Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom hearts: Birth by Sleep

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι (μιας και δεν έχω PSP) όμως πληροφοριακά προχθές κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία η Final Mix έκδοση, η οποία λογικά θα γυροφέρνει στο internet. Ακολουθεί Copy Paste από την Wiki σχετικά με το τι έξτρα συμπεριλαμβάνει

In September 2010, Square Enix announced that Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix would be released on January 20, 2011 in Japan. Like all Final Mix releases, it combines English audio with Japanese game text and subtitles, and includes all additional features implemented in the Western versions as well as brand new content,[59] such as a new playable secret episode. Alongside The 3rd Birthday, Final Mix includes a code that will allow players to get new downloadable content from the upcoming Dissidia 012 Final Fantasy , with Final Mix featuring the Kingdom Hearts outfit for the character Cloud Strife.[60]

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Αυτη η σειρα παντα με διχαζε .
      Εχω τους προηγουμενους δυο ps2 τιτλους και απο την μια φανταζε ελκυστικο το περιεχομενο ( εχω ξεκινησει και τους δυο αρκετες φορες) οταν τα επαιζα ομως με απωθουσε και στο τελος με εκαναν να βαρεθω και τους παραταγα .

Ετσι λοιπον εκανα αλλη μια προσπαθεια με το bbs (μιας και και prequel) και το ξεκiνησα και εγω σιγα σιγα εδω και κανα 2 εβδομαδες .

Ειμαι στο Deep Space με Terra και ως τωρα μου φαινεται πολυ ευχαρηστο και διασκεδαστηκο .
      Για εμενα η σειρα ταιριαζει απολυτα στην λογικη των φορητων κονσολων και θελω να ρωτησω αν το challenge ανεβαινει σε καποιο σημειο γιατι ως τωρα παρα ειναι piece of cake (παιζω στο critical) και μονο σε καποια bossbattles (πχ zack) νιωθω καποιο challenge.

Comment

• Periergo pou eniwses challenge ston Zack.

Ta dyskola Bosses tou paixnidiou einai sthn Arena, kyriws o Iron Imprisoner III kai IV.
        Ta 2 kryfa Bosses einai epishs apistefta dyskola, tha sou fygei h mangia, eideika ston deftero.

Ta teleftaia Bosses tou Tera kai ths Aqua sto kryfo chapter einai arketa dyskola epishs analoga me to poso proetoimasmenos eisai.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Στον Zack (εκτος απο το πρωτο boss που μολλις ειχα ξεκινησει το game) ειναι το πρωτο σημειο που εχασα.

Τεσπα ελπιζω να μην το μετανιωσω που το αρχισα στο critical.

Comment

• To Critical moufa mode einai, den kairdizeis tipote paizontas to kai kaneis kai tsampa mangia.
            Toulaxiston exeis logo gia na paikseis sto Proud.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Το critical το εβαλα γιατι ολα τα παιχνιδια κατα κανονα τα παιζω και τα ξεκιναω στην μεγαλυτερη δυνατη δυσκολια.

Ειναι κατι που το κανω απο εποχη ps1 και ειναι ο τροπος που εγω απολαμβανω τα games .Ακομα και αν σημαινει να βλεπω δεκαδες φορες gameover, δεν εχει σχεση με μαγκια ουτε οτι ειμαι κανας uber gamer (ποτε δεν ημουν) απλα ετσι εχω συνηθισει (ισως απο τα action games), θελω να χανω και γενικα να νιωθω το challenge ;)

Εξαρταται και απο το game βεβαια αλλα κατα κανονα και ειδικα σε games με action προσανατολισμους συνηθιζω να παιζω με αυτη τη λογικη.

Comment

• Kala entaksei egw synithws thelw na paizw to game etsi opws "it was meant to be played" apo tous idious tous kataskevastes.

O monos logos na paiksw Hard mode se otidhpote einai eite gia mangia, eite ean exw na kairdisw kati apo afto.
                Giafto eipa tsampa mangia, giati den einai poio dyskolo apo to Proud ousiastika, alla oute kai exw na kairdisw kati.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Aυτήν την στιγμή κατεβάζω το patched final mix.

Αν πάνε όλα καλά και καταφέρω να το κατεβάσω και να το τρέξω θα ποσταρω εδώ download links και τα σχετικά.

Αξίζει τον κόπο να το παίξει κανείς γιατί έχει κάποια ωραία εξτρα όπως 3 νέα bosses και ένα επιπλέον κεφάλαιο το οποίο τοποθετείται χρονικά μετά το final episode.

Για να σας ανοίξω την όρεξη πάρτε κάποια βιντεακια από τα νέα boss fights και το καινούριο κεφάλαιο.Δεν ξέρω για εσάς,αλλά εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ και θα το ξαναπαιζα άνετα αν δεν ήταν το tactics ogre στην μέση το οποίο θα ξεκινήσω άμεσα.

Κάποια σχόλια για τα επιπλέον bosses.Από το λίγο που είδα μου άρεσαν πάρα πολύ.Έχουν νέα μουσική,(η οποία τα σπάει)από ότι φαίνεται δεν είναι φτηνά δύσκολα(δεν είσαι ένα χιτ) όπως ήταν οι vs και mf και το κυριότερο είναι πολύ εντυπωσιακά.Ειδικά το δεύτερο τολμώ να πω πως είναι μια από τις πιο επικές μάχες που μας έχει δώσει η σειρά.

