Paixtis diavase kalytera afto pou egrapsa, milaw gia ta "Shotlock Commands", oxi gia ta commands sto menu dipla.
Otan tha anevasw to video pou ftiaxnw me ola ta Bosses tou Terra tha katalaveis ti enow.
3 Boss mou meinane mexri to telos.
Mexri avrio logika tha to teleiwsw...
Edit diavasa to keimeno sou Kirby.
- Prwton egw paizontas to ISO exw sxedon mhdeniko fortwma
- Defteron entaksei exeis dikio pou les gia thn epilogh me ton epeksergasth, alla ftais kai esy ligo, ta options tou paixnidiou einai to prwto pragma pou koitame, akoma kai an den vlepoume to vivliaraki.
- Triton ti enweis 1 metro kalwdio? To diko mou einai 3 metra, sovara milaw molis to metrhsa, paizw apo thn mia akrh tou dwmatiou sthn allh!
To teleftaio Boss tou terra den to polemisa akomh, otan erthei h wra tha krinw
Edit 2:
Sorry pou den mporousa na anoiksw to kalwdio gia na sto deiksw, alla oti mporesa ekana
Otan tha anevasw to video pou ftiaxnw me ola ta Bosses tou Terra tha katalaveis ti enow.
3 Boss mou meinane mexri to telos.
Mexri avrio logika tha to teleiwsw...
Edit diavasa to keimeno sou Kirby.
- Prwton egw paizontas to ISO exw sxedon mhdeniko fortwma

- Defteron entaksei exeis dikio pou les gia thn epilogh me ton epeksergasth, alla ftais kai esy ligo, ta options tou paixnidiou einai to prwto pragma pou koitame, akoma kai an den vlepoume to vivliaraki.
- Triton ti enweis 1 metro kalwdio? To diko mou einai 3 metra, sovara milaw molis to metrhsa, paizw apo thn mia akrh tou dwmatiou sthn allh!
To teleftaio Boss tou terra den to polemisa akomh, otan erthei h wra tha krinw

Edit 2:
Sorry pou den mporousa na anoiksw to kalwdio gia na sto deiksw, alla oti mporesa ekana

Comment