Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom hearts: Birth by Sleep

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sou eixa pei ksexna ta shotlocks, apokleistika kai mono surges.
    To fire surge den yphrxe logos na to exeis, to thunder einai kalytero.

To kalytero keyblade einai tou prwtou kryfou Boss, to keyblade pou dinei to deftero einai to antitheto tou Ultima se Att kai Mag.Att
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Aπλώς το είχα για περισσότερες επιθέσεις σε περίπτωση που τελείωναν τα άλλα.Δεν είχα πάρει περισσότερα thunder surges εκείνη τη στιγμή.
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Θα το πάω και level 100 μετά το τέλειο κόλπο που βρήκα για leveling.Πας στο radiant garden έχοντας critical hp και το ανάλογο ability για double exp και μπαινοβγαίνεις στο μέρος reactor και σπαμάρεις megaflare(εγώ είχα δυο) στα δυο κύματα εχθρών που βγαίνουν.Δεν πλησιάζεις πολύ κοντά γιατί θα πάρεις hp prize drops(εννοείται δεν πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα abilities hp prize drops και treasure magnet).Αν δεν βγει το δεύτερο κύμα βγαίνεις και ξαναμπαίνεις.Μην πλησιάσετε γιατί θα πάρετε hp prize drops.Mέσα σε περίπου ένα 10λεπτο πήρα 10 level(60-70).
        Eisai sigouros oti epernes 1 level kathe 1 lepto apo ta 60 sta 70?
        Egw lew apokleietai...

Edit:
        Ok mou phre 5 lepta kai 15 defterolepta peripou gia na paw apo ta 53 sta 54 me ton tropo pou eipes.
        Gia ekshga esy pws perneis 1 level to lepto apo ta 60 sta 70?
        Rotaw giati mporei na ksexases na peis kati.
        To mono pou mporw na skeftw einai oti perneis perissotera exp sto critical.

Edit 2:
        To epsaksa kai den mporeis na pareis parapanw exp sto critical...

Edit 3:
        Ok nomizw oti kserw ti mporei na trexei, gia pes mou ti combat level exei to Randiant Garden sou?
        Level 9?
        Level 10?
        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Όπα μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έπαιρνα χαλαρά κάθε φορά 4000exp.Έφτασα full 99lvl με ven.To lvl στο radiant garden ήταν στο 10.Πώς ανεβάζεις τα lvl στις πίστες?Με aqua η radiant garden είναι στα 8 lvl και παίρνω τα μισά exp.

Πήρα τα πάντα όλα με ven λοιπόν και lvl 99 μέσα σε 70 ώρες!
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Afto akrivws pou fovomouna.
            Lene pws yparxei ena bug pou leei pws ean fortwseis prwhgoumeno save ean exeis ksekinhsei na paizeis to secret chapter prwta kai prin to teleiwseis, tote bugaroun kai kollane oi kosmoi sta mikrotera level tous.

Kanonika molis teleiwseis to secret chapter oloi oi kosmoi anevenoun Combat levels kai pane sto teliko.
            Se emena mono o Terra exei Radiant Garden level 10, o Ven kai h Aqua exoun apo level 6.

Afto exei san apotelesma oi exthroi ston reactor na moun dinoun ta misa kailigotera exp apoti esena me Ven kai Aqua....

Psilomalakia...
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Τελος το παιχνιδι και απο μενα μετα απο 73 ωρες συνολικα. Ειλικρινα πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος τιτλος της σειρας... Εχει πεσει απιστευτη δουλεια σε ολους τους τομεις, απο τα γραφικα και τη μουσικη μεχρι το gameplay και το completion που δινει το σεναριο (το ωριμοτερο σεναριο που εχει δειξει η σειρα). Τι να πω, πολλα πολλα μπραβο στην square-enix που εφτιαξε ενα σχεδον αφταστο παιχνιδι.

Το final chapter και τα blank spots εξηγουν παρα πολλα πραγματα γυρω απο τον ολο μυθο. Το τελος μαζι με το secret ending ηταν πολυ συγκινητικα... επιπλεον επιαναν σχεδον τα παντα. Θετονται καποια νεα ερωτηματα αλλα μαλλον θα εχουμε απαντησεις στο KH3 (που μακαρι να πεσει τοσο πολυ δουλεια και εκει).

Χωρις να μπω σε τεχνικα, τα μονα κομματια που δεν μου αρεσαν ηταν οτι δεν υπηρχαν οι συνταγες για τα abilities κατα το περασμα σε εναν νεο χαρακτηρα και οτι δομικα, κουραζε καπως το να περνας απο εναν πολυ δυνατο χαρακτηρα σε εναν νεο πληρως αδυναμο και να τον δομεις απο την αρχη.

