Tekken 3. Είχα αγοράσει και το 4 αλλά δεν άρεσε καθόλου στο bro ενώ μου είχε φανεί και μένα κάπως διαφορετικό. Με την προοπτικη του στρατού βέβαια δεν παίζει καν να ασχοληθώ. Από όσα έχω δει πάντως φαίνεται πάρα πολύ καλό και λογικά θα μαζέψει κόσμο. Καλη διασκέδαση σε όσους ασχοληθούν.
To επαιξα χθες και μου ειπαν και καποια πραγματακια ατομα πιο σχετικα απο εμενα με τη σειρα.
Το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο, παροτι τρεχει σε αναλυση 576p... wtf, progressive PAL ξερω γω.
Οι πιστες κυμαινονται απο kitsch μεχρι εντυπωσιακες... Οπως και να χει μου μεινε μια πιστα μεσα σε ενα λιβαδι τιγκαρισμενο στα προβατα.
Το παιχνιδι παραμενει juggle-centered, αν και πλεον το συστημα δινει μεγαλο reward σε ζημια σε οσους επιφερουν χτυπηματα εκτος juggles .. Θα λεγα για διαφορες αλλαγες στο scaling αλλα ας μην ξεφυγω γιατι μονο 2 ατομα θα δωσουν σημασια σε αυτα.
Επισης απ ο,τι καταλαβα εχουν μειωθει τα + frames on block παρα πολλων κινησεων, ετσι ωστε να παιζονται λιγοτερο αρκετα frame traps.
Καποτε πρεπει να μαθω και 3d games με stick, γιατι με τα διαγωνια το χανω τελειως ωρες ωρες .
Αν βγει Ελλαδα γραψε μου.
Δεν παιρνω ορκο κιολας, αλλα μου φαινεται χαζο να φερουν εδω κατι που αφορα ενα τραγικα μικρο ποσοστο gamers εδω περα και αλλωστε δε μιλαμε για κατι με λογικη τιμη, αλλα για κατι πανακριβο, πραγμα που περιοριζει ακομα περισσοτερο το εν δυναμει target group.
Καλη φαση τα του PSP για να περνα η ωρα, but the real deal isn't there.
To arcade stick bundle θα βγει και για Χ360 εδώ Ελλάδα σωστά;Επίσης θέλω να πιστεύω πως θα είναι συμβατό και9 με άλλους τίτλους που δεν ανήκουν στην namco μπας και παίξω sf4 με στικ έτσι να δω τι μπορώ να καταφέρω.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως περισσότερο περιμένω την έκδοση στο psp να λιώσω εδώ που είμαι με τις σειρές μου.
Leave a comment: