Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εγώ από παντού άκουσα/διάβασα πως το σενάριο του Τέρρα είναι το πιο δύσκολο και πως αν το περάσεις μετά είσαι κομπλέ.Θα δούμε,αύριο θα συνεχίσω,σήμερα δυστυχώς δεν πρόλαβα.
Παίχτη ναι, τους δύο πρώτους τους έπαιξα στο normal. Σε κάθε παιχνίδι αυτήν την επιλογή βάζω, απλά την τρίτη φορά είχα πάρει το κολάι και είπα να ανέβω level . Απ' ό,τι διαβάζω βέβαια, μάλλον επέλεξα με τον χειρότερο χαρακτήρα. Στην αρχή έφαγα πολλούς ψόφους και έπρεπε να κάνω κάνα 2ωρο lv up πριν ξεκινήσω να παίζω
Altair an paizeis proud tha fas megalh htta me thn Aqua sthn arxh.
O Terra einai o poio dyskolos xarakthras gia na nikhseis ta secret bosses omws.
Einai sxedon adynaton (eidika to deftero) ektos ama eisai tyxeros.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Έχω ένα θεματάκι.Μου φαίνεται τόσο εύκολο που πλέον δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω βάλει στο Proud.Και δεν χρησιμοποιώ καν Shotlocks που άκουσα ότι το κάνουν ακόμα πιο εύκολο.Ούτε με το επιτραπέζιο έχω ασχοληθεί.Έχω φτάσει να βγάζω μάχες με αφεντικά χωρίς καν να χρειαστεί να χηλάρω.Έχω περάσει τους κόσμους των Σταχτομπούτα και Ωραία Κοιμωμένη,έφτασα στον κόσμο της Χιονάτης και είμαι 11 level.Επίσης όλα τα Dlinks που έχω πάρει ως τώρα τα έχω φουλάρει.Της Σταχτομπούτας ακόμα όχι,μιας και το πήρα και το έκλεισα.Δεν έχω κάνει καθόλου grinding και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με commands melding.Καμιά συμβουλή για το δεύτερο;Επίσης,πως καταλαβαίνω πότε αλλάζει στυλ εν ώρα μάχης;Έχω χαθεί λίγο.
Κατά τ'άλλα το παιχνίδι είναι ΕΠΟΣ κι ας έχει άδειους κόσμους.
Όσον αφορά την δυσκολία θα έλεγα πως με τον terra είναι σχετικά εύκολο αλλά με κάποιες δύσκολες στιγμές,με τον ventus είναι μέτριας δυσκολίας και με την aqua είναι δύσκολο,ειδικά στην αρχή όπως είπε και ο ground.Πάντως θα έλεγα πως η δυσκολία του παιχνιδιού είναι μέτρια.Τα unversed τα βρήκα σχετικά αδύναμα σε σχέση με τα heartless και τα nobodies των άλλων KH γιατί νομίζω πως όσο προχωράει το παιχνίδι δεν προσαρμόζονται στην δύναμη που αποκτάς.Ειδικά όταν πάρεις τα πιο ισχυρά commands μπορείς να καθαρίζεις ολόκληρα δωμάτια πολύ εύκολα.Τα bosses βέβαια είναι άλλη ιστορία,κλασσικά θέλουν προσοχή και να αποφεύγεις τις κινήσεις τους.Τα τελικά bosses πάντως ξεφεύγουν,μπορείς να χάσεις πολύ εύκολα εκεί.Όπως είπε και ο ground,τα μυστικά bosses είναι ΣΚΕΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ και ειδικά με τον τερα.
Αν πάντως κυκλοφορήσουν πακέτο με τα kh2fm και bbsfm θα είναι το απόλυτο πακέτο και μακάρι να γίνει.Το coded από την άλλη δεν με νοιάζει και να μην βγει,δεν το θεωρώ καλό πακέτο και δεν χάνουμε πραγματικά τίποτα αν δεν περιλαμβάνεται.
Αλταηρ μην ανησυχείς για την δυσκολία,θα συναντήσεις αργότερα και δύσκολες μάχες.Είσαι σχετικά αρχή ακόμα.Μονοπολυ παίξε,θα δεις ότι είναι τέλειο.Shootlocks δεν χρησιμοποιούσα ούτε εγώ,σπάει το παιχνίδι και δεν είναι καθόλου διασκεδαστικά.Όσον αφορά το command melding,πειραματίσου αβέρτα.Συνδύαζε εντολές γιατί έτσι αποκτάς καινούριες και πιο ισχυρές και μην φοβάσαι αν τις ξοδέυεις γιατί όλες γίνονται διαθέσιμες στα μαγαζιά.Πάντα όμως όταν κάνεις meld να βάζεις και ένα synthesis item γιατί έτσι η νέα εντολή έχει και μια ικανότητα την οποία κερδίζεις όταν την ανεβάσεις στο μέγιστο επίπεδο.Αυτά τα synth items τα ρίχνουν οι εχθροί και από ένα σημείο και μετά θα έχεις τόσα που δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις.
Αλήθεια το final mix παίζεις ή το κανονικό bbs;
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Αν πάντως κυκλοφορήσουν πακέτο με τα kh2fm και bbsfm θα είναι το απόλυτο πακέτο και μακάρι να γίνει.Το coded από την άλλη δεν με νοιάζει και να μην βγει,δεν το θεωρώ καλό πακέτο και δεν χάνουμε πραγματικά τίποτα αν δεν περιλαμβάνεται.