Συνολικα, ανετα ενας απο τους καλυτερους τιτλους του 2010 με ελαχιστα ψεγαδια. Μακαρι να ασχοληθει και αλλος κοσμος απο εδω ;););). Και απο πλευρας σεναριου μονο να το δεις -για οσους εχουν παρακολουθησει τα δυο παιχνιδια του ps2- πραγματικα αξιζει γιατι ολοκληρωνει το ολο συμπαν καταπληκτικα...

Comment

• DP

Δοκιμασα το πρωτο secret boss και τα τιναξα για πλακα. Αντεξα γυρω στα 5 λεπτα, του εκανα και καποια ζημεια (απο keyblade hits) αλλα ολα τελειωσαν οταν πατησα heal... εκανε heal και αυτος και παει τοσος κοπος....μετα απο λιγο πεθανα. Anyway μαλλον θα παω με items για θεραπεια.

Εχω ξεκινησει την ολοκληρωση της arena με ven για να παρω το ultima keyblade, παραλληλα μαζευω και εντολες που μου ελειπαν. Ground, τελικα ειμαι level 28 στην arena (δεν θυμομουν καλα) οποτε θελει λιγο δουλεια για να φτασω στο 30. Υπολογιζω οτι πρεπει να παιξω το τελευταιο event 7 φορες ακομα (δινει 600 medals). Αν εχει να προτεινει καποιος καποιο αλλο event για να το παω πιο γρηγορα ειμαι ανοικτος ;). Το θεμα ειναι οτι ο τελευταιος αγωνας εχει 9 γυρους + τον imprisoner 4 και μου παιρνει γυρω στο 20λεπτο για να το βγαλω.

Μια ερωτηση ακομα, τα prize pods εμφανιζονται παντα στα μερη που τα συναντας για πρωτη φορα? Θελω να ριξω μια ματια στις συνταγες των παγωτων αλλα προς το παρον εχω ανοιξει μονο 3...

Comment

• Ας τα πάρουμε με την σειρά.

Νουτο στο πρώτο μυστικό boss μπορείς να χρησιμοποιήσεις items,δεν πρόκειται να θεραπευτεί.Εγώ το έβγαλα με εντελώς μπακάλικο τρόπο,έτρεχα γύρω γύρω και έριχνα mines.Θα το ξαναπροσπαθήσω μόλις πάρω το ultima weapon.

Για την αρενα θα σου πρότεινα να παίξεις το a time to chill event.Δεν θα σου δίνει τόσα πολλά mp,αλλά βγαίνει πολύ πιο γρήγορα και εύκολα σε σχέση με το keepers of the arena.Δίνει γύρω στα 440 mp.Α και στην αρενα να χρησιμοποιείς κάποιο κάποιο group cure αντί για κανονικό cure command γιατί έτσι θα πάρεις περισσότερους πόντους στο τέλος.Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό,μάλλον το παιχνίδι ξεγελιέται και νομίζει ότι παίζεις multiplayer.

Όσον αφορά τα prize pods,ναι εμφανίζονται πάντα στο ίδιο σημείο απλά δεν εμφανίζονται πάντα.Προσωπικά παίρνω τους κόσμους έναν έναν με την σειρά.Όταν τελειώσω ένα πέρασμα στανταρ θα έχει εμφανιστεί σε κάποιον.

Όπως είπα χτες στο chatbox,το τελείωσα και εγώ πρόσφατα.Οι εντυπώσεις είναι απλά οι καλύτερες δυνατές,το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια και άξιος συνεχιστής της σειράς.Οι φανς της σειράς και κάτοχοι psp πρέπει να το παίξουν οπωσδήποτε,είναι ένα πραγματικό διαμάντι.Θα γράψω πιο αναλυτικά κάποια άλλη στιγμή όταν θα έχω περισσότερο χρόνο.

Άντε ας το ξεκινάει και κανένας άλλος σιγά σιγά,χάρη στον ευατό σας θα κάνετε.

Να πω μόνο πως τα μυστικά bosses είναι σκέτος εφιάλτης,μιλάμε για απίστευτη δύναμη.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

Comment

• Αν εχει να προτεινει καποιος καποιο αλλο event για να το παω πιο γρηγορα ειμαι ανοικτος
                    An paikseis th teleftea monopoly kai ta pas arga kai para poly kala, dhladh na pazepseis para polla GP kai na exeis kai diafora apo tous allous, tote tha pareis poly prama, egw exw parei mexri kai 1600+ medals.

Gia ta prize pods, nai panta emfanizonte ekei pou ta synanthses prwth fora, alla ta merh einai diaforetika gia kathe xarakthra, prosekse to afto.
                    Den emfanizonte panta opws leei kai o Deus, mpaine kai vgaine apo ton kosmo h kane reset oti se volevei.
                    Me magnega mazeveis grhgora ta ylika.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Thanks και σους 2 παιδια ;). Δοκιμασα και τους 2 τροπους και τελικα εμεινα με το a time to chill του Deus. Χωρις Group Curaga δινει 375 medals ενω με Group Curaga δινει 435 και για να το βγαλω ηθελε 4 με 5 λεπτα τη φορα. Το magnega συν megaflare σβηνει ολοκληρους γυρους στο δεπτερολεπτο. Γενικα παντως η ολη διαδικασια δεν μου πηρε παραπανω απο μια ωρα.

Πλεον ειμαι level 55 με τον Ventus, εχω 180 commands και το ultimate keyblade. Στο level 30 της arena ανοιγει το τελευταιο event που εχει τα bosses απο διαφορους αγωνες και πρεπει να το βγαλεις προκειμενου να παρεις το ultimate. Ειναι αρκετα μεγαλο σαν διαδικασια (μου πηρε γυρω στα 30 λεπτα) και πιανονται καπως τα χερια σου στις μαχες με τους imprisoners...

Anyway, παμε για το secret boss ;).

Comment

• Kai egw to a time to chill xrhsimopoiousa, apla anefera kai enan allo tropo.
                        Good luck gia ta bosses !!
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Βγηκε ο πρωτος!

Υπαρχει ενας τροπος για να τελειωσεις την μαχη πολυ γρηγορα (δεν ξερω μπορει και να τον εχετε αναφερει) χρησιμoποιωντας τον Ventus.

Κατ'αρχην οπως ελεγε ο ground το keyblade παιζει παρα πολυ σημαντικο ρολο οποτε το καλυτερο ειναι να παει καποιος με το ultima η με οτιδηποτε αλλο εχει καλο critical status.

Οταν ξεκινησει η μαχη, αν τον πλησιασεις απλα, θα κανει μια επιθεση που θα τον αφησει ανοικτο (σηκωνει στιγμιαια το keyblade) οποτε μπορεις να του κανεις μεχρι 4 hits περιπου και να του φας ενα μικρο ποσοστο. Θελει προσοχη, αν τον δειτε να μενει ακινητος κατα την διαρκεια των hits παει να πει οτι ακολουθει teleport και πιθανος θανατος.

Απο κει και περα οι 2 εντολες που χρειαζονται ειναι το mine shield και το tornado. Πρεπει να του κανεις lure στα mines (αλλα να ερθει ενω περπαταει-τρεχει γιατι πανω σε επιθεση δεν ισχυουν τα παρακατω). Οταν πατησει σε καποιο mine, εκτος απο το μειωση των hp, το χτυπημα τον σηκωνει στον αερα και ειναι πληρως ανοικτος για καποιο διαστημα. Το διαστημα αυτο ενεργοποιεις το tornado, το οποιο τον παγιδευει μεσα του και του τρωει πανω απο τα μισα hp!!!! Πρεπει το timing να ειναι πολυ καλο γιατι αν υπαρξει καθυστερηση (αργησεις να κανεις το tornado ή δεν τον πετυχεις) θα κανει teleport και απο τη στιγμη που δεν μπορεις να απενεργοποιησεις το spell, εισαι ηδη νεκρος (τo tornado κραταει πολυ ωρα και ολο το διαστημα εισαι ανοικτος σε επιθεσεις).

Εχουμε λοιπον 4 hits στην αρχη, mine shield+tornado και μερικα hp που του εχουν μεινει ακομα. Απο εδω και περα δεν το ξαναδιακινδυνευεις...dodge roll και mine shield οποτε μπορεις...Αυτο που περιμενεις ειναι να κανει το dark ray (η επιθεση με την μαυρη ακτινα) που τον αφηνει full ανοικτο (το καταλαβαινεις απο τους στοχους που εμφανιζονται πανω σου)... Τα hits που θα του κανεις, κατα πασα πιθανοτητα, θα σπαταλησουν τα τελευταια του hp...

Θελει εξασκηση (εγω πεθανα παρα πολλες φορες) αλλα imo ειναι η καλυτερη και πιο γρηγορη τακτικη κυριως επειδη με ενα χτυπημα του τρως τα μισα hp...

Luck ends here...ακολουθει ο δευτερος .

Comment

• EEEE cheater, epeithdes den anefera afton ton tropo gia na ton vgalete kanonika

Pantws twra arxizoun ta dyskola, o defteros den exei cheapiko tropo gia na vgei xar xar xar.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Γνώριζα για την ύπαρξη της "cheat" μεθόδου,απλά δεν με καλύπτει επειδή παίζω με ακουα.

Εγώ παλεύω ακόμη να φτάσω λεβελ 30 στην αρενα για να τσιμπήσω το ουλτιμα,μόλις το κάνω θα ξαναπροσπαθήσω τα bosses.

Νουτο καλή τύχη,θα την χρειαστείς...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

• Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, περιμενα οτι θα το πεις .

Ειναι ο μονος τροπος αντιμετοπισης (παραθυρακι της ομαδας αναπτυξης) που κανει το secret boss να μην φαινεται τοσο imba . Η μονη περιπτωση που τον βλεπεις πραγματικα ανοικτο εστω και για μικρο χρονικο διαστημα .

Για τον δευτερο οπως εγραψα, luck ends here .

Comment

Working...
                                X