Και gameplay από το επιπλέον κεφάλαιο το οποίο,όπως έγραψα και ανωτέρω,τοποθετείται χρονικά αμέσως μετά το final episode.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως παίζουν τρελά σποιλερς στα βίντεο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

Comment

• Ta exw hdh dei proswpika, den tha epaiza to paixnidi ksana mono giafta pantws.
                    Ase pou me to TOLUCT kai to DISSIDIA 2 na xtypaei thn porta den prolavainoume na pame sthn toualeta
                    Perimenw na akousw kai tis dikies sou entypwseis.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Συμφωνώ μαζί σου πως προτεραιότητα έχουν τα καινούρια παιχνίδια,όμως επειδή θέλω να το ξαναπαίξω στο μέλλον κατεβάζω την πιο πλήρη έκδοση του παιχνιδιού για να έχω πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο.

Τέλος πάντων,αν πάνε όλα καλά και καταφέρω να το δω θα γράψω εντυπώσεις.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• παντως δεν ειναι ακομα 100% τελειωμενο το patch αλλα θα ειναι πολυ συντομα απ'οτι λενε, οποτε αν το ξεκινησει κανεις δεν ξερω αν θα δουλευουνε μετα τα saves στη τελικη εκδοση

edit: μολις ειδα οτι ειναι 99% και θα μπορεις να patchareis απο πανω μαλλον οποτε ακυρο

το dissidia 2 βγηκε ηδη σε jap σε λιγες μερες θα εχουνε και usa release

Comment

• Το ισο που κατέβασα για κάποιον λόγο δεν το βλέπει το πσπ μου οπότε άκυρο για την ώρα.

Όταν έχω όρεξη θα δοκιμάσω να κατεβάσω χωριστά το iso και το patch και θα ξαναπροσπαθήσω.Μάλλον θα περιμένω να γίνει 100% το patch πρώτα.

Όπως και να έχει,αν με προλάβει κανείς ας γράψει εντυπώσεις.

Κομματάκι off topic,αλλά ενδιαφέρον νέο για τους kh fans.Παραθέτω λινκ από το site ενός τύπου που ισχυρίζεται ότι σύντομα θα έχει έτοιμο ένα τέλειο translation patch για το kingdom hearts 2 final mix.Μακάρι,θέλω να το παίξω πως και πως.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• Διπλό ποστ γιατί έτσι μου αρέσει.

Λοιπόν τελικά κατάφερα να τρέξω το μεταφρασμένο final mix.

Απλώς κατέβασα ξεχωριστά το iso και πέρασα το πατς.

Κάποιες αλλαγές στα γρήγορα που πρόσεξα.

Διαφορετικό χρώμα στα unversed.Καλοδεχούμενο αυτό,όλα σχεδόν είχαν το ίδιο χρώμα στο αρχικό bbs.

Σε κάποιους κόσμους υπάρχει ένα unversed το οποίο σου αναθέτει μια αποστολή και στην συνέχεια σου δίνει κάποια αμοιβή αν τα πας καλά.Στο enchanted dominion βρήκα ένα unversed-σεντούκι το οποίο πετούσε φωτιές τις οποίες έπρεπε να χτυπήσω για να μην πέσουν στο έδαφος.Στο τέλος τσίμπησα ένα firaga.Καλή φάση,είναι αρκετά ισχυρό command για τόσο νωρίς στο παιχνίδι.

Πάνω κάτω αυτά είδα μέχρι εκεί που το έφτασα.Όταν δω και άλλα πράγματα θα ξαναγράψω.

Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι έχει 3 επιπλέον προαιρετικά bosses και ένα ακόμα επεισόδιο το οποίο εξελίσσεται μετά το τέλος του κανονικού bbs.

Πάντως το πατς δεν είναι ακόμα 100% μεταφρασμένο,δεν έχουν μεταφραστεί όλοι οι διάλογοι και κάποια τμήματα του journal.

Πάντως αν κάποιος δεν το έχει παίξει και θέλει αξίζει τον κόπο να κατεβάσει το final mix όταν βγει η τελευταία έκδοση του πατς.

Τι τέλειο παιχνίδι πάντως...Παρόλο που είχα ρίξει 100 ώρες στο bbs λίγο που το ξαναέβαλα τώρα κόλλησα...Μετά από κανα δίωρο έκλεισα το psp.Toν τελευταίο χρόνο το psp έχει ξεφύγει,έχει βγάλει τόσες παιχνιδάρες,δεν ξέρουμε με τι να πρωτοασχοληθούμε.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• καλη φαση deus, εγω το εχω αφησει καπου στα μισα το bbs οποτε καλυτερα να ξαναπαιξω την final mix οταν patcharistei πληρως,
                              μιας και λες γα το ποσο εχει ξεφυγει το psp τελευταια τσεκαρε και το τελευταιο legend of heroes που βγηκε, το εχω δει δυο ωριτσες και πιστευω οτι αξιζει

Comment

• Και με 2 ώρες έβγαλες συμπέρασμα;Κάτσε να λιώσεις κάνα 100ωρο όπως εγώ και μετά μίλα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X