Οντως αν κυκλοφορησει ετσι η συλλογη μιλαμε για epic win. HD version του BBS και προπαραγγελια day zero. Απο κει και περα το εχω πει χιλιες φορες, Altair απολαυσε απλα τον καλυτερο τιτλο της σειρας και περιμενουμε εντυπωσεις...
Apo ta apla bosses pantws, Mono to teleftaio tou Tera me eixe dyskolepsei (prwth fora pou epaiza) kai to teleftaio teleftaio ths Aqua, afto pou ksekleidwnetai meta to official teleftaio Boss ths.
Eixa kanei kai ta videakia an thymaste pou eixe yposxethei oti tha kanw record thn prwth fora pou tha antimetwpisw to kathe Boss kai opws eixate dei opoioi ta eixate dei den eixa xasei se kanena akomh kai thn prwth fora pou ta xtyphsa.
Distyxws afto me ton Tera exei faei copyrights, alla ta alla 2 einai akomh online
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Το απλό παίζω Deus.Η αλήθεια είναι ότι πλέον βρήκα εχθρό να με δυσκολέψει,αναφέρομαι στον Braig.Η μάχη μου θυμίζει πολύ τη μάχη με τον Xigbar.Γιατί άραγε;
Έχασα κάμποσες φορές και το παράτησα,αλλά βρήκα κάποια κολπάκια να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη.
Κατά τ'άλλα ο τίτλος σπέρνει αβέρτα,αλλά πολύ άδειοι οι κόσμοι του.
Συμφωνώ για τους κόσμους,είναι κάτι που έχω γράψει και εγώ στο παρελθόν τόσο για το bbs όσο και για το ddd.Ελπίζω στο kingdom hearts 3 να κάνουν κάτι για αυτό,έχουν βελτιώσει απίστευτα την μάχη, αν κάνουν κάτι για τους κόσμους,δηλαδή αλληλεπίδραση με npcs,sidequests κτλ τότε η σειρά θα φτάσει το τέλειο.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Τι επηρεάζει το Finish Command που θα μου βγει;Δηλαδή,άλλες φορές βγάζει Firestorm,άλλες Critical Impact κλπ.Πειραματίστηκα σήμερα λίγο ακόμα με τα meld commands,τελικά μου βγήκε καλό το Strike Raid.Έφτιαξα και Fire Surge.Αξίζει να τα φτιάχνω μόνος μου ή να τα αγοράζω;Επίσης δοκίμασα και τα διάφορα mini games στην Disney Town και πήγα Deep Space.To Colliseum το άφησα για μετά.Δυστυχώς έπαιξα μόνο 1 ώρα σήμερα,αλλά αύριο εκτός απροόπτου,λέω να μπω δυνατά.
Τα Finish Commands εξαρτώνται από τα commands που χρησιμοποίησες πριν γεμίσει η μπάρα.
Αν π.χ. χρησιμοποιήσεις επιθέσεις φωτιάς βγαίνει firestorm, αν χρησιμοποιήσεις physical attacks τότε βγαίνει Critical Impact.
Με το Meld μπορείς να πάρεις πολύ ισχυρά commands στην αρχή του παιχνιδιού. Μπορείς να έχεις Magnega, Curaga και Mega Flare από τον πρώτο κόσμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. ;) Αν τα κάνεις craft μία φορά και εμφανιστούν στο μαγαζί τότε αξίζει να τα αγοράζεις πλέον (κάποια ultimate commands δε μπορείς να τα αγοράσεις αλλά δε σου χρειάζονται για meld με κάτι άλλο).
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Ωραίος Straier, thanks.Έπαιξα λίγο σήμερα έφτασα μέχρι το Πείραμα 221,για λίγο δεν τον έβγαλα,δυστυχώς έπρεπε να φύγω για δουλειά,αλλά θα τον βγάλω αύριο.Κάνα καλό τρόπο να καταστρέφω τα πολυβόλα και να μην τρέχω συνέχεια γύρω γύρω να χάνω χρόνο,έχετε να προτείνετε;
Εν τω μεταξύ τα meld commands ενώ στην αρχή τα φοβόμουν μην κάνω καμιά βλακεία ξέρω γω,τώρα έχω καταπωρωθεί να πειραματίζομαι και να βρίσκω νέους συνδυασμούς.
Η μουσική σπέρνει,το σύστημα μάχης σπέρνει,μου τη δίνει που δεν έχω χρόνο να λιώσω όπως πρέπει.
Η μουσική σπέρνει,το σύστημα μάχης σπέρνει,μου τη δίνει που δεν έχω χρόνο να λιώσω όπως πρέπει.
Το παιχνίδι είναι φαινόμενο. Να φανταστείς κι εγώ στον στρατό το τερμάτισα, που ορισμένες φορές δεν είχαμε χρόνο για τίποτα. Αλλά παρ' όλ' αυτά, για το Kingdom Hearts έβρισκα πάντα λίγη ώρα
Λίγη ώρα βρίσκω κι εγώ κάθε μέρα πλέον.Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα,ότι είναι λίγη.Δεν μπορώ να κάτσω να λιώσω ένα τρίωρο να το ευχαριστηθώ όπως πρέπει.
Comment